imagePROGRAF TM-200
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

24"/610mm me 5 ngjyra

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

15 360 koka (MBK 5120 koka, ngjyrat e tjera 2560 koka secila)

Përpikëria e vijës

±0,1% ose më pak
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe media duhet të përputhen me ato që përdoren për rregullimet.

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1200 dpi (2 linja)

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 5 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 130ml/300ml
Boja fillestare e paketës: 130ml (e zezë mat)/90ml (e zezë, cian, magenta, e verdhë)

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë, e zezë mat, cian, magenta, e verdhë

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 bitë: Windows 7, 8.1, 10
Microsoft Windows 64 bitë: Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008R2, Windows Server 2012/2012R2, Windows Server 2016
Apple Macintosh: OSX 10.10.5 - OSX 10.11, macOS 10.13

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster), HP-GL/2, HP RTL, JPEG (Ver. JFIF 1.02)

Ndërfaqe Standarde

Porta USB B: USB e integruar me shpejtësi të lartë
Ethernet: IEEE 802.3 1-base-T/IEEE 802.3u 100base-TX/IEEE 802.3ab 1000base-T/IEEE 802.3x Full Duplex
LAN pa tela: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
*Referojuni manualit të përdoruesit se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tela

MEMORJA

Memoria standarde

2 GB

Disku i ngurtë

Jo i disponueshëm

Shpejtësia e printimit

Vizatim CAD

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A1)

0.24 (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
0:27 (e shpejtë)
0:42 (standarde)

Poster

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A1)

0:25 (e shpejtë)
0:44 (standarde)

Letër a veshur të rëndë (madhësia e faqes A1)

0:55 (e shpejtë)
1:22 (standarde)

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Letra e rulit: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e prerë: Ngarkimi lart, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e materialit

Letra e rulit: 203,2 - 610 mm
Letër e prerë: 203,2 - 610 mm

Trashësia e materialit

Ruli/prerja: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

Letër në rrotull 203,2 mm
Letër e prerë: 279,4 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letra e rulit: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të përdorimit)
Letër e prerë: 1,6 m

Diametri maksimal i rrotullës

150 mm

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"

Zona e rekomanduar e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 20 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e prerë: Kreu: 20 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 3 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e rulit (printim pa bordura): Kreu: 0 mm, Fundi: 0 mm, Ana: 0 mm
Letër e prerë vetëm për Apple AirPrint: Lart: 3 mm, Poshtë: 12.7 mm, Anë: 3 mm
Letër e prerë për të tjerat: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Manualisht e ndërrueshme nga përdoruesi

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

515 mm (JIS B2), 594 mm (ISO A1), 10", 14", 17", 24"
[Të printueshme] 257mm (JIS B4), 297mm (ISO A3), 329mm (ISO A3+), 420mm (ISO A2), 8", 12", 16", 20", 300mm, 500mm, 600mm
*Disa kushte mjedisore mund të mos sigurojnë rezultatin e dëshiruar

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Pozicioni standard: 1 fletë
Pozicioni i rrafshët: 20 fletë në A2 horizontalisht (përjashtohet gjendja me valëzim të fortë)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore, mbështetësja dhe shporta
982 x 887 x 1060 mm (shporta e hapur)
982 x 757 x 1060 mm (shporta e mbyllur)
52 kg (përfshirë Paketën e mbajtëses së rulit; duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)

Përmasat e paketimit dhe pesha

Printeri (njësia kryesore me paletë): 1152 x 913 x 705 mm, 69 kg
Mbështetësja + shporta: 1155 x 824 x 268 mm, 18 kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

AC 100-240V (50-60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 69 W ose më pak
Modaliteti i gjumit: 3,6 W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta
Fikja: 0,3 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15-30℃
Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Përdorimi: 44 dB (A) (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Përdorimi: 6,0 Bel (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard) (matur me standardin ISO 7779)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC

Certifikatat

TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printeri, 1 x kokë printimi, aksesori bazë i letrës 3 inç, kablloja elektrike, kablloja elektrike për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P), 1 komplet i bojërave fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, broshura e sigurisë/standardit për mjedisin
CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)
CD-ROM për PosterArtist Lite, Skeda e biocideve e BE-së, Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, Skeda e informacioneve të rëndësishme

Programi kompjuterik i Përfshirë

Softueri drejtues i printerit të serisë imagePROGRAF TM, shtesa e printimit për Office, Paketa e shërbimeve të shpejta dhe PosterArtist Lite
Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbështetësja e printerit: SD-23
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-28

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFl-120 (130ml), PFl-320 (300ml)
Koka e printimit: PF-06
Thika e prerjes: CT-08
Kutia e mirëmbajtjes: MC-31