Canon imagePROGRAF PRO-6100
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

60"/1524 mm me 12 ngjyra

Teknologjia e Printimit

Tipi i integruar Canon Bubblejet on Demand me 12 ngjyra (12 çipe për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2400 x 1200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

18 432 tuba (1536 tuba x 12 ngjyra)

Përpikëria e vijës

±0,1% ose më pak
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe media duhet të përputhen me ato që përdoren për rregullimet.
Kërkohet letër CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër gjurmimi CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

600 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 4 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml
Boja fillestare e përfshirë: 330ml

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë, e zezë mat, e kaltër, rozë, e verdhë, e kaltër fotografike, rozë fotografike, e hirtë, e hirtë fotografike, e kuqe, blu, "Chroma Optimiser"

Pajtueshmëria e sistemit operativ

Microsoft Windows: 32 Bit, Vista, 7,8, 8.1,10
Server 2008, 64 Bit: Vista, 7,8, 8.1,10,
Server 2008/R2, Server 2012/R2, Windows Server 2019
Apple Macintosh: OS X 10.11.6、macOS 10.12~macOS 10.15

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster), PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)

Ndërfaqe Standarde

Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
Porta USB B: USB 2.0 e integruar me shpejtësi të lartë
Ethernet: 10/100/1000 base-T
LAN pa tela: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
*Referojuni manualit të përdoruesit se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tela

MEMORJA

Memoria standarde

3 GB

Disku i ngurtë

500GB (HDD i enkriptuar)

Shpejtësia e printimit

Lloji i medias (madhësia e faqes A0)

Modaliteti i printimit: Koha e printimit

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A0)

I shpejtë: 1:37 min
Standard: 2:49 min

Letër e veshur (madhësia e faqes A0)

Standard: 2:49 min
Cilësi e lartë: 5:35 min

Letër fotografike me shkëlqim (madhësia e faqes A0)

Standard: 5:35 min
Cilësi e lartë: 8:50.PD min

*Imazhi në dalje: ISO JIS SCID N5

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Letra e rulit të përdorur: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e rulit të poshtëm: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e prerë: Ngarkimi përpara, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e materialit

Letër me rul: 152,4–1524 mm
Letër e prerë: 152,4–1524 mm

Trashësia e materialit

Ruli/prerja: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

203.2 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letra e rulit: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të përdorimit)
Letër e prerë: 2133,6 mm

Diametri maksimal i rrotullës

170 mm

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"

Zona e rekomanduar e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 20 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e prerë: Kreu: 20 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 3 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e rulit (printim pa bordura): Kreu: 0 mm, Fundi: 0 mm, Ana: 0 mm
Letër e prerë: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
Letra e prerë: 1 fletë

Njësi e rulit të marrjes së medias

Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

515 mm (JIS B2), 728 mm (JIS B1), 1030 mm (JIS B0), 594 mm (ISO A1), 841 mm (ISO A0), 10 in, 14 in, 17 in, 24 in, 36 in, 42 in, 44 in, 50 in, 54 in, 60 in, 257 mm (JIS B4)*, 297 mm (ISO A3)*, 329 mm (ISO A3+)*, 420 mm (ISO A2)*, 6 in, 8 in*, 12 in, 16 in*, 20 in, 22 in, 30 in*, 300 mm*, 500 mm, 600 mm, 800 mm, 1000 mm dhe gjerësi e posaçme ruli (152,4~1524 mm
*Disa kushte mjedisore mund të mos sigurojnë rezultatin e dëshiruar

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Pozicioni standard: 1 fletë
Pozicioni i sheshtë: horizontal A2, letër me shkëlqim më pak se 10 fletë, letër e veshur më pak se 20 fletë (përjashton gjendjen me valëzime të forta)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Gj x Th x L
1999 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
1999 x 766 x 1168 mm (shporta e mbyllur)
171 kg (duke përfshirë kompletin e mbajtëses së rulit dhe njësinë e rulit; pa bojën dhe kokat e printimit)

Përmasat e paketimit dhe pesha

Printeri Gj x Th x L (njësia kryesore me paletë): 2227 x 915 x 1022 mm
212 kg
Njësia e rulit: 2133 x 562 x 461 mm
42 kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

AC 100-240V (50-60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 97 W e poshtë
Modaliteti i gjumit: 2,1W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta
Fikja: 0,3 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Gjatë punës: afro 48 dB (A) (letër me shkëlqim, përparësia e printimit: standarde)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Përdorimi: 6,6 bel e poshtë (letër me shkëlqim, figura, përparësia e printimit: standarde) (matur me standardin ISO 7779)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC

Certifikatat

TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, 1 kokë printimi, aksesor bazë letre 3 in, kordon elektrik, 1 komplet bojërash fillestare, manuali i konfigurimit, fletëpalosja e sigurisë/standardeve mjedisore, CD-ROM (Win) me softuerin e përdorimit, CD-ROM me "Poster Artist Lite", fleta e biocideve e BE-së, fleta e Bashkimit Ekonomik Euraziatik, fleta e informacionit të rëndësishëm

Programi kompjuterik i Përfshirë

"imagePROGRAF PRO Printer Driver" dhe "PosterArtist Lite"
Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi.

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-66
Njësia e rulit: RU-63

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFl-1100 (160ml), PFl-1300 (330ml), PFl-1700 (700ml)
Koka e printimit: PF-10
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30