imagePROGRAF TX-4000 MFP T36
Specifikimet

Specifikimet në detaje

TEKNOLOGJIA E SKANERIT

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Rezolucioni optik (dpi)

1200

Shtegu i letrës

I rrafshët

Gjerësia e skanimit

36" (914 mm)

Gjerësia minimale e skanimit

6" (15 cm)

Gjerësia e dokumenteve

38" (965 mm)

Gjatësia maksimale e skanimit

8 m (JPEG/PDF), 15,2 m (TIFF)

Pesha e skanerit

15 kg

Përmasat Gj x Th x L

1110 x 324 x 153 mm

Furnizimi me energji

Furnizimi i jashtëm me energji 100~240VAC me sensor automatik +/-10%, 50~60 Hz

Përputhjet

Energy Star, Kombëtare: CB, Rusi: EAC, EU: CE

Dalja përpara/prapa

Prapa (dalja përpara me Guidën e kthimit të dokumentit)

Administrimi i dokumenteve - pjesa e përparme lart/poshtë

Lart

Trashësia maksimale e dokumentit

2.0mm [1]

Shpejtësia e skanimit shkalla gri dhe mono 8 bitë @200dpi

13 inç / sek [2]

Shpejtësia e skanimit me ngjyra 24 bitë @ 200dpi

6 inç / sek [2]

Ndërfaqja USB

3.0 (në përputhje më version të mëparshëm me USB2)

Kontrollet e skanerit

Ndaloni, Përpara/Riktheni
Statusi i dritës LED

Marka/ngjyra

Asnjë / e zezë nga Canon

Programi kompjuterik i Përfshirë

SmartWorks MFP V5

Sistemi operativ për softuerin

Win 8.1/10 (64 bitë)

Çfarë ka në kuti?

• Skaneri T36
• Njësia mbështetëse
• 2 guidat anësore të letrës
• Guidat e kthimit të dokumentit (3 për T36)
• Objektivi i kalibrimit
Disku USB për softuerin SmartWorks MFP dhe dokumentacioni në PDF: Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.
• Udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.
• USB3 kabllo (2 metra)
• Furnizimi me energji elektrike
Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

TEKNOLOGJIA E PRINTERIT

Lloji i Printerit

5 Ngjyra - 44"/1117.6mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse secila

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

5 pikolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja fillestare e përfshirë: 330ml(MBK, BK, C, M, Y)
Boja në shitje: 160 ml/330 ml/700 ml boje

Lloji i bojës

Boja me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows: 32bitë: 7,8.1,10, 64bitë: 7,8.1,10, Windows Server: 2008R2, 2012/2012R2, 2016.
Apple Macintosh: OS X 10.10.5 - 10.11, MacOS 10.12

Gjuhët e printerit

HP-GL/2, HP RTL, PDF, JPEG - për detaje kontrolloni specifikimet

Ndërfaqe Standarde

Porta USB B:
Tipi: e integruar (USB me shpejtësi të lartë)
Regjimi: Shpejtësi e plotë (12 Mbit/Sek), Shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), Transferim në grup

Porta e bashkuesit: Seria B (4 kunja)
Porta USB A: memoria USB (printimi i drejtpërdrejtë)
Standard:
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-Negotiation
IEEE 802.3ab 1000base-T/Auto-Negotiation
IEEE 802.3x Full Duplex

Protokolli:
SNMP (Canon-MIB, HTTP, TCP/IP (IPv4/IPv6), ftp

LAN pa tela:
Standard:
IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

Siguria:
WEP (64/128 bitë)
WPA-PSK (TKIP/AES)
WPA2-PSK (TKIP/AES)

MEMORJA

Memoria standarde

128 GB (memoria fizike 2 GB)

Foleja e zgjerimit

Jo

Shpejtësia e printimit

CAD Drawing:
Letër e zakonshme (Roll A0)
0.37min (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
12:40.PD (Shpejt)
1:10.PD (Standard)

Poster:
Letër e zakonshme (Roll A0)
0.42 (Metoda e Shpejtë Ekonomike)
12:42.PD (Shpejt)
1:26.PD (Standard)
Letër e rëndë e veshur (A0 Roll)
1:43.PD (Shpejt)
2:37.PD (Standard)

Disku i ngurtë

500 GB (e enkriptuar)

Trajtimi i letrës

Gjerësia e materialit

Letra e rulit: 203,2 - 1118mm
Letër e prerë: 203,2 - 1118mm

Trashësia e materialit

0.07 - 0.8mm

Gjatësia minimale e printueshme

203.2mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Letër në rrotull: 18m (Ndryshon në varësi të sistemit të përdorimit dhe përdorimit)
Letër e prerë: 1,6m

Diametri maksimal i rrotullës

170mm

Metoda e furnizimit të letrës

Letër Roll: Ngarkimi i përparmë, prodhimi i përparmë
Letra e prerë: Ngarkimi përpara, dalja përpara
(Futja e dorës duke përdorur levën e mbylljes së medias)

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

[Të rekomanduara] 515mm(JIS B2), 728mm(JIS B1), 1030mm(JIS B0), 594mm(ISO A1), 841mm(ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36", 42", 44"
[Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 8", 12", 16", 20", 30", 300mm, 500mm, 600mm, 800mm, 1000mm

Numrat maksimale të printimeve të dorëzuara Shporta me shumë pozita

Pozicioni standard: 1 fletë (çdo imazh)
Flat Position: 20 sheets (peizazh A2, çdo imazh, letër e zakonshme / letër e veshur)

Numrat maksimale të printimeve të nxjerra

Pozicioni i Shportës: 1 fletë (çdo imazh)
Pozicioni i palosjes: 100 fletë (portret A0/A1, vizatim CAD, letër e thjeshtë)
Pozicioni i vendosjes: 100 fletë (peizazh A1/A2, vizatim CAD, letër e thjeshtë)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia e printerit me shportën e hapur dhe mbështetësen e printerit:
1593 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
Pesha: 114 kg (duke përfshirë mbajtësen e rulit)

Programi kompjuterik i Përfshirë

imagePROGRAF TX-Series Printer Driver, Quick Utility Toolbox, Shtyp Plug-in për Office, Extended Survey Program dhe Poster Artist Lite mund të shkarkohen nga faqja e internetit e Canon-it.

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Furnizimi me energji

Rryma në hyrje: AC 100-240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Konsumi i energjisë (me LAN pa tela): 107 W ose më pak
Në modalitetin e gjumit (me LAN me tela): 3,6 W ose më pak
Në modalitetin e gjumit (me të gjitha portat): 3,6 W ose më pak
‹Vetëm BE - të dhënat për ErP Loti 26›
Me energjinë joaktive: 0,3 W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: 301 sek.

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i zhurmës

Përdorimi : 51 dB(A) ose më pak (letër e thjeshtë, vizatim vijash, modaliteti standard)
Në gatishmëri: 35 dB(A) ose më pak
(Matur me standardin ISO7779)

Rregulloret

Evropë: CE, Rusi: EAC

Certifikatat

Energy Star (WW), TUV, CB

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, njësia e rulit, 1 x kokë printimi, 1 x kuti për mirëmbajtjen, 3” aksesorë bazë të letrës, kabllo elektrike për BE dhe MB, 1 paketë kutish boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/standardi, CD-ROM për softuerin (OSX/Windows), CD-ROM i PosterArtist Lite, fleta për biocidet në BE, fleta për Bashkimin Ekonomik Euraziatik, fleta e informacioneve të rëndësishme, udhëzuesi i shpejtë dhe fleta e drejtvendosjes së kokës së printimit

OPSIONET E DISPONUESHME PËR LCD

Panel i sheshtë LCD - kompjuteri i përfshirë

Të gjitha-në-një 15.6 "Ekran: Multi-Touch VGA, HDMI, Rezolucion: 1366 x 768, Procesor: Intel® Celeron® G3900TE CPU 2.3Ghz, Memorie: 4 GB DDR4, HDD: SATA 500GB, Intel HD Graphics, LAN: 10 x 10/100/1000 Mbit (në bord), 3 x USB3 dhe 1 x USB2, 1 x GbE (e pasme), buton i energjisë dhe 1 x USB3 (Front) Sistemi operativ: Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 64bitë[3].

Panel i sheshtë LCD - kompjuteri nuk përfshihet

15.6” Flat Panel Capacitive Multi-Touch-ekran. VGA, HDMI zgjidhjet e ekranit: 1366 x 768, VESA 75 x 75mm. Specifikimet e rekomanduara minimale të PC-ve: Windows 8.1 / 10 - 64 bit, CPU: Intel Celeron G3900TE 2.3GHz, RAM: 4GB DDR4, HDD: SATA 500GB, USB3 port i përputhshëm për lidhje skanimi, USB2 nuk duhet të përdoret [3].

Opsionet

Artikuj opsionalë

Njësia e rulit: RU-42
Stivosësi: SS-41
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-45

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Koka e printimit: PF-06
Tanke boje: PFI-110(160ml)/PFI-310(330ml)/PFI-710(700ml)
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30

[1] Dokumentet e trasha deri në 2 mm duhet të jenë elastike dhe guida e kthimit të dokumentit e hequr. Disa materiale multimediale duhet të skanohen me shpejtësi më të ulëta për të siguruar një cilësi optimale të imazheve. Colortrac nuk garantohet për skanimin e të gjitha materialeve multimediale. Për materiale multimediale të mëdha, Colortrac rekomandon që skaneri të vendoset në një sipërfaqe të rrafshët dhe operatori ta mbështesë dokumentin kur futet dhe del nga skaneri

[2] Niveli i skanimit është në raport të drejtë në të gjithë gamën e rezolucioneve që mbështeten nga skaneri. Kohët aktuale të skanimit dhe shpejtësitë maksimale të përmendura do të varen nga rendimenti i pajisjes pritëse dhe nuk garantohen për të gjitha llojet e materialeve multimediale. Regjistrimi i vërtetë i imazhit 200 x 200 dpi. Konkurrentët përmendin shpejtësi skanimi që përdorin modalitete "Turbo", "Normale" ose "Me shpejtësi të lartë" që zvogëlojnë cilësinë e imazhit ndërkohë që sugjerohet se rezolucioni i skanimit dyfishohet. Këto modalitete përdorin ndërfutjen e softuerit për të krijuar "pikselë virtualë të imazhit" nga një skanim me rezolucion më të ulët, duke rritur kështu numrin e pikselëve në drejtim të skanimit (dhe/ose drejtimi X) në përpjekje për të simuluar rezolucionin e lartë të imazheve. Skanerët Colortrac SmartLF janë projektuar për të skanuar imazhe me shpejtësi me rezolucionin optimal të kërkuar për të marrë detajet e imazhit origjinal pa bërë kompromis për cilësinë.

[3] Ju lutemi kontrolloni furnizuesin tuaj lokal, disa opsione LCD mund të mos jenë të disponueshme në vendin tuaj.