imagePROGRAF TX-3000 MFP T36
Specifikimet

Specifikimet në detaje

SCANNER TECHNOLOGY (Skaneri prodhohet nga Global Scanning në Mbretërinë e Bashkuar)

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Rezolucioni optik (dpi)

1200

Shtegu i letrës

I rrafshët

Gjerësia e skanimit

36" (914 mm)

Gjerësia minimale e skanimit

6" (15 cm)

Gjerësia e dokumenteve

38" (965 mm)

Gjatësia maksimale e skanimit

8 m (JPEG/PDF), 15,2 m (TIFF)

Pesha e skanerit

15 kg

Përmasat Gj x Th x L

1109 x 324 x 153 mm

Ushqimi me energji

Furnizimi i jashtëm me energji 100~240VAC me sensor automatik +/-10%, 50~60 Hz

Përputhjet

Energy Star, Kombëtare: CB, BE: CE, Rusi: EAC

Dalja përpara/prapa

Prapa (dalja përpara me Guidën e kthimit të dokumentit)

Administrimi i dokumenteve - pjesa e përparme lart/poshtë

Lart

Trashësia maksimale e dokumentit

2.0mm (1)

Shpejtësia e skanimit shkalla gri dhe mono 8 bitë @200dpi

13 inç / sek (2)

Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24 bitë @ 200dpi

6 inç / sek (2)

Ndërfaqja USB

3.0 (në përputhje më version të mëparshëm me USB2)

Kontrollet e skanerit

Ndaloni, Përpara/Riktheni
Statusi i dritës LED

Marka/ngjyra

Asnjë / e zezë nga Canon

Programi kompjuterik i Përfshirë

SmartWorks MFP V5

Sistemi operativ për softuerin

Win 8.1/10 (64 bitë)

Çfarë ka në kuti?

Skaneri T36
Njësia mbështetëse
2 guidat anësore të letrës
Guidat e kthimit të dokumentit (3 për T36)
Objektivi i kalibrimit
Disku USB për softuerin SmartWorks MFP dhe dokumentacioni në PDF: Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.
Udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.
USB3 kabllo (2 metra)
Furnizimi me energji
Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

TEKNOLOGJIA E PRINTERIT

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 36"/914,4mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse secila

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

5 pikolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja fillestare e përfshirë: 330 ml (MBK)/160 ml (BK,C,M,Y)
Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml

Lloji i bojës

Boja me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows: 32bitë: 7,8.1,10, 64bitë: 7,8.1,10, Windows Server: 2008R2, 2012/2012R2, 2016.
Apple Macintosh: OS X 10.10.5 - 10.11, MacOS 10.12

Gjuhët e printerit

HP-GL/2, HP RTL, PDF, JPEG - për detaje kontrolloni specifikimet

Ndërfaqe Standarde

NDRYSHIMI:
Porta USB B:
Tipi: e integruar (USB me shpejtësi të lartë)
Regjimi: Shpejtësi e plotë (12 Mbit/Sek), Shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), Transferim në grup

Porta e bashkuesit: Seria B (4 kunja)
Porta USB A: memoria USB (printimi i drejtpërdrejtë)
Standard:
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-Negotiation
IEEE 802.3ab 1000base-T/Auto-Negotiation
IEEE 802.3x Full Duplex

Protokolli:
SNMP (Canon-MIB, HTTP, TCP/IP (IPv4/IPv6), ftp

LAN pa tela:
Standard:
IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

Siguria:
WEP (64/128 bitë)
WPA-PSK (TKIP/AES)
WPA2-PSK (TKIP/AES)

MEMORJA

Memoria standarde

128 GB (memoria fizike 2 GB)

Foleja e zgjerimit

Jo

Shpejtësia e printimit

CAD Drawing:
Letër e zakonshme (AO Roll)
0.37min (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
12:40.PD (Shpejt)
1:10.PD (Standard)

Poster:
Letër e zakonshme (AO Roll)
0.42 (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
12:42.PD (Shpejt)
1:26.PD (Standard)
Letër e rëndë e veshur (A0 Roll)
1:43.PD (Shpejt)
2:37.PD (Standard)

Disku i ngurtë

500 GB (e enkriptuar)

Trajtimi i letrës

Gjerësia e materialit

Letra e rulit: 203,2 - 917mm
Letër e prerë: 203,2 - 917mm

Trashësia e materialit

0.07 - 0.8mm

Gjatësia minimale e printueshme

203.2mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letër në rrotull: 18m (Ndryshon në varësi të sistemit të përdorimit dhe përdorimit)
Letër e prerë: 1,6m

Diametri maksimal i rrotullës

170mm

Metoda e furnizimit të letrës

Letër Roll: Ngarkimi i përparmë, prodhimi i përparmë
Letra e prerë: Ngarkimi përpara, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

[Të rekomanduara] 515mm (JIS B2), 728mm (JIS B1), 594mm (ISO A1), 841mm (ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36"
[Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 8", 12", 16", 20", 30", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm

Numrat maksimale të printimeve të dorëzuara Shporta me shumë pozita

Pozicioni standard: 1 fletë (çdo imazh)
Flat Position: 20 sheets (peizazh A2, çdo imazh, letër e zakonshme / letër e veshur)

Numrat maksimale të printimeve të nxjerra

Pozicioni i Shportës: 1 fletë (çdo imazh)
Pozicioni i palosjes: 100 fletë (portret A0/A1, vizatim CAD, letër e thjeshtë)
Pozicioni i vendosjes: 100 fletë (peizazh A1/A2, vizatim CAD, letër e thjeshtë)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia e printerit me shportën e hapur dhe mbështetësen e printerit:
1389 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
Pesha: 105 kg (duke përfshirë mbajtësen e rulit)

Programi kompjuterik i Përfshirë

imagePROGRAF TX-Series Printer Driver, Quick Utility Toolbox, Shtyp Plug-in për Office, Extended Survey Program dhe Poster Artist Lite mund të shkarkohen nga faqja e internetit e Canon-it.

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

Rryma në hyrje: AC 100-240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Konsumi i energjisë (me LAN pa tela): 105 W ose më pak
Në modalitetin e gjumit (me LAN me tela): 3,6 W ose më pak
Në modalitetin e gjumit (me të gjitha portat): 3,6 W ose më pak
‹Vetëm BE - të dhënat për ErP Loti 26›
Me energjinë joaktive: 0,3 W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: 301 sek.

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i zhurmës

Përdorimi : 51 dB(A) ose më pak (letër e thjeshtë, vizatim vijash, modaliteti standard)
Në gatishmëri: 35 dB(A) ose më pak
(Matur me standardin ISO7779)

Rregulloret

Evropë: CE, Rusi: EAC

Certifikatat

Energy Star (WW), TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, njësia e rulit, 1 x kokë printimi, 1 x kuti për mirëmbajtjen, 3” aksesorë bazë të letrës, kabllo elektrike për BE dhe MB, 1 paketë kutish boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/standardi, CD-ROM për softuerin (OSX/Windows), CD-ROM i PosterArtist Lite, fleta për biocidet në BE, fleta për Bashkimin Ekonomik Euraziatik, fleta e informacioneve të rëndësishme, udhëzuesi i shpejtë dhe fleta e drejtvendosjes së kokës së printimit

OPSIONET E DISPONUESHME PËR LCD

Panel i sheshtë LCD - kompjuteri i përfshirë

Të gjitha-në-një 15.6 "Ekran: Multi-Touch VGA, HDMI, Rezolucion: 1366 x 768, Procesor: Intel® Celeron® G3900TE CPU 2.3Ghz, Memorie: 4 GB DDR4, HDD: SATA 500GB, Intel HD Graphics, LAN: 10 x 10/100/1000 Mbit (në bord), 3 x USB3 dhe 1 x USB2, 1 x GbE (e pasme), buton i energjisë dhe 1 x USB3 (Front) Sistemi operativ: Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 64bitë (3).

Panel i sheshtë LCD - kompjuteri nuk përfshihet

15.6” Flat Panel Capacitive Multi-Touch-ekran. VGA, HDMI zgjidhjet e ekranit: 1366 x 768, VESA 75 x 75mm. Specifikimet e rekomanduara minimale të PC-ve: Windows 8.1 / 10 - 64 bit, CPU: Intel Celeron G3900TE 2.3GHz, RAM: 4GB DDR4, HDD: SATA 500GB, USB3 port i përputhshëm për lidhje skanimi, USB2 nuk duhet të përdoret (3).

Opsionet

Artikuj opsionalë

Njësia e rulit: RU-32
Stivosësi: SS-31
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-34

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Koka e printimit: PF-06
Tanke boje: PFI-110(160ml)/PFI-310(330ml)/PFI-710(700ml)
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30

(1) Dokumentet e trasha deri në 2 mm duhet të jenë elastike dhe guida e kthimit të dokumentit e hequr. Disa materiale multimediale duhet të skanohen me shpejtësi më të ulëta për të siguruar një cilësi optimale të imazheve. Colortrac nuk garantohet për skanimin e të gjitha materialeve multimediale. Për materiale multimediale të mëdha, Colortrac rekomandon që skaneri të vendoset në një sipërfaqe të rrafshët dhe operatori ta mbështesë dokumentin kur futet dhe del nga skaneri

(2) Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët aktuale të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura do të varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve multimediale. Regjistrimi i vërtetë i imazhit 200 x 200 dpi. Konkurrentët përmendin shpejtësi skanimi që përdorin modalitete "Turbo", "Normale" ose "Me shpejtësi të lartë" që zvogëlojnë cilësinë e imazhit ndërkohë që sugjerohet se rezolucioni i skanimit dyfishohet. Këto modalitete përdorin ndërfutjen e softuerit për të krijuar "pikselë virtualë të imazhit" nga një skanim me rezolucion më të ulët, duke rritur kështu numrin e pikselëve në drejtim të skanimit (dhe/ose drejtimi X) në përpjekje për të simuluar rezolucionin e lartë të imazheve. Skanerët Colortrac SmartLF janë projektuar për të skanuar imazhe me shpejtësi me rezolucionin optimal të kërkuar për të marrë detajet e imazhit origjinal pa bërë kompromis për cilësinë.

(3) Ju lutemi kontrolloni furnizuesin tuaj lokal, disa opsione LCD mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.