imagePROGRAF TX-2000
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 24"/609,6mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse secila

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Madhësia e pikëzës së bojës

5 pikolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja fillestare e përfshirë: 330 ml (MBK)/160 ml (BK,C,M,Y)
Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml

Lloji i bojës

Boja me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 bitë: 7, 8.1, 10, Server 2008, 64 bitë: 7, 8.1, 10, Server 2008/R2, Server 2012/R2
Apple Macintosh: OSX 10.10.5 - OSX 10.11, MacOS 10.12

Gjuhët e printerit

HP-GL/2, HP RTL, PDF, JPEG - për detaje kontrolloni specifikimet

Ndërfaqe Standarde

Porta USB B:
Tipi: e integruar (USB me shpejtësi të lartë)
Regjimi: Shpejtësi e plotë (12 Mbit/Sek), Shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), Transferim në grup

Porta e bashkuesit: Seria B (4 kunja)
Porta USB A: memoria USB (printimi i drejtpërdrejtë)
Standard:
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-Negotiation
IEEE 802.3ab 1000base-T/Auto-Negotiation
IEEE 802.3x Full Duplex

Protokolli:
SNMP (Canon-MIB, HTTP, TCP/IP (IPv4/IPv6), ftp

LAN pa tela:
Standard:
IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

Siguria:
WEP (64/128 bitë)
WPA-PSK (TKIP/AES)
WPA2-PSK (TKIP/AES)

MEMORJA

Memoria standarde

128 GB (memoria fizike 2 GB)

Foleja e zgjerimit

Jo

Shpejtësia e printimit

CAD Drawing
Letër e zakonshme (Roll A1)
0.24 (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
0:24 (Shpejt)
0:40 (Standard)

Afishe
Letër e zakonshme (Roll A1)
0.24 (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
0:24 (Shpejt)
12:49.PD (Standard)
Letër e rëndë e veshur (A1 Roll)
0:58 (Shpejt)
1:28.PD (Standard)

Disku i ngurtë

500 GB (e enkriptuar)

Trajtimi i letrës

Gjerësia e materialit

Letra e rrotullës: 203.2mm - 609.6mm
Fleta e prerë: 203.2mm - 609.6mm

Trashësia e materialit

0.07 - 0.8mm

Gjatësia minimale e printueshme

203.2mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letër në rrotull: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit të përdorimit dhe përdorimit)
Fleta e prerë: 1,6m

Diametri maksimal i rrotullës

170mm

Metoda e furnizimit të letrës

Letër Roll: Ngarkimi i përparmë, prodhimi i përparmë
Letra e prerë: Ngarkimi përpara, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

[Të rekomanduara] 515mm(JIS B2), 594mm(ISO A1), 10”, 14”, 17”, 24”, [Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 8”, 12”, 16”, 20”, 300mm, 500mm, 600mm

Numrat maksimale të printimeve të dorëzuara Shporta me shumë pozita

Pozicioni standard: 1 fletë (çdo imazh)
Flat Position: 20 sheets (peizazh A2, çdo imazh, letër e zakonshme / letër e veshur)

Numrat maksimale të printimeve të nxjerra

Pozicioni i Shportës: 1 fletë (çdo imazh)
Pozicioni i palosjes: 100 fletë (portret A1, vizatim CAD, letër e thjeshtë)
Pozicioni i vendosjes: 100 fletë (peizazh A1, vizatim CAD, letër e thjeshtë)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia e printerit me shportën e hapur dhe mbështetësen e printerit:
1110 x 984 x 1168mm (shporta e hapur)
Pesha: 91 kg (duke përfshirë mbajtësen e rulit)

Programi kompjuterik i Përfshirë

imagePROGRAF TX-Series Printer Driver, Quick Utility Toolbox, Shtyp Plug-in për Office, Extended Survey Program dhe Poster Artist Lite mund të shkarkohen nga faqja e internetit e Canon-it.

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

AC 100 - 240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 91W ose me pak
I fikur Në gatishmëri: 0,3W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i zhurmës

Përdorimi : 51 dB(A) ose më pak (letër e thjeshtë, vizatim vijash, modaliteti standard)
Në gatishmëri: 35 dB(A) ose më pak
(Matur me standardin ISO7779)

Rregulloret

Evropë: CE, Rusi: EAC

Certifikatat

ENERGY STAR (WW), TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, njësia e rulit, 1 x kokë printimi, 1 x kuti për mirëmbajtjen, 3” aksesorë bazë të letrës, kabllo elektrike për BE dhe MB, 1 paketë kutish boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/standardi, CD-ROM për softuerin (OSX/Windows), CD-ROM i PosterArtist Lite, fleta për biocidet në BE, fleta për Bashkimin Ekonomik Euraziatik, fleta e informacioneve të rëndësishme, udhëzuesi i shpejtë dhe fleta e drejtvendosjes së kokës së printimit

Opsionet

Artikuj opsionalë

Njësia e rulit: RU-22
Stivosësi: SS-21
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-45
Mbështetësja e printerit: SD-21

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Koka e printimit: PF-06
Tanke boje: PFI-110(160ml), PFI-310(330ml), PFI-710(700ml)
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30