STINA E DHURATAVE NGA CANON ËSHTË KËTU!
alt text goes here

KRIJONI KUJTIME TË BUKURA. ME NJË KLIKIM TË VETËM.

Stina e dimrit është plot festa! Kemi përgatitur për ju dhe për të dashurit tuaj dhuratat më interesante që mund të zgjidhni, që të jeni në gjendje të kapni kujtimet e bukura dhe të kënaqeni në këtë periudhë të veçantë të vitit.

Oferta është e vlefshme nga 1.12.2021 deri në 31.1.2022 për të gjithë partnerët e miratuar për sa kohë zgjat stoku. Zbatohen disa rregulla dhe kushte.

Lista e plotë e produkteve pjesëmarrëse

DSLR

Shuma e kthimit të menjëhershëm të parave

EOS 5D Mark IV të gjitha kitet

15.250 Lekë

EOS 6D Mark II të gjitha kitet

10.100 Lekë

EOS 90D të gjitha kitet

10.100 Lekë

EOS 850D të gjitha kitet

8.100 Lekë

Kamera kompakte

Shuma e kthimit të menjëhershëm të parave

Powershot G1x Mark III

5.000 Lekë

Powershot G7x Mark II

3.000 Lekë

Powershot G7x Mark III

5.000 Lekë

Powershot G9x Mark II

2.000 Lekë

Kamerat EOS M Mirrorless

Shuma e kthimit të menjëhershëm të parave

EOS M50 Mark II të gjitha kitet

5.000 Lekë

Lente

Shuma e kthimit të menjëhershëm të parave

EF-M 22mm f/2 STM

2.000 Lekë

EF-M 11-22 f/4-5.6 IS STM

4.000 Lekë

EF-M 55-200 4.5-6.3 ISSTM

4.000 Lekë

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

4.000 Lekë

EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM

4.000 Lekë

EF-M 32mm f/1.4 STM

4.000 Lekë

EF 35mm f/1.4L II USM

15.250 Lekë

EF 85mm f/1.4L IS USM

15.250 Lekë

EF 16-35mm f/4L IS USM

4.000 Lekë

EF 16-35mm f/2.8L III USM

15.250 Lekë

EF 11-24mm f/4L USM

20.300 Lekë

EF 24-70mm f/2.8L II USM

20.300 Lekë

EF 70-200mm f/4L IS II USM

10.100 Lekë

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

20.300 Lekë

Zbatohen rregulla dhe kushte

Rendit partnerët e përfshirë në ofertë:

Neptun
Video Mobile