Canon DP-V3120
Specifikimet

Canon DP-V3120

Specifikimet

4K

4K

Rezolucion (4096×2160)

UHD

UHD

Rezolucion (3840×2160)

DCI

DCI

Rezolucion (2048×1080)

Supporting HDR standards

Mbështetje për standardet HDR

ITU-R BT.2100 dhe SMPTE ST 2084

12G-SDI

12G-SDI

Mbështet 4 x 12G-SDI

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi i panelit

Paneli IPS LCD

Madhësia e ekranit

31,1 in (79,0 cm)

Raporti i Pamjes

17:9

Rezolucioni

4096×2160 (8.8 megaiksel)

Zona aktive e pamjes

Rreth 698,0×368,1 mm

Shkalla e pikselëve

170 μm/149 ppi

Cilësia e imazhit

Shkëlqimi

Standard
100 cd/m2

Kulmi, I gjithë ekrani i bardhë
2000 cd/m2

* Vlerat e ndriçimit janë standarde dhe jo të garantuara.

Këndi i shikimit (lart, poshtë, matjas, djathtas)

89° (raporti i kontrastit 10:1 ose më i lartë)

Trajtimi i sipërfaqes

Veshje kundër reflektimit

General

Tipi i dritës së sfondit

LED, Matrix Array

Energjia

Voltazhi nominal: AC 100-240 V
Frekuenca nominale: 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Në ngarkesë maksimale (përfshirë ndryshimin në ndriçim për shkak të vjetërsimit): Rreth 840 W
Në dërgesën nga fabrika: Rreth 175 W

Kushtet e mjedisit

Përdorimi
Temperatura dhe lagështia: 5-35℃ (20-85% RH pa kondensim)
Temperatura dhe lagështia e rekomanduar: 15-30℃ (20-80% RH pa kondensim)
Presioni: 700 - 1060 hPa

Ruajtja/transportimi
Temperatura dhe lagështia: -20-40℃ (10-85% RH pa kondensim)
41-60℃ (10-30% RH pa kondensim)
Presioni: 700 - 1060 hPa

Përmasat (gjerësia x lartësia x thellësia)

Rreth 749×492×335 mm (me dorezën)
Rreth 749×470×295 mm (vetëm njësia e ekranit, pa pjesë të dala)

Pesha

Rreth 31 kg

Shkalla e vrimës së montimit

Standardi VESA 200×200 mm

Ndërfaqja

Hyrja

12G/6G/3G/HD/SD-SDI
4 (1 kanal) BNC (75 Ω) Terminal prize
12G-SDI: Në përputhje me SMPTE 2082
6G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2081
3G-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-5/425-3/425-1/428-19/428-9
HD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-9
SD-SDI: i pajtueshëm me SMPTE 259M

HDMI
1 tipi A
Mbrojtja e kopjes: HDCP 2.2

Dalja

12G/6G/3G/HD-SDI
4 (1 kanal depërtues)

Kufje
1 mini-xhek stereo, impedanca e suportuar: 32 Ω - 64 Ω

Të tjera

USB
1 terminal prize USB A
Universal Serial Bus specifikimet sipas rishikimit 2.0 Sipas metodës LS (Shpejtësi e ulët)/FS (Shpejtësi e plotë)/HS (Shpejtësi e lartë)
Specifikimet e Enhanced Host Controller Interface për Universal Serial Bus sipas rishikimit 1.0

LAN
1 terminal RJ-45
Në përputhje me IEEE802.3 10BASE-TX / IEEE802.3u 100BASE-TX

TELEKOMANDA
1 terminal RJ-45, GPI 8 kunja