Seria Canon PIXMA TS7450
Specifikimet

Specifikimet

Icon 01

Skanoni ose kopjoni 35 faqe për rast

Teknologji vetëmbushjeje dokumentesh (ADF)

Icon 02

Rezultate optimale

Fishekë FINE që realizojnë printime të cilësisë së lartë

Icon 03

Lidhja pa tela

Aplikacioni "Canon PRINT", "AirPrint (iOS)" dhe "Mopria (Android)"

Icon 04

Kursim letre

Printimi automatik në 2 anë

Icon 01

Kontroll i thjeshtë

Ekran 1,44 in OLED, buton QR, "Wireless Connect"

Icon 02

Statusi me një sy të shpejtë

Shiriti i statusit LED

Icon 01

Mbushje e lehtë e letrës

Vetëpërcaktim i gjerësisë së letrës

Icon 02

Printim fotografish pa bordura

Foto 4x6" pa bordurë në vetëm 43 sekonda

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Numrat e modeleve

PIXMA TS7450 (E ZEZË)
PIXMA TS7451 (E BARDHË) 1

Funksionet

Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 2 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 13,0 ipm 3

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Afro 6,8 ipm 4

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 43 sekonda 5

Printim pa bordura

Po (A4, B5, Letter, 7"x10"(18x25cm), 8"x10" (20x25cm), 5"x7" (13x18cm), 4"x6" (10x15cm), Square 5”(13x13cm), Square 3.5” (8.9x8.9cm), Card 2.17” x 3.58” (55x91mm)

Printim nga të Dyja Anët

Printim Auto Duplex (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

PG-560 (e zezë)
CL-561 (ngjyra)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-560XL (e zezë)
CL-561XL (ngjyra)

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 6
I zi: 180 faqe
I zi XL: 400 faqe
Ngjyrë: 180 faqe
Ngjyrë XL: 300 faqe

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Fotografi 10x15cm 7
E zezë: 1408* fotografi
E zezë XL: 3252* foto
Ngjyra: 76 foto
Me ngjyra XL: 118 fotografi
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Transferimi në bluzë
Zarfa
Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
Letër fotografike magnetike (MG-101)
Kartolinë urimi (prodhuar nga Avery dhe RedRiverPaper)
Stok kartolinash (prodhuar nga Neenah Paper dhe INKPRESS)
Canon Red Label Superior (WOP111)
Canon Oce Office Colour Paper (SAT213)
Mat dyanësh (MP-101D)
Stampime me hekurosje për tekstile ngjyrëçelëta (LF-101)
Stampime me hekurosje për tekstile ngjyrerrëta (DF-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 35 fletë (1 anë)

Madhësitë e letrës

Sirtari i pasmë: A4/A5/B5/LTR/LGL/8"x10" (20x25cm), 7"x10" (18x25cm), 5"x7" (13x18cm), 4"x6" (10x15cm), Square 5” (13x13cm), Square 3.5” (8.9x8.9cm), Card 2.17” x 3.58”(55x91mm), Envelopes(DL,COM10)
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi 8

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)
ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 20 sek. 9
sESAT: Afërsisht 4,0 ipm 10

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje maks.

Funksionet e Fotokopjimit

Kopjim dokumenti, kopjim 2-anësh, 2-në-1, Kopje e bashkuar (vetëm ADF)

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400%
Vendosja në faqe

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

OLED 1.44" (3.7cm)

Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim

Amazon Alexa™ 11
Google Assistant™ 12

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: japonisht/anglisht (mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/koreanisht/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/
lituanisht/ukrainisht/rumanisht/
bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnamisht

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Easy-PhotoPrint Editor
Bluetooth
PIXMA Cloud Link
Plugin Canon Print Service (Android)
Apple AirPrint
Wireless Direct
WLAN PictBridge
Mopria (Android)

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1

Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

macOS 10.12. 6~macOS 10.15, macOS 11 *

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, iPadOS, Android, ChromeOS

Operational Requirements

Ekrani: 1024 x 768 XGA
Instalimi: Internet, CD-ROM (Windows)

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 8,2 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 403 x 364 x 206 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 42,5(A) 13

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0.3W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,9W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,7W (llamba e skanimit është e fikur) 
Koha për të kaluar në modalitet pritjeje: 10min 7 sek
Kopjimi: Afërsisht 14 W 14

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 4. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 5. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734. Shpejtësia e printimit të fotografisë bazohet në parametrat standarde duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 12. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 13. Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779 (printim me ngjyra) me konfigurimin bazë.
 14. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.