Canon DP-V2421
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi i panelit

Paneli IPS LCD

Madhësia e ekranit

24 inç(61,1 cm)

Raporti i Pamjes

17:9

Rezolucioni

4096 x 2160

Zona aktive e pamjes

Afro 540,7 x 285,1 mm

Shkalla e pikselëve

132μm / 193ppi

Drejtuesi i panelit

1024 gradime 10-bitëshe për çdo ngjyrë RGB

Cilësia e imazhit

Shkëlqimi

Standardi 100cd/m2

Kulmi
600 cd/m2 (Kur zgjidhet "Kontrolli i ndriçimit kulmor joaktiv")
1200 cd/m2 (Kur zgjidhet "Kontrolli i ndriçimit kulmor aktiv")

Këndi i shikimit (lart, poshtë, matjas, djathtas)

89° (raporti i kontrastit 10:1 ose më i lartë)

Trajtimi i sipërfaqes

Veshja kundër reflektimit

General

Tipi i dritës së sfondit

RGB LED, Matrix Array

Energjia

Voltazhi nominal AC100~240V
Frekuenca nominale 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Në ngarkesë maksimale (duke përfshirë ndryshimin në ndriçim për shkak të vjetërsimit): Rreth 510 W
Në dërgesën e fabrikës: Afro 180 W

Kushtet e mjedisit

Përdorimi
Temperatura dhe lagështia: 0 - 40 ℃ (32 - 104 °F) (20 - 85 % pa kondensim)
Rekomandohet: 15 - 30 ℃ (59 - 86 °F)
Trysnia: 700-1060 hPa

Ruajtja/transportimi
Temperatura dhe lagështia: -20 – 40 °C (-4 – 104 °F), (10 – 85 % RH pa kondensim)41 – 60 ℃ (105 – 140 °F), (10 – 30 % RH pa kondensim)
Trysnia: 700 – 1060 hPa

Përmasat (gjerësia x lartësia x thellësia)

Me mbështetësen: Afro 593,6 x 398,6 x 235 mm
Vetëm njësia e ekranit: Afro 593,6 x 377,8 x 195 mm

Pesha

Afro 19 kg

Shkalla e vrimës së montimit

Standardi VESA 200x100mm 6 pika

Ndërfaqja

Hyrja

12G/6G/3G/HD-SDI
Lidhësit e prizës BNC (75 Ω) x 4 (1 linjë)
12G-SDI: Në përputhje me SMPTE 2082
6G-SDI:Në përputhje me SMPTE 2081
3G-SDI: Mbështeten standardet SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-1/428-19/428-9
HD-SDI: Mbështeten standardet SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-9

HDMI
1 terminal(1 sistem)tipit A
Mbrojtja e kopjes: HDCP 2.2

Dalja

12G/6G/3G/HD-SDI
Lidhësit x 4 (1 linjë për kalimin)

Audio
1 minifishë stereo

Kontroll

USB
1 terminal prize USB A
Universal Serial Bus specifikimet sipas rishikimit 2.0 Sipas metodës LS (Shpejtësi e ulët)/FS (Shpejtësi e plotë)/HS (Shpejtësi e lartë)
Specifikimet e Enhanced Host Controller Interface për Universal Serial Bus sipas rishikimit 1.0

LAN
1 terminal RJ-45
Në përputhje me IEEE802.3 10BASE-TX / IEEE802.3u 100BASE-TX