Seria Canon ImagePRESS C850
Specifikimet

Seria Canon imagePRESS C850

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Shpejtësia e printimit

imagePRESS C850: deri në 85 faqe/min
imagePRESS C750: deri në 75 faqe/min

Vëllimi i rekomanduar mujor

imagePRESS C850: 15 000 deri në 150 000 faqe (A4)
imagePRESS C750: 15 000 deri në 120 000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

imagePRESS C850: Deri në 500 000 faqe (A4)
imagePRESS C750: Deri në 400 000 faqe (A4)

Toleranca e regjistrimit

Nga para prapa: 1,0 mm ose më pak

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2,400 dpi x 2,400 dpi, 256 gradime

Kapaciteti i letrës

Standard: 3 x kaseta 550-fletë (80 gsm)

Opsion: sirtar multi-funksional me 100-fletë

POD Deck Lite-C1: 1 x pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3)

POD Deck Lite XL--A1: 1 pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3), 1x 1000 fletë me gjatësi > 487,7 mm

Rafti i letrave me shumë sirtarë-C1: 1 x 6000 fletë (3 x 2000 fletë - A4/A3/SRA3)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

7650 fletë (A4/A3)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

11 200 fletë (A4, 80 gsm)

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, E lidhur, Letër me kokë, Letër tab, Transparencë, Zarfe**

Sirtari shumëfunksional :

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër e shpuar, Letër tab, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Zarfe, Letër me kokë

Raftet opsionale të letrës:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar paraprakisht, Letër e veshur, Letër me reliev, Letër e lidhur, Transparente, Etiketë, Letër me kokë, Letër skedë, Zarfe**

* Kërkon shtesën e furnizimit Tab

** Kërkon shtesën e furnizimit të Zarfit

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari me shumë përdorime dhe kaseta e letrës 1/2/3

Madhësia standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19"

(330 x 483 mm)

Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL


Rafti POD Deck Lite-C1

Madhësia standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19"

(330 x 483 mm)

Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL


POD Deck Lite XL-A1

Madhësia standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13”x19”

(330 x 483 mm)

Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Fletë e gjatë: 210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL


Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Madhësia standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13”x19”

(330 x 483 mm)

Madhësia e lirë: 139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Zarfet: ISO-C5

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 220 gsm

Sirtar me shumë funksione/raftet e letrës opsionale: 52 deri në 300 g/m2

Dupleks: 52 deri në 300 gsm

Materialet më të rënda të miratuara mbështeten për POD Deck Lite C1 dhe POD Deck Lite XL A1*

Koha e ngrohjes

Rreth 360 sekonda

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë
Ethernet: 1000 BaseT/100Base -TX/10Base-T
Standard: 1 x foleja USB
*1 në anën e majtë të panelit të përdorimit PRISMAsync

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,66 GHz (SOC ARM 1136JF-S 400 MHz, ARM 946 200 MHz)

Kujtesa

1.5GB(SOC 2GB)

Hard disku

Hard Disk Standard 1 TB

Paneli i kontrollit (EFI/Canon PS/PCL)

Panel kontrolli vertikal G1: 26,4 cm (10,4") Ekran me prekje TFT SVGA LED me ngjyra me ndriçim

Paneli i kontrollit (PRISMAsync)

Panel përdorimi-A5: ekran me panel me prekje 15 inç

Përmasat (Gj x Th x L)

1,952 mm* x 934 mm x 1,424 mm** (Gje x The x La)
* Përfshin Panelin e Operatorit dhe Sirtarin e Daljes
** Përfshin Panelin e Operatorit, Lartësia në ADF është 1,222.2mm

Hapësira minimale e instalimit (Gje x The)

1,952 (W) x 1,624 (D) mm

Pesha

Rreth 316kg *përfshin ADF

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 20 deri në 27ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia: 15 deri në 60 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 16A x 2 *E gjithë Europa
220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 13A x 2 *MB

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Afro 1560 W (te furnizimi i energjisë) ose më pak + 2500 W (te njësia e siguresës) ose më pak
Modaliteti i lidhje-çaktivizim: afro 1.0Wh ose më pak
Modaliteti i fjetjes: Afro 1.5Wh ose më pak
Norma e konsumit tipik i elektricitetit (TEC): 10,7kwh në imagePRESS C850 85 faqe/min; 9,9kwh në imagePRESS C750 75 faqe/min

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Presioni i Zhurmës
Aktiv: 75dB ose më pak, Në pritje: 58 dB ose më pak

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Server H300 (server i jashtëm i bazuar në Fiery)
imagePRESS Server G200 (serveri i brendshëm me bazë në Fiery)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (Mbështetje për drajvera & utilitete: Vetëm për të brendshmit/ Interpretuesi PCL është i disponueshëm në serverin e jashtëm Fiery)
Adobe PostScript Level 4

Rezolucioni

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 2 GB
Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 4 GB

Hard disku

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 1 TB
Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 500 GB

Shpejtësia e procesorit

Server i jashtëm me bazë Fiery: Deri në 3,6 GHz (Intel Core i5-2400)
Server i brendshëm me bazë Fiery: 3.3 GHz (Intel Pentium G850)

Gërmat

138 fonte të Adobe PS, 113 fonte të PCL, 32 barkode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows: 7,8/8.1,10,Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2/2016
MacOS: 10.9,10.10,10.11,10.12

Ndërfaqja

Ethernet 1000 Base-T/100Base-TX/10Base-T, USB, lidhësi DVI (vetëm për H300), lidhësi Display Port (vetëm për H300)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk (vetëm shkarkues i suportit të fontit), Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6,WSD (suport minimal për të arritur certifikimin WHQL)

Aksesorë EFI (Opsional)

Faqosje dhe kompozim, versioni premium i paketës GA (për H300), paketa e prodhimtarisë (për G200), paketa e lëvizshme e HDD-së (për H300)

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria PRISMAsync iPR C850

Gjuhët e përshkrimit të faqes

Postscript L3, PDF 1.7, IPDS (transaksional), PCL/PJL (transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600 x 600 dpi or 1,200 x 1,200 dpi, PCL transaksional: 600 x 600 dpi, IPDS transaksional: 600 x 600 dpi

Kujtesa

1 x 8GB DDR3

Hard disku

2 x 3,5” SATA II, 500GB, 7200rpm

Shpejtësia e procesorit

2,9 GHz (Intel Quad Core i5-4570S)

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake
Import përdoruesi i fonteve PS përmes Editorit të Parametrave
Fonte opsionale Adobe Aziatike:
Japoneze: 5 fonte Morisawa (pa fonte Heisei)
Kineze: 2 fonte për Kinezen e thjeshtuar, 1 font për Kinezen tradicionale
Koreane: 1 font për Koreane

Sistemet e Operuese që mbështeten

7 (32/64 bitë), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bitë) dhe 10
MacOS 10.9 (64 bitë), MacOS 10.10 (64 bitë), MacOS 10.11 (64 bitë), Server 2016, MacOS 10.12/13 (64 bitë)

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për dokumentet përmes panelit të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP,

SNMP v1/v3, MIB i burimeve të pritësit, MIB i grupit të sistemit II,

Baza MIB e printerit, MIB për monitorimin e punës, MIB për menaxhimin e punës

dorëzimi nëpërmjet lpr, dosjet e monitoruara, fisha, IPP,

JDF/JMF, njësia USB

Specifikimet e skanimit

Emri

Njësia e lexuesit të imazhit me ngjyra në dy anë-K1

Përshkrimi

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Peshat e mbështetura të medias (BW/CL)

Skanimi në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2
Skanimi në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2

Rezolucioni i skanimit

Kopjimi: 600 dpi x 600 dpi
Dërgimi: 600 dpi x 600 dpi/300 dpi x 300 dpi

Skanim dupleks

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Në një anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 120/120 ipm*
Në dy anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 200/140 ipm *
Në një anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm*
Në dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm * 

*Kur PRISMAsync RIP është lidhur si më poshtë.
Në një anë & dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 70/70 ipm

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjitha modelet (Kërkon Duplex Colour Image Reader Unit H1)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacioni

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV. Google Docs me aplikacionin iR-ADV Lidhja në Re MEAP

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

Universal Send Advanced Feature Set-H1 (opsion): Krijoni PDF në linjë (Trace and Smooth), Adobe Reader Extensions PDF (PDF të kërkueshme/XPS është veçori standarde.)
Universal Send Security Feature Set-D1 (opsion): Dërgimi i skedarit PDF të enkriptuar dhe shtimi i nënshkrimit të pajisjes te skedarët PDF/XPS.
Universal Send Digital User Signature Kit-C1 (opsion): Shtoni nënshkrimin dixhital të përdoruesit në dokumentet PDF/XPS.

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

Modeli 85 faqe/min: Deri në 85/85 faqe/min (A4/A5R), deri në 62 faqe/min (A4R)
Modeli 75 faqe/min: Deri në 75/75 faqe/min (A4/A5R), deri në 54 faqe/min (A4R)

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Ngjyra: Rreth 7.7 sek
BW: Rreth 6,9 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: 2,400 dpi x 2,400 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 9999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%
Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

Specifikimet e Hyrjes

Rafti POD Deck Lite-C1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”, madhësi e lirë

(139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm),

Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Materialet më të rënda të miratuara mbështeten*

Kapaciteti i letrës: 3.500 fletë (80 g/m2) /

4000 fletë (64 gm2)

Përmasat (Gje x The x La): 717 mm x 686 mm x 574 mm

Pesha: Rreth 76 kg

POD Deck Lite XL - A1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”, madhësi e lirë

(139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm / 210 x 487,8 mm deri në

330,2 x 762 mm), zarfe (No.10 (COM10), Monarch,

ISO-C5, DL)

Pesha e letrës:

(me gjatësi deri në 487,7 mm) 52 deri në 300 gm2

(Me gjatësi mbi 487,7 mm deri në 762 mm) 64 deri në 300 gm2

Materialet më të rënda të miratuara mbështeten*

Kapaciteti i letrës:

(Me gjatësi deri në 487,7 mm) 3500 fletë (80 gm2) /4000

fletë (64 gm2)

(Me gjatësi mbi 487,7 mm deri në 762 mm) 1000 fletë (80 gm2)

Përmasat (Gje x The x La): 1.105 mm x 686 mm x 574 mm

Pesha: Rreth 113 kg

Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”, madhësi e lirë

(139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm), zarfe (ISO-C5)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 3 x 2000 fletë, totali 6000 fletë (80

gm2) / 3 x 2200 fletë, totali 6600 fletë (64 gm2)

Përmasat (Gj x Th x L): 950 mm x 797 mm x 1040 mm

Pesha: Rreth 155 kg

Fletëmbajtësi anashkalues-B1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”, madhësi e lirë

(100 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 100 fletë (80 g/m3)

Përmasat (Gje x The x La): 403 mm (694 mm *) x 518 mm X

352 mm (451 mm *)

*Me Stack Bypass Alignment Tray-C2 dhe Long Sheet Tray-B1

Pesha: Rreth Rreth 5,5 kg (afro 6,7 kg* )

*Me Stack Bypass Alignment Tray-C2 dhe Long Sheet Tray-B1

Sirtari i gjatë i fletëve-B1

Madhësia e letrës: 210 x 487,7 mm deri në 330,2 x 762 mm

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 1 fletë

Specifikimet e daljes

Elementi i përfundimit me kapëse-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A):

A4/A4R/A5R/A3/SRA3/13”x19” 1000 fletë

Fletë e gjatë (gjatësia mbi 487,7 mm deri në 762 mm) 100

fletë (52-79 gm2) / 50 fletë (80-150 gm2) / 25 fletë

(151-300 gm2)

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): A4 4000 fletë, A4R 2000

fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë, A3/A4R 50 fletë

Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1239

mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 1136 mm x 792 mm x 1239 mm)

Pesha: Rreth 130 kg

Energjia: 220-240V, 50-60Hz, 8A

Elementi i përfundimit të broshurave-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses / kapësja

Kapaciteti:

njësoj si Staple Finisher-W1 Pro

Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R, SRA3, 13”x19”, madhësi

e lirë (210 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)

Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 52-220 gm2,

Fleta e kapakut 64-300 gm2

Kapaciteti i broshurave me kapëse: 25 fletë (52-80 gm2)

duke përfshirë kapakun)

Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1239

mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 1136 mm x 792 mm x 1239 mm)

Pesha: Rreth 180 kg

Energjia: 220-240V, 50-60Hz, 8A

Punch Unit BT1 / BU1

Kërkon njësinë e përfundimit të broshurave Booklet Finisher-W1 Pro ose të kapëses së telit Staple

Finisher-W1 Pro

Tipi i vrimës së shpimit: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN)

të zgjedhshme, BU1: 4 vrima (Swe)

Pesha e letrës me vrima: 52-300 gm2

Madhësia e letrës me vrima:

2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë (182 x 182 mm deri në 297 x

432,0 mm)

4 vrima: A3, A4, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)

Sirtari i kopjimit-R2

Përmasa e Letrës: Të gjitha masat e disponueshme në motorin e shënimit

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i daljes: 250 fletë në

printimin në një anë/dy anë

Përmasat (Gje x The x La): 422 mm × 382 mm ×

175 mm

Pesha: Rreth 1,2 kg

Punch Unit BT1 / BU1

Puncher Unit-BT1/BU1
Kërkon njësinë e përfundimit të broshurave Booklet Finisher-W1 Pro ose të kapëses së telit Staple Finisher-W1 Pro
Lloji i vrimave të shpimit: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme, BU1: 4 vrima (Sue) 
Pesha e letrës me vrima: 52-300 gm2 
"Madhësia e letrës me vrima:
2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë (182 x 182 mm deri në 297 x 432,0 mm)
4 vrima: A3, A4, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19",

Madhësia e lirë (140 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i Daljes

Sirtari i stivosjes: 6000 fletë (80 g/m2) në dy grupe me 3000

fletë secili

Sirtari i sipërm: 200 fletë (80 g/m2 / deri në 330,2 x 762 mm)

Përmasat (Gj x Th x L)

899 mm × 745 mm × 1040 mm

Pesha: Rreth 120 kg

Energjia: 90-264V, 47-63Hz, 10A

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19",

Madhësia e lirë (140 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i Daljes

Sirtari i stivosjes: 6000 fletë (80 g/m2) në dy grupe me 3000

fletë secili

Sirtari i sipërm: 200 fletë (80 g/m2 / deri në 330,2 x 762 mm)

Përmasat (Gj x Th x L)

899 mm × 745 mm × 1040 mm

Pesha: Rreth 120 kg

Energjia: 90-264V, 47-63Hz, 10A

Lidhësi i përsosur-E1

Madhësia e broshurës: 203 x 138 mm deri në 320 x 216 mm

Trashësia e broshurës: Deri në 25mm

Diapazoni i prerjes: Lart/poshtë: 6,5 deri në 39,5mm në çdo

skaj, skaji i përparmë: 6,5 deri në 49,5 mm

Faqet e trupit:

Madhësitë: A4, SRA4, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në

320 x 228,6 mm)

Pesha e letrës dhe numri i fletëve:

Letër e hollë (52-63 gm2): 30-200 fletë

Letër e thjeshtë (64-80 gm2): 10-200 fletë

Letër e thjeshtë (81-90 gm2): 10-150 fletë

Letër e trashë (91-105 gm2): 10-150 fletë

Letër e trashë (106-163 gm2): deri në 10 fletë si

fletë të futura ose deri në 25 mm si grup në trashësi

Kapaku:

Numri i fletëve: 1 fletë

Madhësitë: A3, SRA3, madhësi e lirë (257 x 364 mm deri në 330,2 x

487,7mm)

Pesha e letrës: 90 deri në 300 gsm

Kapaciteti i sirtarit: Afro 127 mm ose në total afro 1000

fletë letër në total

Përmasat: 922 mm x 791 mm x 1300 mm

Pesha rreth 308kg

Energjia: 220-240V, 5060Hz, 3,0A

Njësia e futjes së dokumentit-N1

Numri i sirtarëve: 2 sirtarë

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19",

Madhësia e lirë (182 × 182 mm deri në 330,2 × 487,7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)

Përmasat (Gje x The x La): 336 mm (746 mm me sirtarin)

× 793 mm × 1407 mm

Pesha: Rreth 61 kg

Energjia: 100-240V, 5060Hz, 1,0A

Njësia e palosjes së letrës-J1

(Palosje Z) Madhësia e letrës: A3, A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105

gm2, Kapaciteti i daljes: njësoj si Staple/Booklet Finisher-W1

Pro


(Palosje C) Madhësia e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 105 gm2,

Kapaciteti i daljes: 40 fletë (81,4 gm2)

(Palosje Z fizarmonikë) Madhësia e letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në

105 gm2, Kapaciteti i daljes: 40 fletë (81,4 gm2)

(Paralele dyshe) Madhësia e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në 90

gm2, Kapaciteti i daljes: 25 fletë (81,4 gm2)

(Palosje përgjysmë) Madhësia e letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gm2,

Kapaciteti i daljes: njësoj si Staple/Booklet Finisher-W1 Pro

Përmasat (Gj x Th x L): 336 mm × 793 mm × 1.190 mm

Pesha: Rreth 71 kg

Prerësi i broshurave F1

Kërkon Booklet Finisher-W1 Pro

Gjerësia e prerjes: 2-28mm

Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin kapakun)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 5000 fletë (gjerësia e prerjes

20 mm, A4, 80 gm2)

Përmasat (Gje x The x La): 2095 mm (me lidhësin,

konvejerin dhe sirtarin e daljes) x 790 mm x 1040 mm

Pesha: Rreth 178 kg

(me konvejerin dhe sirtarin e daljes)

Prerës Broshure me Dy Thika A1

Kërkon Booklet Trimmer-F1

Gjerësia e Prerjes: 2-15 mm

Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin kapakun)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 gm2 (prerja 60 deri në 300 gm2)

Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 1500 fletë (gjerësia e prerjes

15mm, A4, 80 gm2)

Përmasat (Gje x The x La): 2.312 mm (me Booklet

Trimmer-F1) x 790 mm x 1040 mm

Pesha: Rreth 145 kg

Energjia: 220-240V, 60Hz, 2,3A

Njësia e shpimit profesionale me shumë funksione-A1

Pesha e letrës:

(Shpimi/tejpërtej) 75-300 gm2 (letër e thjeshtë), 118-300

gm2 (letër e veshur)

(Palosje) 157-300 gm2 (letër e thjeshtë / letër e veshur)


Madhësia e letrës:

(Tejpërtej) 100 x 148 mm deri në 330,2 x 762 mm

(Shpimi) SRA3, A3, SRA4, SRA4R, A4, A4R

(Palosje) SRA3, A3, A4R, 13”x19”, 13”x19,2”


Mjetet e shpimit:

Krehër plastik me 21 vrima, spirale e dyfishtë me 23 vrima (rrethore/

drejtkëndore), spirale e dyfishtë me 34 vrima (rrethore/katrore), spirale

me ngjyra me 47 vrima, palosje velo me 12 vrima, shpim me 4 vrima në fletë të lirë,

shpim me 2 vrima në fletë të lirë, 4 vrima në fletë të lirë (suedeze),

3 vrima në fletë të lirë, palosje


Përmasat (Gj x Th x L): 445 mm x 795 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth 102kg


Energjia: 230V, 50Hz, 1,9A

Kapësja me tel-T1

(në përputhje vetëm me C750)

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): A4/A5R 1300 fletë, A4R/

A3/SRA3/13”x19” 650 fletë, fletë e gjatë (mbi 487,7

mm deri në 762 mm gjatësi) 100 fletë (52-79 gm2) / 50

fletë (80-150 gm2) / 25 fletë (151-300 gm2)

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): A4 2450 fletë, A5R 1700

fletë, A4R/A3 650 fletë, SRA3/13”x19” 650 fletë

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapjes: A4: 50 fletë, A3/A4R: 30 fletë

Përmasat (Gje x The x La): 644 mm (maks. 761*) x 656 mm

x 1121 mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 939 mm x 656 mm

x 1121 mm)

*kur sirtari ndihmës zgjatet.

Pesha: Rreth 48 kg

Kapësja e broshurave-T1

(në përputhje vetëm me C750)

Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses / kapësja

Kapaciteti: njësoj si Staple Finisher-T1

Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R

Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 60-220 gm2,

Fleta e kapakut 60-256 gm2

Kapaciteti i broshurave me kapëse: 16 fletë (60-81 gm2)

duke përfshirë kapakun)

Përmasat (Gje x The x La): 646 mm (maks. 761*) x 656 mm

x 1121 mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 939 mm x 656 mm

x 1121 mm)

*kur sirtari ndihmës zgjatet.

Pesha: Rreth 72 kg

Shpuesja e jashtme 2/4 vrima-C1

Duhet kapësja me tela ose kapësja e broshurave-T1.

Tipi i vrimës së shpimit: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN)

të zgjedhshme

Pesha e letrës: 52-256 gm2

Madhësia e letrës: 2 vrima: A3, A4 4 vrima: A3, A4

Përmasat (Gje x The x La): 107 mm x 615 mm x 825 mm

Pesha: Rreth 7,7 kg

Shpuesja e jashtme 4 vrima-C1

Duhet kapësja me tela ose kapësja e broshurave-T1.

Tipi i vrimës së shpimit: 4 vrima (Suedi)

Pesha e letrës: 52-256 gm2

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R

Përmasat (Gje x The x La): 107 mm x 615 mm x 825 mm

Pesha: Rreth 7,7 kg

*Për një listë të materialeve të miratuara mes 300-350 gm2, këshillohuni me Udhëzuesin për menaxhimin e medias të imagePRESS C850/750/650.

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.