imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei
Specifikimet

Specifikimet në detaje

TEKNOLOGJIA E SKANERIT

Teknologjia e skanimit

SingleSensor me ndriçimin e shumëfishtë LED

Rezolucioni optik

600dpi.

Shpejtësia e skanimit

KOPJIMI
300/300dpi Draft = 1ips me ngjyra, 3ips mono
300/600dpi Standard = 1ips me ngjyra, 3ips mono
600/600dpi Më i miri = 0,5ips me ngjyra, 1.5ips mono

SKANIMI
200dpi Draft = 1ips me ngjyra, 3ips mono
300dpi Standard = 0,5ips me ngjyra, 1.5ips mono
600dpi Më i miri = 0,33ips me ngjyra, 1ips mono

Modal. e skanimit

Skanimi në USB - RGB/shkalla gri/bardhezi, TIFF (pa ScanApp Lei)
Skanimi në USB - RGB/shkalla gri/bardhezi, JPG, PDF, PDF/A, M-PDF (ScanApp Lei në dispozicion)
Skanimi te kompjuteri - RGB/shkalla gri/bardhezi/BW, Tiff, JPEG, PDF, PDF/A, TiffG4, M-PDF
Kopjimi - RGB/shkalla gri/bardhezi
Kopjimi dhe arkivimi - (kombinimi i kopjimit dhe skanimit te kompjuteri më sipër).
Lidhja në renë kompjuterike realizohet me një lidhje te Printimi dhe ndarja e drejtpërdrejtë e Canon.
PRINTIMI realizohet duke përdorur Printimin dhe ndarjen e drejtpërdrejtë të Canon.

Shtegu i letrës

Pjesa përpara lart, dalja prapa. Vetëm transporti me dokumentin e transferimit
Orientuesja(et) e kthimit të dokumentit e përfshirë

Gjerësia e skanimit

24" / 609,6 mm

Gjerësia minimale e skanimit

6,2" / 157,4mm

Gjerësia minimale e dokumenteve

26" / 660,4 mm

Gjatësia maksimale e skanimit

109" / 2768mm

Trashësia maksimale dhe minimale e dokumenteve

Projektuar për të skanuar lertën CAD të printerit Canon iPF.
Min. = 0,07 mm
Maks. = 0,5 mm

Saktësia e skanimit

Saktësia 0,2% +/-1 piksel

Modalitetet e rrjetit

Modaliteti standard i rrjetit:
(Parandalon që skaneri të mos kalojë aftësinë e nivelit të të dhënave të rrjetit).

  • Kopjimi përdor memorien në bord si një ndërmemorie dhe më pas komunikon me printerin nëpërmjet lidhjes ethernet.
  • Skanimi te USB-ja përdor memorien në bord si një ndërmemorie dhe më pas ruan vetëm skedarët TIFF.
  • Skanimi te kompjuteri përdor memorien në bord si një ndërmemorie para se të dërgojë të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le.
  • Kopjimi dhe arkivimi përdor memorien në bord si një ndërmemorie para se të dërgojë të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le.

Modaliteti plus i rrjetit:
(Përdor aftësitë e plota të rrjetit dhe ScanApp Le për të përmirësuar funksionimin dhe produktivitetin).
  • Kopjimi dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le që vepron si një bartës i përkohshëm për ta liruar skanerin më shpejt.
  • Skanimi tek USB-ja i dërgon të dhënat nëpërmjet ethernetit te Scan App Le që e konverton llojin e skedarit në PDF/JPG/MPDF për të shkruar përsëri te njësia USB.
  • Skanimi te kompjuteri dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet drejtpërdrejt te Scan App Le për të liruar më shpejt skanerin.
  • Kopjimi dhe arkivimi dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet drejtpërdrejt te Scan App Le për të liruar më shpejt skanerin.

Skanimi te USB-ja

USB2, 128GB FAT32.

Skanoni në rrjet - ScanApp Lei

ScanApp Lei - cakton direktorinë e skanimit.
Specifikimet minimale të kompjuterit: • Windows 7/8/10 - 32 bitë. • Ethernet 100 Mbs. • Intel Celeron, Core-Duo, Core-2-Duo ose 2,8 GHz Hyper-Threading (HT) ose AMD me procesorë Dual-Core • 2GB RAM • Serial ATA (SATA) HDD me shpejtësi të lartë 7200 rpm me minimumi 2 GB për aplikacionet dhe 20 GB të lira për imazhet.
Specifikimet e sugjeruara për kompjuterin: • Windows 7/8/10 - 64 bitë. • GB Ethernet. • Intel me procesorë i3, i5 ose i7 • 4GB RAM • Serial ATA (SATA) HDD me shpejtësi të lartë 7200 rpm me minimumi 2 GB për aplikacionet dhe 20 GB të lira për imazhet.

Gjuhët për ScanApp Lei

Anglisht/frëngjisht/gjermanisht/italisht/spanjisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/koreanisht/rusisht/portugalisht/japonisht/çekisht/polonisht

Paneli i kontrollit

Ekrani me prekje 3"

Pesha e skanerit

5,28 kg (11,6 lbs) pa orientuesen e kthimit të dokumenteve

Gjerësia në përmasa

935 mm

Lartësia në përmasa

131mm

Thellësia më përmasa

Pa orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i palosur: 146 mm
Pa orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i sheshtë: 193 mm
Me orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i palosur: 206 mm
Me orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i sheshtë: 253 mm

Ushqimi me energji

Njësia e jashtme PSU: Hyrja: 100 - 240V, 50-60Hz
Dalja: 3,42A në 19V.

Konsumi maksimal i energjisë

Në gatishmëri (në gjumë): 0,6 W
Pa ngarkesë: 11,7 W
Skanimi: 17,5W

Mjedisi

Temperatura: 10-35 C
Lagështia: 10-90%

Nivelet e Zhurmës Akustike

48,4 dB skanimi në gri

Përputhjet

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC, Shtetet e tjera: certifikimi CB

Çfarë ka në kuti?

Kapëset e montimit të printerit skanerit L24ei, elementet e fiksimit dhe vegla 3mm 2 këmbë për përdorim në tryezë 2 orientuese anësore të letrës
1 orientuese për kthimin e dokumenteve
Objektivi i kalibrimit
Disku CD për softuerin Scan App Lei (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdoruesit i skanerit L24ei për gjuhën si dhe Udhëzuesi i fillimit të shpejtë)
Udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin L24ei.
Kablloja ethernet (2 metra)
Furnizimi me energji
Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

TEKNOLOGJIA E PRINTERIT

Lloji i Printerit

24"/610mm me 5 ngjyra

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

15 360 koka (MBK 5120 koka, ngjyrat e tjera 2560 koka secila)

Përpikëria e vijës

±0,1% ose më pak
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe media duhet të përputhen me ato që përdoren për rregullimet.

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1200 dpi (2 linja)

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 5 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 130ml/300ml
Boja fillestare e paketës: 130ml (e zezë mat)/90ml (e zezë, cian, magenta, e verdhë)

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë, e zezë mat, cian, magenta, e verdhë

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 bitë: Windows 7, 8.1, 10
Microsoft Windows 64 bitë: Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008R2, Windows Server 2012/2012R2, Windows Server 2016
Apple Macintosh: OSX 10.10.5 - OSX 10.11, macOS 10.13

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster), HP-GL/2, HP RTL, PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)

Ndërfaqe Standarde

Porta USB A: printimi i drejtpërdrejtë i memories USB
Porta USB B: USB e integruar me shpejtësi të lartë
Ethernet: IEEE 802.3 1-base-T/IEEE 802.3u 100base-TX/IEEE 802.3ab 1000base-T/IEEE 802.3x Full Duplex
LAN pa tela: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
*Referojuni manualit të përdoruesit se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tela

MEMORJA

Memoria standarde

2 GB

Disku i ngurtë

Jo i disponueshëm

Shpejtësia e printimit

Vizatim CAD

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A1)

0.24 (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
0:27 (e shpejtë)
0:42 (standarde)

Poster

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A1)

0:25 (e shpejtë)
0:44 (standarde)

Letër a veshur të rëndë (madhësia e faqes A1)

0:55 (e shpejtë)
1:22 (standarde)

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Letra e rulit: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e prerë: Ngarkimi lart, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e materialit

Letra e rulit: 203,2 - 610 mm
Letër e prerë: 203,2 - 610 mm

Trashësia e materialit

Ruli/prerja: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

Letër në rrotull 203,2 mm
Letër e prerë: 279,4 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letra e rulit: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të përdorimit)
Letër e prerë: 1,6 m

Diametri maksimal i rrotullës

150 mm

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"

Zona e rekomanduar e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 20 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e prerë: Kreu: 20 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 3 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e rulit (printim pa bordura): Kreu: 0 mm, Fundi: 0 mm, Ana: 0 mm
Letër e prerë vetëm për Apple AirPrint: Lart: 3 mm, Poshtë: 12.7 mm, Anë: 3 mm
Letër e prerë për të tjerat: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Manualisht e ndërrueshme nga përdoruesi

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

515mm(JIS B2), 594mm (ISO A1), 10", 14", 17", 24"
[Të printueshme] 257mm (JIS B4), 297mm (ISO A3), 329mm (ISO A3+), 420mm (ISO A2), 8", 12", 16", 20", 300mm, 500mm, 600mm
*Disa kushte mjedisore mund të mos sigurojnë rezultatin e dëshiruar

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Pozicioni standard: 1 fletë
Pozicioni i rrafshët: 20 fletë në A2 horizontalisht (përjashtohet gjendja me valëzim të fortë)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore, mbështetësja dhe shporta

982 x 887 x 1060 mm (shporta e hapur)
982 x 757 x 1060 mm (shporta e mbyllur)
52 kg (përfshirë Paketën e mbajtëses së rulit; duke përjashtuar bojën dhe kokën e printimit)

Përmasat e paketimit dhe pesha

Printeri (njësia kryesore me paletë): 1152 x 913 x 705 mm, 69 kg
Mbështetësja + shporta 1155 x 824 x 268 mm, 18 kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

AC 100-240V (50-60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 69 W ose më pak
Modaliteti i gjumit: 3,6 W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta
Fikja: 0,3 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Përdorimi: 44 dB (A) (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Përdorimi: 6,0 Bel (letër e thjeshtë, vizatimi i vijave, modaliteti standard) (matur me standardin ISO 7779)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC

Përputhjet

TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printeri, 1 x kokë printimi, aksesori bazë i letrës 3 inç, kablloja elektrike, kablloja elektrike për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P), 1 komplet i bojërave fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, broshura e sigurisë/standardit për mjedisin
CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)
CD-ROM për PosterArtist Lite, Skeda e biocideve e BE-së, Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-Aziatik, Skeda e informacioneve të rëndësishme

Programi kompjuterik i Përfshirë

Softueri drejtues i printerit të serisë imagePROGRAF TM, shtesa e printimit për Office, Paketa e shërbimeve të shpejta dhe PosterArtist Lite
Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi.

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbështetësja e printerit: SD-23
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-28

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFl-120 (130ml), PFl-320 (300ml)
Koka e printimit: PF-06
Thika e prerjes: CT-08
Kutia e mirëmbajtjes: MC-31

Shënime

Shënimi 1

Numri maksimal i printerëve ose kompjuterëve të mbështetur me ScanApp Lei = 15 (numri maksimal që mund t'u caktohet një numër = 9).

Shënim 2

Skaneri prodhohet nga kompania Global Scanning me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.