Hero

Colorado 1640

Një printer rul-me-rul 64 inç me UVgel që ndërthur cilësinë, produktivitetin dhe fitimet.

Kërkoni informacione

Një printer revolucionar rul-me-rul me teknologjinë unike UVgel

Optimizoni produktivitetin, cilësinë, elasticitetin në përdorim dhe kostot e përdorimit me një printer novator rul-me-rul 64 inç që përfshin teknologjinë e përparuar UVgel nga Canon dhe aftësitë e automatizimit të një gjeneratës së re. Ideal për tabela dhe grafika.

Shikoni specifikimet e plota

Colorado 1640

Shikoni të gjitha veçoritë

Një produktivitet revolucionar

Rezultatet vazhdimisht të shpejta dhe automatizimi i pakrahasueshëm sigurojnë kohë të shpejta për realizimin e detyrave që më parë mund të realizoheshin vetëm me shumë motorë rul-me-rul ose në një printer më të madh me shtrat të sheshtë.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Një cilësi e jashtëzakonshme

Realizoni me lehtësi printime me rezolucion të lartë me cilësi të jashtëzakonshme me spektrin më të gjerë të ngjyrave dhe mundësinë e lartë të përsëritjes falë teknologjisë së përparuar të bojës UVgel.

Applications

Are production bottlenecks (including finishing) reducing your profits? Is outsourcing affecting your customer relationships or worse, future business? Bring these applications in-house and control your profits! Customers are looking for versatile technology; printers that can do more, and do it in less time. Robust prints that are scratch and water resistant and even graffiti proof, without the need to laminate. Ideal for applications where quality and robustness are number one priority, such as floor graphics, vehicle graphics or signage. Certified for indoor use and environmental friendliness.

Eye-catching front- and backlits

Tabela tërheqëse me ndriçim të parmë dhe të pasmë

Ndalojini në çast kalimtarët me anë të ekraneve të ndezura me ndriçim të parmë apo të pasmë. Teknologjia "UVgel" ofron ngjyra të pasura, një pamje elegante pa lustër dhe fuqi të lartë bllokuese: e zeza është vërtet e zezë.

Gallery-quality canvasses

Kanavaca me cilësinë e galerive të artit

Prodhimi i printimeve në kanavacë me cilësi galerie arti mund të jetë shumë i vështirë për shkak të palosjes, tendosjes dhe mbërthimit të materialit. Me fleksibilitetin e bojërave "UVgel" të "Colorado 1650" mund të krijoni vizat ideale të palosjes.

Economical disposable posters

Cilësi mahnitëse për posterë

Shtoni fitimet me anë të posterëve cilësorë të printuar në letër të thjeshtë. Me bojërat "UVgel" dhe "FLXfinish", cilësia përfundimtare është mahnitëse.

Jaw-dropping durable POP posters

Pika shitjeje që tërheqin shikimet

Tërhiqni shikimin e audiencës suaj me reklama të cilësisë së lartë, prodhuar në materiale me kosto të ulët dhe të sigurta për përdorim të brendshëm falë emetimeve pa erë dhe pa kimikate.

No-wear decals

Ngjitëse që qëndrojnë si të reja

Prodhoni ngjitëse që u qëndrojnë gërvishtjeve, ujit dhe madje edhe grafitit, deri në 1,6 metra gjerësi, që i bëjnë ballë edhe keqtrajtimit më të rëndë pa qenë nevoja për mbishtrim. Ideale për grafikë dyshemesh, ngjitëse muri dhe automjetesh me veti ujëduruese gjatë larjes së këtyre.

Durable banners

Banderola që dalin në pah

Banderola membrane fleksibël dhe me rul, që godasin me ngjyra të ndezura, rezistencë ndaj gërvishtjeve dhe prodhuar në materiale me kosto të ulët.

Outdoor banners

Banderola për ambiente të hapura

Bëjini banderolat tuaja të bien në sy me finicionin e duhur. Lustër për foto mbresëlënëse ose mat për tekst që lexohet qartë edhe në ambiente të hapura. Cilësi e shkëlqyer, gërvishtjeduruese dhe, mbi të gjitha, ekonomike.

Photo prints

Printime fotografish

Arrini cilësi që tërheq shikimin me një larmi të gjerë nënshtresash, për shembull në letra të veshura me membrana e aparatura. Realizon impaktin më të lartë pamor me koherencë të lartë ngjyrash dhe detaje të imëta.

Colorado 1640

Elasticitet i pakrahasueshëm

Provoni elasticitetin e pakrahasueshëm për menaxhimin e shumë detyrave në një pajisje të vetme. Printoni bukur në gamën më të gjerë të mundshme të mediave, edhe me lloje të ndjeshme ndaj nxehtësisë, të holla ose me kosto të ulët.

Low cost of operation

Kosto e ulët në përdorim

Shijoni kostot më të ulëta të përdorimit në kategorinë e tij dhe një rentabilitet të shkëlqyer për investimin falë konsumit më të ulët të bojës me deri në 40% dhe kursime në kostot e punës me rreth 30%.

Hedhja e bojës me shpejtësi dhe efikasitet

Teknologjia UVgel siguron hedhjen e bojës në media për të siguruar imazhe që përsëriten në mënyrë të përsosur dhe me shpejtësi të lartë. Ai printon 159 m²/orë për përdorime si panele ose banderola për ambiente të jashtme, si edhe me 40 m²/orë për nivelin më të lartë të cilësisë për përdorime në ambiente të brendshme për prezantime nga afër.

Fast Efficient Ink Jetting

Cilësi e shkëlqyer

Rezultatet e shkëlqyera janë të garantuara në thuajse çdo media falë teknologjisë UVgel, e cila siguron vazhdimisht një cilësi të shkëlqyer me pika jashtëzakonisht të sakta, ngopje të lartë të ngjyrave, tone të sakta të lëkurës dhe një pamje me shkëlqim.

Excellent Quality

Specifikimet e produktit

2 rula me furnizimin dhe ndërrimin automatik*

Boja inkjet piezoelektrike UVgel

Shpejtësia maksimale deri në 159 m2/orë

Restaurimi me UV LED

CMYK

600x1800 dpi

Mirëmbajtja automatike

Gjerësia e rulit deri në 64 inç

Shikoni specifikimet e plota

Colorado 1640

More case studies

Read more case studies on how customers have overcome their business challenges with the Colorado 1640

More case studies

Explore further

Ready to grow your business with new applications?

TALK TO OUR TEAM

* në varësi të medias së përdorur