imagePROGRAF PRO-6000
Specifikimet

Veçoritë kryesore

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 12 ngjyra

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Gjerësia e medias

Letra e rulit - 203,2-1524 mm

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,5 inç

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

60"/1524 mm me 12 ngjyra

Teknologjia e Printimit

Tipi i integruar Canon Bubblejet on Demand me 12 ngjyra (12 çipe për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Numri i vrimave spërkatëse

18 432 tuba (1536 tuba x 12 ngjyra)

Përpikëria e vijës

±0,1% ose më pak
Nevojiten rregullimet nga përdoruesi. Mjedisi i printimit dhe media duhet të përputhen me ato që përdoren për rregullimet.
Kërkohet letër CAD: vetëm letër e thjeshtë, letër gjurmimi CAD, letër me veshje, film mat i tejdukshëm CAD.

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

600 dpi x 2 përfshin zbulimin e mosshkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Madhësia e pikëzës së bojës

minimumi 4 pl për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja në shitje: 160ml/330ml/700ml
Boja fillestare e përfshirë: 330ml

Lloji i bojës

Bojërat me pigment - e zezë fotografike, e zezë mat, cian, magenta, e verdhë, cian fotografike, magenta fotografike, gri, gri fotografike, e kuqe, blu, optimizuesi krimatik

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 bitë: Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2008, 64 bitë: Vista,
7, 8, 8.1, 10, Server 2008/R2, Server 2012/R2
Apple Macintosh: OSX 10.7.5 ~ 10.11

Gjuhët e printerit

SG Raster (Swift Graphic Raster), PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)

Ndërfaqe Standarde

Porta USB A: Printimi i drejtpërdrejtë i memories USB për skedarët JPEG/PDF
Porta USB B: USB 2.0 e integruar me shpejtësi të lartë
Ethernet: 10/100/1000 base-T
LAN pa tela: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
*Referojuni manualit të përdoruesit se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN pa tela

MEMORJA

Memoria standarde

3 GB

Disku i ngurtë

320 GB

Shpejtësia e printimit

Lloji i medias (madhësia e faqes A0)

Modaliteti i printimit: Koha e printimit

Letër e thjeshtë (madhësia e faqes A0)

I shpejtë: 1:37 min
Standard: 2:51 min

Letër e veshur (madhësia e faqes A0)

Standard: 2:51 min
Cilësi e lartë: 5:36 min

Letër fotografike me shkëlqim (madhësia e faqes A0)

Standard: 6:21.PD min
Cilësi e lartë: 10:05.PD min
*Imazhi në dalje: ISO JIS SCID N5

Mbajtja e medias

Furnizimi i medias dhe dalja

Letra e rulit të përdorur: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e rulit të poshtëm: një rul, ngarkimi përpara, dalja përpara
Letra e prerë: Ngarkimi përpara, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e materialit

Letra e rulit: 203,2 - 1524 mm
Letër e prerë: 203,2 - 1524 mm

Trashësia e materialit

Ruli/prerja: 0,07 - 0,8 mm

Gjatësia minimale e printueshme

203.2 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letra e rulit: 18 m (Ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të përdorimit)
Letër e prerë: 1,6 m

Diametri maksimal i rrotullës

170 mm

Madhësia e qendrës së materialit

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2"/3"

Zona e rekomanduar e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 20 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e prerë: Kreu: 20 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Zona e printueshme e margjinave

Letra e rulit: Kreu: 3 mm, Fundi: 3 mm, Ana: 3 mm
Letër e rulit (printim pa bordura): Kreu: 0 mm, Fundi: 0 mm, Ana: 0 mm
Letër e prerë: Kreu: 3 mm, Fundi: 20 mm, Ana: 3 mm

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Letra e rulit: dy rula. Ndërrimi automatik është i mundur.
Letra e prerë: 1 fletë

Njësi e rulit të marrjes së medias

Njësia e marrjes së rulit me dy drejtime lejon që sipërfaqja e printimit të mblidhet brenda ose jashtë rulit

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

515mm(JIS B2), 728mm(JIS B1), 1030mm(JIS B0), 594mm(ISO A1), 841mm(ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36", 42", 44", 50", 54", 60", 257mm(JIS B4)*, 297mm(ISO A3)*, 329mm(ISO A3+)*, 420mm(ISO A2)*, 8"*, 16"*, 30"*, 300mm*
*Disa kushte mjedisore mund të mos sigurojnë rezultatin e dëshiruar

Numri maksimal i printimeve të nxjerra

Pozicioni standard: 1 fletë
Pozicioni i sheshtë: horizontal A2, letër me shkëlqim më pak se 10 fletë, letër e veshur më pak se 20 fletë (përjashton gjendjen me valëzime të forta)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Gj x Th x L
Njësia kryesore, mbështetësja dhe shporta
1999 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
1999 x 766 x 1168 mm (shporta e mbyllur)
141 kg (përfshirë Paketën e mbajtëses së rulit; duke përjashtuar bojën dhe kokat e printimit)
Njësia kryesore, njësia e rulit, mbështetësja dhe shporta
167 kg (përfshirë Paketën e mbajtëses së rulit; duke përjashtuar bojën dhe kokat e printimit)

Përmasat e paketimit dhe pesha

Printeri Gj x Th x L (njësia kryesore me paletë): 2227 x 915 x 1022 mm
210 kg
Njësia e rulit: 2133 x 562 x 461 mm
40 kg

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Ushqimi me energji

AC 100-240V (50-60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 103 W ose me pak
Modaliteti i gjumit: 3,6W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta
Fikja: 0,3 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15~30℃, Lagështia: 10-80% RH (pa kondensim)

Zhurma akustike (fuqia/presioni)

Përdorimi: 50 dB (A) (letër me shkëlqim, përparësia e printimit: standarde)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Përdorimi: 6,7 bel ose më pak (letër me shkëlqim, imazh, përparësia e printimit: standarde) (matur me standardin ISO 7779)

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Rusi: EAC,
Vendet e tjera: Certifikimi CB

Certifikatat mjedisore

Programi Ndërkombëtar Energy Star (WW), RoHS

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printeri, njësia e rulit, 1 x koka e printimit, 1 x kutia e mirëmbajtjes, 3” aksesori kryesor i letrës, kablloja elektrike BE dhe Mbretëria e Bashkuar, 1 komplet e kutive fillestare të bojës, udhëzuesi i konfigurimit, fletëpalosja standarde e mjedisit/e sigurisë, disku
CD-ROM i softuerit për përdoruesin (OSX/Windows), PosterArtist
Disku CD-ROM Lite, broshura e biocideve në BE, skeda e Bashkimit Ekonomik Euroaziatik, skeda e informacioneve të rëndësishme, udhëzuesi i shpejtë dhe skeda e përputhjes së kokave të printimit

Programi kompjuterik i Përfshirë

Softueri drejtues i printerit imagePROGRAF PRO, shtesa e printimit për Office, Paketa e shërbimeve të shpejta dhe PosterArtist Lite
Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi.

Opsionet

Artikuj opsionalë

Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-45

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFl-1100 (160ml), PFl-1300 (330ml), PFl-1700 (700ml)
Koka e printimit: PF-10
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30