Canon imagePRESS C650
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Shpejtësia e printimit

imagePRESS C650: deri në 65 faqe/min

Vëllimi i rekomanduar mujor

imagePRESS C650: 15 000 deri në 120 000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

imagePRESS C650: deri në 350 000 faqe (A4)

Toleranca e regjistrimit

Nga para prapa: 1.0 mm

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2,400 dpi x 2,400 dpi, 256 gradime

Kapaciteti i letrës

Standard: 3 x kaseta 550-fletë (80 gsm)

Opsion: sirtar multi-funksional me 100-fletë

POD Deck Lite-C1: 1 x pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3)

POD Deck Lite XL--A1: 1 pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3), 1x 1000 fletë me gjatësi > 487,7 mm

Rafti i letrave me shumë sirtarë-C1: 1 x 6000 fletë (3 x 2000 fletë - A4/A3/SRA3)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

7,650 fletë (A4/A3)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

5000 fletë (A4/80 g/m²)

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, E lidhur, Letër me kokë, Letër tab, Transparencë, Zarfe**

Sirtari shumëfunksional:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër e shpuar, Letër tab, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Zarfe, Letër me kokë

Raftet opsionale të letrës:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar paraprakisht, Letër e veshur, Letër me reliev, Letër e lidhur, Transparente, Etiketë, Letër me kokë, Letër skedë, Zarfe**

* Kërkon shtesën e furnizimit Tab

** Kërkon shtesën e furnizimit të Zarfit

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari me shumë përdorime dhe kaseta e letrës 1/2/3

Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)

Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Rafti POD Deck Lite-C1

Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)

Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

POD Deck Lite XL-A1

Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)

Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Fletë e gjatë: 210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)

Madhësia e lirë: 139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm

Zarfet: ISO-C5

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 220 gsm

Sirtar me shumë funksione/raftet e letrës opsionale: 52 deri në 300 g/m2

Materialet më të rënda të miratuara mbështeten për POD Deck Lite C1 dhe POD Deck Lite XL A1*

Dupleks: 52 deri në 300 gsm

Koha e ngrohjes

Rreth 360 sekonda

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Ethernet: 1000 BaseT/100Base -TX/10Base-T

Standarde: 1 x pritës USB *1 në anën e majtë të panelit të përdorimit PRISMAsync

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk

Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,66 GHz (SOC ARM 1136JF-S 400 MHz, ARM 946 200 MHz)

Kujtesa

1.5GB(SOC 2GB)

Hard disku

Hard Disk Standard 1 TB

Paneli i kontrollit (EFI/Canon PS/PCL)

Paneli i kontrollit vertikal-G1: 26,4cm (10,4 inç) TFT SVGA LED me ekran me prekje me ngjyra me ndriçim të sfondit

Paneli i kontrollit (PRISMAsync)

Panel përdorimi-A5: ekran me panel me prekje 15 inç

Përmasat (Gj x Th x L)

1,952 mm* x 934 mm x 1,424 mm** (Gje x The x La)

* Përfshin Panelin e Operatorit dhe Sirtarin e Daljes

** Përfshin Panelin e Operatorit, Lartësia në ADF është 1,222.2mm

Hapësira minimale e instalimit (Gje x The)

1,952 (W) x 1,624 (D) mm

Pesha

Rreth 316kg *përfshin ADF

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 20 deri në 27ºC (50 deri në 86ºF)

Lagështia: 15 deri në 60 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 16A x 2 *E gjithë Europa

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 13A x 2 *MB

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Afro 1560 W (te furnizimi i energjisë) ose më pak + 2500 W (te njësia e siguresës) ose më pak

Modaliteti i lidhje-çaktivizim: afro 1.0Wh ose më pak

Modaliteti i fjetjes: Afro 1.5Wh ose më pak

Vlera e konsumit tipik të energjisë (TEC): 8,9 kwh në imagePRESS C650 65 faqe/min

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zhurmës

Aktiv: 75dB ose më pak, Në pritje: 58 dB ose më pak

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Server H300 (server i jashtëm i bazuar në Fiery)

imagePRESS Server G200 (serveri i brendshëm me bazë në Fiery)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (Mbështetje për drajvera & utilitete: Vetëm për të brendshmit/ Interpretuesi PCL është i disponueshëm në serverin e jashtëm Fiery)

Adobe PostScript Level 4

Rezolucioni

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 2 GB

Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 4 GB

Hard disku

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 1 TB

Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 500 GB

Shpejtësia e procesorit

imagePRESS Server H300 (server i jashtëm i bazuar në Fiery) 2,9 GHz deri në 3,6 GHz me Turbo (Intel Core i5-4570S)

Server i brendshëm me bazë Fiery: 3.3 GHz (Intel Pentium G850)

Gërmat

138 fonte të Adobe PS, 113 fonte të PCL, 32 barkode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows: 7,8/8.1,10,Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2/2016

MacOS: 10.9,10.10,10.11,10.12

Ndërfaqja

Ethernet 1000 Base-T/100Base-TX/10Base-T, USB, lidhësi DVI (vetëm për H300), lidhësi Display Port (vetëm për H300)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk (vetëm shkarkues i suportit të fontit), Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6,WSD (suport minimal për të arritur certifikimin WHQL)

Aksesorë EFI (Opsional)

Faqosje dhe kompozim, versioni premium i paketës GA (për H300), paketa e prodhimtarisë (për G200), paketa e lëvizshme e HDD-së (për H300)

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria PRISMAsync iPR C850

Gjuhët e përshkrimit të faqes

Postscript L3, PDF 1.7, IPDS (transaksional), PCL/PJL (transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600 x 600 dpi or 1,200 x 1,200 dpi, PCL transaksional: 600 x 600 dpi, IPDS transaksional: 600 x 600 dpi

Kujtesa

1 x 8GB DDR3

Hard disku

2 x 3,5” SATA II, 500GB, 7200rpm

Shpejtësia e procesorit

2,9 GHz (Intel Quad Core i5-4570S)

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake

Import përdoruesi i fonteve PS përmes Editorit të Parametrave

Fonte opsionale Adobe Aziatike:

Japoneze: 5 fonte Morisawa (pa fonte Heisei)

Kineze: 2 fonte për Kinezen e thjeshtuar, 1 font për Kinezen tradicionale

Koreane: 1 font për Koreane

Sistemet e Operuese që mbështeten

7 (32/64 bitë), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bitë) dhe 10

MacOS 10.9 (64 bitë), MacOS 10.10 (64 bitë), MacOS 10.11 (64 bitë), Server 2016, MacOS 10.12/13 (64 bitë),

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për dokumentet përmes panelit të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, SNMP v1/v3, MIB i burimeve të pritësit, MIB i

grupit të sistemit II, MIB i printerit, MIB i monitorit të punës, MIB i

menaxhimit të punës, dorëzimi nëpërmjet lpr, dosjet e monitorimit,

fisha, IPP, JDF/JMF, njësia USB

Specifikimet e kontrolluesit të printimit të Canon

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Printer kit-D1, imagePRESS PS Printer kit-E2, imagePRESS PCL Printer kit-BM1

Gjuhët e përshkrimit të faqes

imagePRESS Printer kit-D1: Adobe PostScript niveli 3, PCL5/6, UFR II

imagePRESS PS Printer kit-E2: Adobe PostScript niveli 3

imagePRESS PCL Printer kit-BM1: PCL5/6

Rezolucioni

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Hard disku

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Shpejtësia e procesorit

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Gërmat

136 fonte Adobe PS, 105 fonte PCL, 32 barkode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows Server 2008, Server 2008R2, Server 2012, Server 2012R2, Server 2016, Vista, 7, 8, 8.1, 10

MacOS 10.6, 10.7,10.8, 10.9, 10.10, 10.11, 10.12

Ndërfaqja

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Protokollet e rrjetit

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Aksesorë të tjerë (opsionalë)

Barcode Printing Kit-D1, Encrypted Printing Software-D1, Data Erase Kit-C1, HDD Data Encryption & Mirroring Kit-E2, REMOVABLE HDD KIT-AB2, JDF Parser për serinë C850 (vetëm për PS)

Specifikimet e skanimit

Emri

Njësia e lexuesit të imazhit me ngjyra në dy anë-K1

Përshkrimi

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Peshat e mbështetura të medias (BW/CL)

Skanim në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2; Skanim në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2

Rezolucioni i skanimit

Kopjimi: 600 dpi x 600 dpi

Dërgimi: 600 dpi x 600 dpi/300 dpi x 300 dpi

Skanim dupleks

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Në një anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 120/120 ipm*

Në dy anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 200/140 ipm*

Në një anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm*

Në dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm*


*Kur PRISMAsync RIP është lidhur si më poshtë. Në një anë & dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 70/70 ipm

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjitha modelet (Kërkon Duplex Colour Image Reader Unit H1)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV. Google Docs me aplikacionin iR-ADV Lidhja në Re MEAP

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

Universal Send Advanced Feature Set-H1 (opsion): Krijoni PDF në linjë (Trace and Smooth), Adobe Reader Extensions PDF (PDF të kërkueshme/XPS është veçori standarde.)

Universal Send Security Feature Set-D1 (opsion): Dërgimi i skedarit PDF të enkriptuar dhe shtimi i nënshkrimit të pajisjes te skedarët PDF/XPS.

Universal Send Digital User Signature Kit-C1 (opsion): Shtoni nënshkrimin dixhital të përdoruesit në dokumentet PDF/XPS.

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

Modeli 65 faqe/min: Deri në 65/65 faqe/min (A4/A5R), deri në 49 faqe/min (A4R)

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Ngjyra: Rreth 7.7 sek

BW: Rreth 6,9 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi

Printimi: 2,400 dpi x 2,400 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 9999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%

Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

Specifikimet e Hyrjes

Rafti POD Deck Lite-C1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”,

Madhësia e lirë (139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm),

Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Materialet më të rënda të miratuara mbështeten*

Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2) / 4000

fletë (64 gm2)

Përmasat (Gj x Th x L)

717 mm x 686 mm x 574 mm

Pesha: Rreth 76 kg

POD Deck Lite XL - A1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”,

Madhësia e lirë (139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm /

210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm), zarfe

(No.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Pesha e letrës: (deri në 487,7 mm gjatësi) 52 deri në

300 gm2 (gjatësia mbi 487,7 mm deri në 762 mm)

64 deri në 300 gsm

Materialet më të rënda të miratuara mbështeten*

Kapaciteti i letrës: (deri në 487,7 mm gjatësi) 3500

fletë (80 gm2) / 4000 fletë (64 gm2),

(Mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 1000

fletë (80 gm2)

Përmasat (Gj x Th x L)

1.105 mm x 686 mm x 574 mm

Pesha: Rreth 113 kg

Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3,

13”x19”, madhësi e lirë (139,7 x 182 mm deri në 330,2 x

487,7 mm), zarfe (ISO-C5)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 3 x 2000 fletë, totali 6000 fletë

fletë (80 gm2) / 3 x 2200 fletë, totali 6600

fletë (64 gm2)

Përmasat (Gj x Th x L)

950 mm x 797 mm x 1.040 mm

Pesha: Rreth 155 kg

Fletëmbajtësi anashkalues-B1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Madhësi e lirë (100 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 100 fletë (80 g/m3)

Përmasat (Gje x The x La): 403 mm (694 mm *) x 518 mm x 352 mm (451 mm *)

*Me Stack Bypass Alignment Tray-C2 dhe Long Sheet Tray-B1

Pesha: Rreth Rreth 5,5 kg (afro 6,7 kg* )

*Me Stack Bypass Alignment Tray-C2 dhe Long Sheet Tray-B1

Sirtari i gjatë i fletëve-B1

Madhësia e letrës: 210 x 487,7 mm deri në 330,2 x 762 mm

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 1 fletë

Specifikimet e daljes

Elementi i përfundimit me kapëse-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): A4/A4R/A5R/A3/SRA3/13"x19" 1000 fletë
Fletë e gjatë (mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 100 fletë (52-79 gm2) / 50 fletë (80-150 gm2) / 25 fletë (151-300 gm2)

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): 4000 fletë A4, 2000 fletë A4R, 1500 fletë A3, 1000 fletë SRA3

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë, A3/A4R 50 fletë

Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1239 mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 1136 mm x 792 mm x 1239 mm)

Pesha: Rreth 130 kg

Energjia: 220-240V, 50-60Hz, 8A

Elementi i përfundimit të broshurave-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses /

Kapaciteti i kapëses: njësoj si Staple Finisher-W1 Pro


Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R, SRA3, 13”x19”,

Madhësia e lirë (210 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)


Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 52-220

gm2, Fleta e kapakut 64-300 gm2


Kapaciteti i broshurave me kapëse: 25 fletë

(52-80 gm2, me kapakun)


Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x

1239mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 1136 mm x

792 mm x 1239 mm)


Pesha: Rreth 180 kg

Energjia: 220-240V, 50-60Hz, 8A

Punch Unit BT1 / BU1

Kërkon Booklet Finisher-W1 Pro ose

Staple Finisher-W1 Pro


Tipi i vrimës së shpimit: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima

(FRN) të zgjedhshme, BU1: 4 vrima (Swe)


Pesha e letrës me vrima: 52-300 gm2


Madhësia e letrës me vrima: 2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë

(182 x 182 mm deri në 297 x 432,0 mm) 4 vrima: A3,

A4, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)

Sirtari i kopjimit-R2

Përmasa e Letrës: Të gjitha masat e disponueshme në motorin e shënimit


Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2


Kapaciteti i daljes: 250 fletë në

printimin në një anë/dy anë


Përmasat (Gj x Th x L)

422 mm × 382 mm × 175 mm


Pesha: Rreth 1,2 kg

Njësia e futjes së dokumentit-N1

Numri i sirtarëve: 2 sirtarë


Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13”x19”, madhësi

e lirë (182 × 182 mm deri në 330,2 × 487,7 mm)


Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2


Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)


Përmasat (Gje x The x La): 336 mm

(746 mm me sirtarin) × 793 mm × 1407 mm


Pesha: Rreth 61 kg


Energjia: 100-240V, 5060Hz, 1,0A

Njësia e palosjes së letrës-J1

(Palosje Z) Madhësia e letrës: A3, A4R, Pesha e Letrës: 52

deri në 105 gm2, Kapaciteti i daljes: njësoj si Staple/

Booklet Finisher-W1 Pro

(Palosje C) Madhësia e letrës: A4R, Pesha e letrës: 52 deri në

105 gm2, Kapaciteti i daljes: 40 fletë (81,4 gm2)

(Palosje Z fizarmonikë) Madhësia e letrës: A4R, Pesha

e letrës: 52 deri në 105 gm2, Kapaciteti i daljes: 40

fletë (81,4 gm2)

(Paralele e dyfishtë) Madhësia e letrës: A4R, Pesha

e letrës: 52 deri në 90 gm2, Kapaciteti i daljes: 25

fletë (81,4 gm2)

(Palosje përgjysmë) Madhësia e letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52

deri në 105 gm2, Kapaciteti i daljes: njësoj si Staple/

Booklet Finisher-W1 Pro

Përmasat (Gj x Th x L)

336 mm × 793 mm × 1.190 mm

Pesha: Rreth 71 kg

Prerësi i broshurave F1

Kërkon Booklet Finisher-W1 Pro


Gjerësia e prerjes: 2-28mm


Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin kapakun)


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gm2


Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 5000 fletë (gjerësia e

prerjes 20 mm, A4, 80 gm2)


Përmasat (Gje x The x La): 2095 mm (me lidhësin,

konvejerin dhe sirtarin e daljes) x 790 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth 178 kg (me konvejerin dhe

sirtarin e daljes)

Prerës Broshure me Dy Thika A1

Kërkon Booklet Trimmer-F1


Gjerësia e Prerjes: 2-15 mm


Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin kapakun)


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gm2 (prerja 60 deri në 300 gm2)


Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 1500 fletë (gjerësia e

prerjes 15mm, A4, 80 gm2)


Përmasat (Gje x The x La): 2312 mm (me

Booklet Trimmer-F1) x 790 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth 145 kg


Energjia: 220-240V, 60Hz, 2,3A

Njësia e shpimit profesionale me shumë funksione-A1

Pesha e letrës:

(Shpimi/tejpërtej) 75-300 gm2 (letër e thjeshtë),

118-300 gsm (letër me veshje)

(Palosje) 157-300 gm2 (letër e thjeshtë /

e veshur)


Madhësia e letrës:

(Tejpërtej) 100 x 148 mm deri në 330,2 x 762 mm

(Shpimi) SRA3, A3, SRA4, SRA4R, A4, A4R

(Palosje) SRA3, A3, A4R, 13”x19”, 13”x19,2”


Mjetet e shpimit: Krehër plastik me 21 vrima, spirale

e dyfishtë me 23 vrima (rrethore/drejtkëndore), spirale e dyfishtë

me 34 vrima (rrethore/katrore), spirale me ngjyra me 47 vrima,

lidhje velo me 12 vrima, shpim me 4 vrima në fletë të lirë,

shpim me 2 vrima në fletë të lirë, 4 vrima në fletë të lirë

(suedeze), 3 vrima në fletë të lirë, palosje


Përmasat (Gje x The x La): 445 mm × 795 mm ×

1.040 mm


Pesha: Rreth 102kg


Energjia: 230V, 50Hz, 1,9A

Kapësja me tel-T1

Kapaciteti i sirtarit:


Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): A4/A5R 1300 fletë,

A4R/A3/SRA3/13”x19” 650 fletë, fletë e gjatë

(Mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 100

fletë (52-79 gm2) / 50 fletë (80-150 gm2) /

25 fletë (151-300 gm2)


Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): A4 2450 fletë,

A5R 1700 fletë, A4R/A3 650 fletë,

SRA3/13”x19” 650 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2


Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë


Kapaciteti i kapjes: A4: 50 fletë, A3/A4R:

30 fletë


Përmasat (Gje x The x La): 644 mm (maks. 761*) x

656 mm x 1121 mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 939

mm x 656 mm x 1121 mm)

*kur sirtari ndihmës zgjatet.


Pesha: Rreth 48 kg

Kapësja e broshurave-T1

Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses

Kapaciteti i kapëses: njësoj si Staple Finisher-T1


Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R


Pesha e letrës së lidhjes së broshurave;

Fleta e trupit 60-220 gm2, fleta e kapakut 60-256 gm2


Kapaciteti i broshurave me kapëse: 16 fletë

(60-81 gm2, me kapakun)


Përmasat (Gje x The x La): 646 mm (maks. 761*) x

656 mm x 1121 mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 939

mm x 656 mm x 1121 mm)

*kur sirtari ndihmës zgjatet.


Pesha: Rreth 72 kg

Shpuesja e jashtme 2/4 vrima-C1

Kërkohet Staple ose Booklet

Finisher-T1.


Tipi i vrimës së shpimit: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN)

të zgjedhshme


Pesha e letrës: 52-256 gm2


Madhësia e letrës: 2 vrima: A3, A4 4 vrima: A3, A4


Përmasat (Gje x The x La): 107 mm x 615 mm x

825 mm


Pesha: Rreth 7,7 kg

Shpuesja e jashtme 4 vrima-C1

Kërkohet Staple ose Booklet

Finisher-T1.

Tipi i vrimës së shpimit: 4 vrima (Suedi)

Pesha e letrës: 52-256 gm2

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R

Përmasat (Gje x The x La): 107 mm x 615 mm x

825 mm

Pesha: Rreth 7,7 kg

*Për një listë të materialeve të miratuara mes 300-350 gm2, këshillohuni me Udhëzuesin për menaxhimin e medias të imagePRESS C850/750/650.