Printerë "MegaTank"

Canon MAXIFY GX4040 Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim, faks dhe re kompjuterike
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim, faks dhe re kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 600 x 1200 dpi1
 • Bordurat e printimit (min.)
  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm
 • Teknologjia e printimit
  1 Koka e printimit
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  afro 18.0 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  afro 13.0 ipm3
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Mono: 8 sek (gati/njëanëshe)4
  Me ngjyra: 9 sek (gati/njëanëshe)5
 • Printim nga të Dyja Anët
  A4, letër - letër e thjeshtë (sirtari i pasmë, vetëm kaseta)

Pjesët e konsumit dhe rendimentet

 • Shishe boje standarde
  GI-46 BK
  GI-46 C
  GI-46 M
  GI-46 Y
 • Fisheku i mirëmbajtjes
  MC-G03 (i zëvendësueshëm nga përdoruesi)
 • Rendimenti për shishe (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra6
  E zezë: 6,000 faqe (modaliteti Economy 9,000 faqe)7
  Me ngjyra: 14,000 faqe (modaliteti Economy 21,000 faqe)8
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

  Rendimenti i shishes së përfshirë:
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra9
  E zezë: 5000 faqe*
  Ngjyra: 5000 faqe

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e thjeshtë
  Red Label Superior 80 g/m2 (WOP111),
  Canon Oce Office Colour Paper 80 g/m2 (SAT213)
  Photo Paper Pro Luster (LU-101),
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)
  High Resolution Paper (HR-101N),
  Envelope,
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201),
  Restickable Photo Paper(RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101),
  Double sided Matte Paper (MP-101D)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
  Kasetë: maks. 250 fletë (letër e thjeshtë)
  Sirtari i sheshtë mbrapa: 1 fletë
  ADF: A4, LTR = 35, LGL = 5, të tjerat = 1
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, 4""x6"" (10 x 15 cm), 5""x7"" (13 x 18 cm), 7""x10"" (18 x 25 cm), 8""x10"" (20 x 25 cm), Square 5""x 5"", (127mm x 127mm), zarfe (DL, COM10), përmasa të posaçme (gjerësia: 89 mm - 216 mm, gjatësia: 127 mm - 1,200 mm)

  Kaseta: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148 mm - 215.9 mm, gjatësia 210 mm - 297 mm

  Sirtari i sheshtë mbrapa: A4, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 89 mm - 215.9 mm, gjatësia 127 mm - 1.200 mm

  ADF: A5, A4, LTR, LGL
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2 ose letra të mbështetura origjinale të Canon
  Letër Canon: pesha maks. e letrës rreth 265 g/m2
  (Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)

  Kaseta: Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2

  Sirtari i sheshtë mbrapa: karton: 0.1 mm deri 0.7 mm

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner me ngjyra i shtrirë (ADF/Platen) CIS
 • Shpejtësia e skanimit
  Simplex 7.1ipm Colour10
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1,200 x 2,400 dpi11
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyrat: 3.5 ms/vijë (300 dpi)12
  Gradacion grije: 1.5 ms/rresht (300 dpi)13
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Pllakë: A4/Letter (216 x 297 mm)
  ADF: A4/Letter/Legal (216 x 356 mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT (me ngjyra): afro 17,0 sek14
  sESAT (me ngjyra): afro 11.1 ipm15
  ESAT/vetëmbushëse njëanëshe (ngjyra): afro 7.4ipm16
  ESAT/njëanëshe me vetëmbushëse (e zezë): afro 15.2ipm17
 • Cilësia e fotokopjes
  3 nivele (Economy, Standard, High)
 • Rregullimi i intensitetit
  9 pozicione, intensitet automatik (kopje AE
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumentesh, fotokopjim dyanësh, fotokopjim 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopjim i bashkuar (vetëm ADF), fotokopjim me fshirje të kornizës (vetëm modeli i shtrirë), fotokopjim letërnjoftimi
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400%
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: 8pels/mm x 3.85 rreshta/mm(Standard)
  8pels/mm x 7.7 rreshta/mm(Fine)
  300 dpi x 300 dpi (Extra Fine)

  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: Afërsisht 3 sek.18
  Ngjyra: Afërsisht 1 min.19
 • Shpejtësia e modemit
  maksimumi 33.6 kbps (rënia automatike)
 • Madhësia e printimit
  A4, LTR, LGL
 • Kujtesa e Faksit
  Afro 250 faqe20
 • Telefonim automatik
  Telefonim i shpejtë i koduar: maks. 100 vendndodhje
  Telefonim në grup: maks. 99 vendndodhje

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  2.7" / 6.7cm LCD (ekran me prekje, me ngjyra)
 • Gjuhët e ekranit
  32 gjuhë të zgjedhshme: japonisht, anglisht (mm dhe inç), gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, holandisht, danisht, norvegjisht, suedisht, finlandisht, rusisht, ukrainisht, polonisht, çekisht, sllovenisht, hungarisht, sllovakisht, kroatisht, rumanisht, bullgarisht, turqisht, greqisht, estonisht, letonisht, lituanisht, kinezishte e thjeshtuar, koreanisht, kinezishte tradicionale, tajlandisht, indonezisht, vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a/ac21
  Wi-Fi Security: WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA3-SAE (AES), WPA-EAP (AES)* WPA2-EAP (AES)* WPA3-EAP (AES)*
  * IEEE802.1X (EAP-TLS/EAP-TTLS/PEAP)
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
  Mbështetja e versioneve të SMB: SMB3.0.0, SMB3.0.2 dhe SMB3.1.1
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY22
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"23
  Aplikacioni Creative Park24
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software25
  PIXMA Cloud Link26
  Canon Print Service Plugin (Android)27
  Apple AirPrint28 Wireless Direct29
  Mopria (Android)30
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™31
  Google Assistant™32

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 11, Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
  Drejtues softuerik dhe IJ Printer Assistant Tool vetëm: Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019, Windows Server 2022

  Ambienti i shikimit: XGA 1024 x 768 e lart

  Mac: macOS 10.14.6 ~ macOS 10.15, macOS 11, macOS 12>

  Chrome OS

  Sisteme operative portative: iOS®, iPadOS, Android™33
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 1.5GB e lart
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 9,5 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Përmasat (gj-th-l) me sirtarët të mbledhur: afro 399 x 417 x 251 mm
  Përmasat (gj-th-l) me sirtarët të hapur: afro 399 x 719 x 304 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 49.0dB(A)34
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura e përdorimit: 5-35°C
  Lagështia e përdorimit: 10-90%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Cikli i punës
  deri në 33,000 faqe
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.1 W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,9 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.4W
  Koha për të kaluar në modalitet Standby: 5 minuta
  Kopjimi: Afërsisht 20 W35
  * Koha e pritjes për modalitetin standard nuk mund të ndryshohet (Lot26)
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,15 kWh36
Mospranimet standarde
Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.
Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.
Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield
Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.
Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.
 1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me gradim prej 1/600 inç minimumi.
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 8. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 9. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun e ngjyrave ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet e përfshira të bojës pas konfigurimit fillestar. Kjo përfshin bojën e përdorur për të konfiguruar printerin për herë të parë.
 10. Shpejtësitë e skanimit të vetëmbushëses janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të vetëmbushëses", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.
 11. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 12. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 13. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 14. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 15. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 16. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 17. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 18. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 19. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 20. Numri i faqeve bazohet në tabelën "ITU-T No.1" ose në "Canon FAX Standard Chart No.1".
 21. Printimi me valë kërkon një rrjet funksional lidhjeje me valë kapaciteti 802.11b/g ose n, me 2.4GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 22. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 23. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 24. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Creative Park", që ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me sistemet operative iOS 12.0 e lart/Android OS 5.0 e lart. Duhet të keni një Canon ID dhe një printer boje Canon për ta përdorur këtë aplikacion.
 25. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 26. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 27. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 28. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS". Printeri i lidhur në folenë USB të "Mac", kompjuterit, platformës "AirPort Base" ose "Time Capsule" nuk mbështetet.
 29. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 30. Kërkon pajisje inteligjente me sistem operativ "Android 4.4" e lart, me "Mopria Print Service" të parangarkuar në pajisje dhe me printer të pajtueshëm "PIXMA" në të njëjtin rrjet me valë. "Mopria experience" ofrohet edhe në pajisjet portative me "Android 4.4" duke shkarkuar "Mopria Print Service" nga "Google Play".
 31. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 32. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 33. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 34. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 35. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 36. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.