Canon imagePROGRAF PRO-2100
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

24"/610mm me 12 ngjyra

Teknologjia e Printimit

Tipi i integruar Canon Bubblejet on Demand me 12 ngjyra (12 çipe për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2400 x 1200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

18 432 tuba (1536 tuba x 12 ngjyra)

Përpikëria e vijës

±0,1% ose më pak
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe media duhet të përputhen me ato që përdoren për rregullimet.
Kërkohet letër CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër gjurmimi CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

600 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 4 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml
Boja fillestare e përfshirë: 160ml

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë, e zezë mat, e kaltër, rozë, e verdhë, e kaltër fotografike, rozë fotografike, e hirtë, e hirtë fotografike, e kuqe, blu, "Chroma Optimiser"

Pajtueshmëria e sistemit operativ

Microsoft Windows: 32 Bit, Vista, 7,8, 8.1,10
Server 2008, 64 Bit: Vista, 7,8, 8.1,10,
Server 2008/R2, Server 2012/R2, Windows Server 2019
Apple Macintosh: OS X 10.11.6、macOS 10.12~macOS 10.15

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster), PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)

Ndërfaqe Standarde

Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
Porta USB B: USB 2.0 e integruar me shpejtësi të lartë
Ethernet: 10/100/1000 base-T
LAN pa tela: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
*Referojuni manualit të përdoruesit se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tela

MEMORJA

Memoria standarde

3 GB

Disku i ngurtë

500GB (HDD i enkriptuar)

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Letra e rulit të përdorur: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e rulit të poshtëm: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e prerë: Ngarkimi përpara, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e materialit

Letër me rul: 152,4-610 mm
Letër e prerë: 152,4-610 mm

Trashësia e materialit

Ruli/prerja: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

203.2 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letra e rulit: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të përdorimit)
Letër e prerë: 2133,6mm

Diametri maksimal i rrotullës

170 mm

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"

Zona e rekomanduar e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 20 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e prerë: Kreu: 20 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 3 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e rulit (printim pa bordura): Kreu: 0 mm, Fundi: 0 mm, Ana: 0 mm
Letër e prerë: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
Letra e prerë: 1 fletë

Njësi e rulit të marrjes së medias

Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

515 mm(JIS B2), 594 mm(ISO A1), 10 in, 14 in, 17 in, 24 in, 257 mm (JIS B4)*, 297 mm (ISO A3)*, 329 mm (ISO A3+)*, 420 mm (ISO A2)*, 6 in, 8 in*, 12 in, 16 in*, 20 in, 22 in, 30 in*, 300 mm*, 500 mm, 600 mm dhe gjerësi e posaçme ruli (154,2-610 mm)
*Disa kushte mjedisore mund të mos sigurojnë rezultatin e dëshiruar

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Pozicioni standard: 1 fletë
Pozicioni i sheshtë: horizontal A2, letër me shkëlqim më pak se 10 fletë, letër e veshur më pak se 20 fletë (përjashton gjendjen me valëzime të forta)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Gj x Th x L
1110 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
1110 x 766 x 1168 mm (shporta e mbyllur)
119 kg (duke përfshirë kompletin e mbajtëses së rulit dhe njësinë e rulit; pa bojën dhe kokat e printimit)

Përmasat e paketimit dhe pesha

Printeri (njësia kryesore me paletë): 1324 x 902 x 1042 mm
124 kg
Njësia e rulit: 1244 x 562 x 461 mm
26kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

AC 100-240V (50-60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 93 W e poshtë
Modaliteti pasiv: 2,0 W e poshtë 
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta
Fikja: 0,3 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Gjatë punës: afro 46 dB (A) (letër me shkëlqim, përparësia e printimit: standarde)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Përdorimi: 6,4 bel ose më pak (letër me shkëlqim, imazh, përparësia e printimit: standarde) (matur me standardin ISO 7779)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC

Certifikatat

TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, 1 kokë printimi, aksesor bazë letre 3 in, kordon elektrik, 1 komplet bojërash fillestare, manuali i konfigurimit, fletëpalosja e sigurisë/standardeve mjedisore, CD-ROM (Win) me softuerin e përdorimit, CD-ROM me "Poster Artist Lite", fleta e biocideve e BE-së, fleta e Bashkimit Ekonomik Euraziatik, fleta e informacionit të rëndësishëm

Programi kompjuterik i Përfshirë

"imagePROGRAF PRO Printer Driver" dhe "PosterArtist Lite"
Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi.

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbështetësja e printerit: SD-21
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-29
Njësia e rulit: RU-23

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFl-1100 (160ml), PFl-1300 (330ml), PFl-1700 (700ml)
Koka e printimit: PF-10
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30