Seria "imagePRESS C910"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Shpejtësia e printimit

deri në 90 fq/min

Vëllimi i rekomanduar mujor

40 000 deri në 167 000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

Deri në 500 000 faqe (A4)

Toleranca e regjistrimit

Nga para prapa: 1,0 mm ose më pak

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2400 dpi x 2400 dpi, 256 gradime

Kapaciteti i letrës

Standard: 3 x kaseta 550-fletë (80 gsm)
Anashkalues stive C1: sirtar shumëfunksional 250-fletësh*
POD Deck Lite-C1: 1 pako anësore letre me 3500 fletë (A4/A3/SRA3)
POD Deck Lite XL--A1: 1 pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3), 1x 1000 fletë me gjatësi > 487,7 mm
Multi-Drawer Paper-Deck D1: 5000 fletë (kaseta 2 x 1,500 fletë, 1 x 2,000 fletë) - A4/A3/SRA3

* 1 fletë, për fletë të gjata

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

10 400 fletë (A4/A3, 80 g/m2)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

11 200 fletë (A4, 80 gsm)

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat:
Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, E lidhur, Letër me kokë, Letër tab, Transparencë, Zarfe**

Sirtari shumëfunksional:
Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër e shpuar, Letër tab, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Zarfe, Letër me kokë

Raftet opsionale të letrës:
Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar paraprakisht, Letër e veshur, Letër me reliev, Letër e lidhur, Transparente, Etiketë, Letër me kokë, Letër skedë, Zarfe**

* Kërkon shtesën e furnizimit Tab
** Kërkon shtesën e furnizimit të Zarfit

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetë letre 1/2/3
Përmasa standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

Anashkalues stive C1 (sirtar shumëfunksional)
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm
Fletë e gjatë*: 210×487,8 mm deri në 330,2×1300 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

POD Deck Lite-C1
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

POD Deck Lite XL-A1
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Fletë e gjatë: 210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm
Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Multi-Drawer Paper Deck-D1
Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in
(330 x 483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfi: ISO-C5

* Kërkon sirtar flete të gjatë B1 dhe sirtar radhitës anashkalues stive D1

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 300 g/m2
Sirtar shumëfunksional/rafte opsionale letre: 52 deri në 350 g/m2
Në dy anë: 52 deri në 350 g/m2

Warm-up time Interface type

Rreth 360 sekonda

USB 2.0 Shpejtësi e lartë
Ethernet: 1000 BaseT/100Base -TX/10Base-T Standard: 1* pritës USB

* Një shtesë në anën e majtë të panelit të përdorimit "PRISMAsync"

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX(NDS, Bindery), AppleTalk
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,66 GHz (SOC ARM 1136JF-S 400 MHz, ARM 946 200 MHz)

Kujtesa

1,5 GB (SOC 2 GB)

Hard disku

Hard Disk Standard 1 TB

Paneli i kontrollit (EFI/Canon PS/PCL)

Upright Control Panel-G1: 26,4 cm (10,4 in) TFT SVGA LED
Ekran vertikal, me ngjyra, me dritë sfondi

Paneli i kontrollit (PRISMAsync)

Panel përdorimi-A5: ekran me panel me prekje 15 inç

Dimensionet (Gj x Th x L)

1952*×934×1433 mm** (gjer.×thell.×gjat.)
* Përfshin panelin opsional të kontrollit dhe sirtarin e kopjimit R2
** Përfshin Upright Control Panel-G1 (nëse janë vendosur Operating Panel-A5 dhe Operator
Attention Light-D1, lartësia totale është 1,712 mm)

Hapësira minimale e instalimit (Gje x The)

1952 (gjer.) × 1524 (thell.) mm

Pesha

Afro 316 kg
* përfshin vetëmbushësen e dokumenteve

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 20 deri në 27ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia: 15 deri në 60 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz), 16 A × 2 *Në gjithë Evropën
220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz), 13 A × 2 *MB

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1,560W (në ushqimin elektrik)
+2500 W (te njësia e siguresës)
Modaliteti i lidhje-çaktivizim: afro 1,0 W/orë
Modaliteti i fjetjes: Afro 1.5 W/orë
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC):
10.7kWh (imagePRESS C910), 9.9kWh (imagePRESS C810),
8.9kWh (imagePRESS C710)

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Server H350
(server i jashtëm me bazë "Fiery")
imagePRESS Server G250
(server i brendshëm me bazë "Fiery")

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (mbështetja për drejtues dhe programe: vetëm për të brendshmit/
për serverin e jashtëm "Fiery" ofrohet interpretuesi i PCL)
Adobe PostScript Level 3

Rezolucioni

1200×1200 dpi, 600×600 dpi

Kujtesa

Server i jashtëm me bazë "Fiery": 8 GB (2 copë 4 GB)

Hard disku

Server i jashtëm me bazë "Fiery": 1 TB SATA
Server i brendshëm me bazë "Fiery": 500 GB SATA

Shpejtësia e procesorit

Server i jashtëm me bazë "Fiery": Deri në 3,6 GHz
(Intel Core i5-6500)
Server i brendshëm me bazë "Fiery": 3,3 GHz
(Intel Pentium G4400)

Gërmat

138 Adobe PS fonts, 113 PCL fonts, 32 barcode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows® 7/Windows® 8.1/Windows®10/Windows® Server
2008 R2/Windows® Server 2012 R2/Windows® Server 2016/
Mac OS X(10.11~10.14)

Ndërfaqja

Ethernet 1000 Base-T/100Base-TX/10Base-T,
USB, fole DVI (vetëm për H350), Display Port
fole (vetëm për H350)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk (mbështetet vetëm shkarkuesi i fonteve), Bonjour,
SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6,WSD(mbështetje minimale për të arritur
certifikimin WHQL)

Aksesorë EFI (Opsional)

Faqosje dhe kompozim, version premium i
paketës GA (për H350), paketë produktiviteti
(për G250), paketë disku të heqshëm HDD (për H350)

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria "PRISMAsync iPR C910"

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PostScript L3, APPE 5.1 / PDF 2.0, IPDS (transaksional),
PCL/PJL (transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600 x 600 dpi ose 1,200 x 1,200 dpi, transaksional
PCL: 600 x 600 dpi,
IPDS transaksionale: 600×600 dpi

Kujtesa

1 x DDR4-2400 8GB, 8GB total

Hard disku

1 x 500GB 2,5 in
1 x TB 3,5 in

Shpejtësia e procesorit

Intel Core i5-8500 (8th Gen Coffee Lake CPU)

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake
Import përdoruesi i fonteve PS përmes Editorit të Parametrave
Fonte opsionale Adobe Aziatike:
Japoneze: 5 fonte Morisawa (pa fonte Heisei)
Kineze: 2 fonte për kinezishte të thjeshtuar,
1 font për kinezishte tradicionale
Koreane: 1 font për Koreane

Sistemet e Operuese që mbështeten

7 (32/64 bitë), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bitë) dhe 10
MacOS 10.9 (64 bit), MacOS 10.10 (64 bit),
MacOS 10.11 (64 bit), Server 2016,
MacOS 10.12/13 (64 bit),

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për skedarë përmes panelit
të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP: IPv4 / IPv6, protokoll rrjeti IEEE 802.1x, SMB
(skanim), WebDAV (skanim), FTP (skanim), SMTP (email),
SNMP v1/v3, MIB i burimeve të hostit, MIB II i grupit të sistemit, MIB
i printerit, MIB i monitoruesit të punëve, dorëzim MIB i menaxhimit të punëve përmes lpr,
dosje të përbashkëta pune, fole, IPP, JDF/JMF, njësi USB.

Aksesorët e "PRISMAsync" (opsionalë)

Menaxhim i avancuar i ngjyrave, PRISMAsync Remote Match,
PRISMAsync remote Control, PRISMAlytics Dashboard, DocBox,
PageProgramming

Specifikimet e skanimit

Emri

Lexues dyanësh imazhesh me ngjyra M1

Përshkrimi

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, A4, A4R, A5, A5R, përmasa të lira (gjer.× gjat.):
Gjerësia minimale 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Peshat e mbështetura të medias (BW/CL)

Skanimi në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2
Skanimi në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2

Rezolucioni i skanimit

Kopjim: 600 dpi x 600 dpi
Dërgim: 600 dpi x 600 dpi / 300 dpi x 300 dpi

Skanim dupleks

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Nga njëra anë (A4, 300 dpi): (BZ/NGJ) 120/120 ipm
Dyanëshe (A4, 300 dpi): (bardhezi/ngjyra) 230/150 ipm
Nga njëra anë (A4, 600 dpi): (BZ/NGJ) 120/70 ipm
Dyanëshe (A4, 600 dpi): (bardhezi/ngjyra) 150/85 ipm

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjithë modelet
(Nevojitet "Duplex Colour Image Reader Unit M1")

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200×100 dpi, 200 dpi, 300 dpi,
200×400 dpi, 400×200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.
Google Docs me aplikacionin iR-ADV Lidhja në Re MEAP

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formati i skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b,
PDF/XPS të kërkueshme, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

Universal Send Advanced Feature Set-H1 (opsion): krijim
konturi PDF (gjurmim-lëmim), module të Adobe Reader
PDF (PDF/XPS e kërkueshme është funksion standard.)

Universal Send Security Feature Set-D1 (opsion): Dërgim
PDF të enkriptuar dhe shtim nënshkrimi elektronik të pajisjes në skedarët PDF/
XPS.

Universal Send Digital User Signature Kit-C1 (opsion): shtim
nënshkrimi elektronik të përdoruesit në skedarët PDF/XPS.

Specifikimet e kopjimit

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Ngjyra: Rreth 7.7 sek
BW: Rreth 6,9 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: 2,400 dpi x 2,400 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 9999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%
Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

SPECIFIKIMET E AKSESORËVE TË HYRJES

Rafti POD Deck Lite-C1

Madhësia e letrës:
Përmasa standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2

Kapaciteti i Letrës: 3,500 fletë (80 gsm) / 4,000 fletë (64gsm)

Përmasat (Gje x The x La): 717 mm x 686 mm x 574 mm

Pesha: Rreth 76 kg

POD Deck Lite XL - A1

Madhësia e letrës:
Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Fletë e gjatë: 210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

Pesha e letrës:
(Deri në 487,7 mm gjatësi) 52 deri në 350 g/m2 (mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 64 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës:
(Deri në 487,7 mm gjatësi) 3500 fletë (80 g/m2)/4000 fletë (64 g/m2),
(Me gjatësi mbi 487,7 mm deri në 762 mm) 1000 fletë (80 gm2)

Përmasat (Gje x The x La): 1.105 mm x 686 mm x 574 mm
Pesha: Rreth 113 kg

Multi-Drawer Paper Deck-D1

Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfi: ISO-C5
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti i letrës: 2 x 1,500 fletë, 1 x 2,000 fletë, gjithsej 5,000
fletë (80 gm2)
Përmasat (Gj x Th x L): 950 mm x 797 mm x 1040 mm
Pesha: Rreth 155 kg

Stack Bypass-C1

Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm
Fletë e gjatë*: 210×487,8 mm deri në 330,2×1300 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5
* Kërkon sirtar flete të gjatë B1 dhe sirtar radhitës anashkalues stive D1
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti i letrës: 250 fletë (80 ose 64 g/m²), 1 fletë (fletë e gjatë)
Përmasat* (gjer.×thell.×lar.): 749×528×402 mm
* Me "Stack Bypass Alignment Tray-D1" dhe "Long Sheet Tray-B1"
Pesha*: afro 9,5 kg
* Me "Stack Bypass Alignment Tray-D1" dhe "Long Sheet Tray-B1"

SPECIFIKIMET E AKSESORËVE TË DALJES

Elementi i përfundimit me kapëse-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:
Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A):
A4/A4R/A5R/A3/SRA3/13×19 in
1000 fletë (52-300 g/m2) / 200 fletë (301-350 g/m2)
Fletë e gjatë (mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 100 fletë (52-79 g/m2) / 50 fletë (80-150 g/m2) / 25 fletë (151-300 g/m2) Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): A4 4000 fletë, A4R 2000 fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2 Pozicioni i kapjes: kënd, Kapaciteti i kapjes dyshe: A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë

Elementi i përfundimit të broshurave-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit / Pesha e letrës / Pozicioni i kapjes / Kapaciteti i kapjes:
njësoj si Staple Finisher-W1 Pro
Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R, SRA3, 13”x19”,
Madhësia e lirë (210 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 52-220 gm2,
Fleta e kapakut 64-300 gm2
Kapaciteti i kapjes me qepje të broshurave: 25 fletë (52-80 gsm, me kapak)INPUT ACCESSORY

Punch Unit BT1 / BU1

Nevojitet "Booklet Finisher-W1 PRO" ose "Staple Finisher-W1 PRO"
Lloji i vrimës: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme, BU1: 4 vrima (SWE)
Pesha e letrës me vrima: 52-300 gm2
Madhësia e letrës me vrima:
2 vrima: A3, A4, A4R,
Përmasa të lira (182×182 mm deri në 297×432,0 mm duke përjashtuar 203×257 mm deri në 297×270 mm)
4 vrima: A3, A4, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)

Sirtari i kopjimit-R2

Përmasa e Letrës: Të gjitha masat e disponueshme në motorin e shënimit
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti në dalje: 250 fletë në printim njëanësh/dyanësh

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Përmasat e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 1300×19 in,
Madhësia e lirë (140 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti i Daljes
Sirtari i grupimit: 6,000 fletë (80 gsm) në dy grupe me 3,000 fletë secili
Sirtari i sipërm: 200 fletë (80 g/m2, 140×182 mm deri në
330,2×762 mm), 100 fletë
(210×762,1 mm deri në 330,2×1300 mm)

Lidhësi i përsosur-E1

Madhësia e broshurës: 203 x 138 mm deri në 320 x 216 mm
Trashësia e broshurës: Deri në 25mm
Gama e prerjes: sipër/poshtë: 6,5 deri në 39,5 mm në secilën anë, ana ballore: 6,5 deri në 49,5 mm
Faqet e trupit:
Përmasat: A4, SRA4, përmasa të lira (257×182 mm deri në 320×228,6 mm)
Pesha e letrës dhe numri i fletëve:
Letër e hollë (52-63 gm2): 30-200 fletë
Letër e thjeshtë (64-80 gm2): 10-200 fletë
Letër e thjeshtë (81-90 gm2): 10-150 fletë
Letër e trashë (91-105 gm2): 10-150 fletë
Letër e trashë (106-163 g/m2): deri në 10 fletë si fletë futjeje ose deri në 25 mm si trashësi tufe
Kapaku:
Numri i fletëve: 1 fletë
Përmasat: A3, SRA3, përmasa të lira (257×364 mm deri në 330,2×487,7 mm)
Pesha e letrës: 90 deri në 300 gsm
Kapaciteti i sirtarit: afro 127 mm ose afro 1000 fletë letër gjithsej

Njësia e futjes së dokumentit-N1

Numri i sirtarëve: 2 sirtarë
Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19",
Madhësia e lirë (182 × 182 mm deri në 330,2 × 487,7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)

Njësia e palosjes së letrës-J1

Përmasat e letrës: A3, A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 105 g/m², Kapaciteti i daljes: njësoj si "Staple/Booklet Finisher-W1 PRO"
Përmasat e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 105 g/m², Kapaciteti i letrës: 40 fletë (81,4 g/m²)
Përmasat e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 105 g/m², Kapaciteti i letrës: 40 fletë (81,4 g/m²)
Përmasat e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 90 g/m², Kapaciteti në dalje: 25 fletë (81,4 g/m²)
Përmasat e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 105 g/m², Kapaciteti i daljes: njësoj si "Staple/Booklet Finisher-W1 PRO"

Prerësi i broshurave F1

Nevojitet "Booklet Finisher-W1 PRO" Gjerësia e shkurtimit: 2-28 mm
Trashësia e shkurtimi: Deri në 50 fletë (me kopertinën) Pesha e letrës: 52–300 g/m²
Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 5000 fletë (gjerësia e shkurtimit 20 mm, A4, 80 g/m2)

Prerës Broshure me Dy Thika A1

Nevojitet "Booklet Trimmer-F1" Gjerësia e shkurtimit: 2–15 mm
Trashësia e shkurtimit: Deri në 50 fletë (me kopertinën) Pesha e letrës: 52–300 g/m² (Shkurtimi 60–300 g/m²)
Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 1500 fletë (gjerësia e shkurtimit 15mm, A4, 80 g/m2)

Multi Function Professional Puncher-B1

Pesha e letrës:
75-300 g/m² (letër e thjeshtë), 118-300 g/m² (letër e veshur)
157-300 g/m² (letër e thjeshtë / letër e veshur)
75-350 g/m² (letër e thjeshtë), 118-350 g/m² (letër e veshur)
Madhësia e letrës:
100×148 mm deri në 330,2×1300 mm
SRA3, A3, SRA4, SRA4R, A4, A4R
SRA3, A3, A4R, 13×19 in, 13×19,2 in
Mjetet e shpimit:
Krehër plastik 21-vrimësh, unazë dyshe 23-vrimëshe (rrethore/katrore), unazë dyshe 34-vrimëshe (rrethore/katrore), spirale me ngjyra 47-vrimëshe, lidhje velo 12-vrimëshe, shpim si fletë e lirë 4-vrimëshe, shpim si fletë e lirë 2-vrimëshe, fletë e lirë 4-vrimëshe (suedeze), palosje

Staple Finisher-AC1 (i përputhshëm vetëm me C810 dhe C710)

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (A):
A4/A5R 3000 fletë (81 g/m2), A4R/A3/SRA3/13×19 in
1500 fletë (81 g/m2),
Fletë e gjatë* (Gjatësi mbi 487,7 mm deri në 762 mm)
100 fletë (79 g/m2)
Fletë e gjatë* (Gjatësi mbi 762 mm) 1 fletë
Letër e hollë e të gjitha përmasave (52-59 g/m2) 1500 fletë
Kapaciteti për letër të veshur është gjysma e atij për letër të thjeshtë

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (B): A4/A5R 250 fletë (80 g/m2),
A4R/A3/SRA3/13×19 in 125 fletë (80 g/m2)

Kapaciteti sirtarit të mesëm (C): A4/A5R 250 fletë (80 g/m2),
A4R/A3/SRA3/13×19 in 125 fletë (80 g/m2)

Pesha e letrës për sirtarin A: Pa renditje 52-350 g/m2,
Zhvendosje në grup / kapje 52-256 g/m2 duke përjashtuar letrën e hollë
të printuar dyanëshe (52-59 g/m2) dhe çfarëdo materiali tjetër të posaçëm,
Eco Staple 52-105 g/m2 Pesha e letrës për
sirtarin B/C: pa renditje / zhvendosje në grup 52-256 g/m2
duke përjashtuar letrën e hollë të printuar dyanëshe (52-59 g/m2),
letrën e veshur (85-105,9 g/m2) dhe çfarëdo materiali tjetër të posaçëm
Pozicioni i Kapëses: kënd,
Kapaciteti i kapëses dyshe A4: 65 fletë, A3/A4R: 40 fletë
<Material i veshur> 2 fletë

*Nevojitet sirtar për fletë të gjata

Booklet Finisher-AC1 (i përputhshëm vetëm me C810 dhe C710)

Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses / kapësja
Kapaciteti: njësoj si "Staple Finisher-AC1"
Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R
Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 60-220 gm2,
Fleta e kapakut 60-256 gm2
Kapaciteti i kapëseve të lidhjes së pamfleteve
(duke përfshirë 1 fletë kopertine): Material i paveshur;
20 fletë (52-81,4 g/m2), 10 fletë (82-105 g/m2),
5 fletë (106-150 g/m2), 4 fletë (151-209 g/m2),
3 fletë (210-220 g/m2) Material i veshur;
5 fletë (85-150 g/m2), 4 fletë (151-209 g/m2),
3 fletë (210-220 g/m2)

FINISHER JOGGER KIT-A1

Nevojitet ose kapëse ose "Booklet Finisher-AC1".
Pesha e letrës: Pa renditje 52-300 g/m2,
Me zhvendosje në grup 52-256 g/m2
Përmasat e letrës: pa renditje A3/A4/A4R, me zhvendosje në grup A3/A4/A4R

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

Nevojitet ose kapëse ose "Booklet Finisher-AC1".
Lloji i vrimës: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme Pesha e letrës: 52-256 g/m²
Përmasat e letrës: 2 vrima: A3, A4, A4R 4 vrima: A3, A4

4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

Nevojitet ose kapëse ose "Booklet Finisher-AC1". Tipi i vrimës së shpimit: 4 vrima (Suedi)
Pesha e letrës: 52-256 g/m² Madhësia e letrës: A3, A4, A4R

DFD Adapter-A1

Informacion bazë: Aktivizon lidhjen DFD drejtpërdrejt pranë motorit
Pesha e letrës: letër e thjeshtë 52-325 g/m2, letër e veshur 128-325 g/m2
Përmasat e letrës: 182×182 mm - 330,2×487,7 mm
Opsionalet: Finisher Bridge Height Kit 1002-A1 (lartësia standarde DFD është 860 mm)
Përmasat (gj-th-l): 300×745×1040 mm Pesha: afro 60 kg
Energjia: 90–264V, 47–63Hz, mbi 10 A

Finisher Bridge-A1

Informacion bazë: Ofron lidhje të "Staple Finisher-W1 PRO" dhe të "Booklet Finisher-W1 PRO" me pajisje finicioni DFD të palëve të treta. Gjithmonë në kombinim me "DFD Adapter-A1".
Pesha e letrës: letër e thjeshtë 52-325 g/m2, letër e veshur 128-325 g/m2
Përmasat e letrës: 182×182 mm - 330,2×487,7 mm

Finitorë palësh të treta

Informacion bazë: Seria "imagePRESS C910" mund të konfigurohet edhe me finitorë të palëve të treta. Këtu mund të gjeni një listë të finitorëve të zgjedhur e të miratuar
"SDD BLM300C BookletMaker" për "Color Max Ring Binding Finisher MB-1000C"
Plockmatic BLM35 Booklet Maker dhe Plockmatic BLM50 Upgrade Kit
Plockmatic MPS (stivues shumëfunksional) GBC eWire Pro