Paralajmërimi për dyqanet mashtruese

Ne jemi informuar se ka disa sajte uebi që pretendojnë se ofrojnë produkte Canon me ulje çmimi të konsiderueshme në 90% ose më shumë. Këto sajte uebi janë projektuar që të duken si Dyqani ynë zyrtar i Canon dhe ne besojmë se ato nuk janë të ligjshme, me qëllimin e vetëm që të çorientojnë dhe të mashtrojnë klientët tanë që të ndajnë të dhënat e tyre personale dhe financiare. Ne i këshillojmë klientët tanë që të jenë të vëmendshëm kur blejnë në internet me Canon dhe shitës të tjerë.

Për të njohur dyqanin zyrtar të Canon në internet, të gjitha dyqanet e Canon në Evropë kanë një emër të ngjashëm domeni: https://store.canon.xx

Karakteret e fundit janë të ndryshme për çdo shtet. Për shembull: https://store.canon.fr dhe https://store.canon.co.uk.

Nuk jeni të sigurt për një sajt uebi ose dëshironi të raportoni dyqane mashtruese? Na kontaktoni tani

Mund të jeni të interesuar edhe për:

Fraudulent stores -Legal & compliance

Informacione ligjore dhe respektimi i rregulloreve

Ne veprojmë në përputhje me ligjet dhe rregulloret përkatëse në shumë vende ku ne veprojmë. Mësoni më shumë për respektimin e rregulloreve dhe deklaratat ligjore, pozicionet dhe udhëzimet tona këtu.

Fraudulent stores -Counterfeit

Falsifikimet

Produktet e falsifikuara Canon janë më të vështira për t'u dalluar nga sa mendoni. Dhe më të dëmshme nga sa mendoni. Zbuloni se si t'i dalloni ato.