imagePROGRAF TX-3000
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 36"/914,4mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse secila

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Gjerësia Minimale e Garantuar e Vijës

0.02 mm

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

5 pikolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja fillestare e përfshirë: 330 ml (MBK)/160 ml (BK,C,M,Y)
Boja në shitje: 160ml/33ml/700ml

Lloji i bojës

Boja me pigment: 5 ngjyra MBK/BK/C/M/Y

Pajtueshmëria e OS

Microsoft Windows 32 bitë: Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2008, 64 bitë: Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2008/R2, Server 2012/R2
Apple Macintosh: OSX 10.7.5 ~ 10.11

Gjuhët e printerit

HP-GL/2, HP RTL, PDF, JPEG - për detaje kontrolloni specifikimet

Ndërfaqe Standarde

NDRYSHIMI:
Porta USB B:
Tipi: e integruar (USB me shpejtësi të lartë)
Regjimi: Shpejtësi e plotë (12 Mbit/Sek), Shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), Transferim në grup

Porta e bashkuesit: Seria B (4 kunja)
Porta USB A: memoria USB (printimi i drejtpërdrejtë)
Standard:
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-Negotiation
IEEE 802.3ab 1000base-T/Auto-Negotiation
IEEE 802.3x Full Duplex

Protokolli:
SNMP (Canon-MIB, HTTP, TCP/IP (IPv4/IPv6), ftp

LAN pa tela:
Standard:
IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b

Siguria:
WEP (64/128 bitë)
WPA-PSK (TKIP/AES)
WPA2-PSK (TKIP/AES)

MEMORJA

Memoria standarde

128 GB (memoria fizike 2 GB)

Foleja e zgjerimit

Jo

Disku i ngurtë

500 GB (e enkriptuar)

Trajtimi i letrës

Gjerësia e materialit

Letra rrotull: 10"/254mm - 36"/914,4mm
Fleta e prerë: 8"/203,2mm - 36"/914,4mm

Trashësia e materialit

Njësia e Rrotullës: 0.07 - 0.8mm
Furnizimi manual i ngarkimit sipër: 0,07 - 0,8mm
Furnizimi manual i ngarkimit përpara: 0,5 - 1,5mm

Gjatësia minimale e printueshme

Rrotulla: 203,2mm, Fletë e Prerë: 279,4mm

Gjatësia maksimale e printueshme

18m (ndryshon sipas OS dhe aplikacionit)

Diametri maksimal i rrotullës

170 mm ose më pak

Metoda e furnizimit të letrës

Furnizimi i rrotullës: Një rrotull, ngarkimi sipër, dalja para
Furnizimi manual me ngarkim sipër: Një fletë, dalja para
Furnizimi manual me ngarkim përpara: Një fletë, dalja përpara (furnizimi manual me levën e bllokimit të medias)

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

[Të rekomanduara] 515mm(JIS B2), 594mm(ISO A1), 10”, 14”, 17”, 24”, [Të printueshme] 257mm(JIS B4), 297mm(ISO A3), 329mm(ISO A3+), 420mm(ISO A2), 8”, 12”, 16”, 20”, 300mm, 500mm, 600mm

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia e printerit me shportën e hapur dhe mbështetësen e printerit:
1389 x 984 x 1168 mm (shporta e hapur)
Pesha: 105 kg (duke përfshirë mbajtësen e rulit)

Programi kompjuterik i Përfshirë

imagePROGRAF TX-Series Printer Driver, Print Plug-In for Office, Quick Utility Toolbox dhe PosterArtist Lite. Softuerë të tjerë të disponueshëm si shkarkime nga uebi.

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Furnizimi me energji

Rryma në hyrje: AC 100-240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Konsumi i energjisë (me LAN pa tela): 105 W ose më pak
Në modalitetin e gjumit (me LAN me tela): 3,6 W ose më pak
Në modalitetin e gjumit (me të gjitha portat): 3,6 W ose më pak
‹Vetëm BE - të dhënat për ErP Loti 26›
Me energjinë joaktive: 0,3 W ose më pak
Parametri i parazgjedhur për kohën për kalimin në modalitetin e gjumit: 301 sek.
‹Vetëm BE - të dhënat për ErP Loti 26›

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i zhurmës

Përdorimi : 51 dB(A) ose më pak (letër e thjeshtë, vizatim vijash, modaliteti standard)
Në gatishmëri: 35 dB(A) ose më pak
(Matur me standardin ISO7779)

Rregulloret

Evropë: Shenja CE (EN60950, EN55022 klasa B, EN61000-3-2, EN-61000-3-3, EN55024), Gjermani: TUV, Rusi: Gost-R

Certifikatat e Mjedisit

ENERGY STAR (WW), direktiva RoHS, Deklarata ECO IT (Evropë), WEEE

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

Printer, njësia e rulit, 1 x kokë printimi, 1 x kuti për mirëmbajtjen, 3” aksesorë bazë të letrës, kabllo elektrike për BE dhe MB, 1 paketë kutish boje fillestare, udhëzuesi i konfigurimit, siguria/standardi, CD-ROM për softuerin (OSX/Windows), CD-ROM i PosterArtist Lite, fleta për biocidet në BE, fleta për Bashkimin Ekonomik Euraziatik, fleta e informacioneve të rëndësishme, udhëzuesi i shpejtë dhe fleta e drejtvendosjes së kokës së printimit

Opsionet

Artikuj opsionalë

Njësia e rulit: RU-32
Stivosësi: SS-31
Mbajtësja e rulit 2/3": RH2-34

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Koka e printimit: PF-06
Kutitë e bojës: PFI-110
Thika e prerjes: CT-07
Kutia e mirëmbajtjes: MC-30