Canon PIXMA G1411
Specifikimet

Veçoritë kryesore

High Page Yield

Rendiment i lartë i faqeve

Integrated ink tanks

Kuti boje të integruara

Hybrid ink system

Sistem boje hibride

Borderless printing

Printimi pa bordura

Auto power On

Ndezja automatike

Sharp black text

Tekst i zi i mprehtë

Rear paper feeding

Furnizuesi i pasmë i letrave

1.2” LCD

Kopshti im i imazheve

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Printoni

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 48001 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
Printer me kuti boje me rimbushje

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 8,8 ipm2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 5,0 ipm3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 60 sekonda4

Printim pa bordura

Yes (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 13x13cm, 10x15cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

GI-490 <PGBK>
GI-490 <C>
GI-490 <M>
GI-490 <Y>

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
E zezë: 12 000 faqe*
Ngjyra: 7000 faqe*
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm6
Me ngjyra: 2000 fotografi*
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
Letër Fotografike Mat (MP-101)
Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

Pa ekran

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Programi drejtues i printerit
My Image Garden me Full HD Movie Print7
Menyja e shpejtë
Easy-WebPrint EX (shkarko)8

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 4,8 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 445 x 330 x 135 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 54.5dB(A)9

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,6 W (llampa e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,6 W (llamba e skanimit e fikur)
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 1 minutë e 10 sekonda
Printim: Afërsisht. 11W10

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

  1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç
  2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
  5. Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimenti i faqeve për bojërat me ngjyra është një rendiment mesatar i bojërave të kaltra, të purpurta dhe të verdha të ndërthurura së bashku. Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen. Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.
  6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
  7. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
  8. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
  9. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
  10. Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në letër të zakonshme me përmasë A4 duke përdorur parametrat standarde.