BËHU PJESË E GJENERATËS R

Një sistem sot i ndërtuar për të ardhmen.

Me më shumë se tre dekada duke ndërtuar inovacion të vazhdueshëm EOS, sistemi EOS R është i bazuar në një lente pioniere që ofron mundësi më të mëdha kreative dhe mënyra më dinamike për të kapur çdo moment. Përcakton edhe njëherë kufijtë e fotografisë dhe filmimit.

Çfarëdo që të fotografoni, kudo që ta fotografoni, EOS R5 do t’ju bëjë të jeni kreativë në mënyra që thjesht nuk mundeshit më parë. Bëni fotografi të jashtëzakonshme 45 megapiksel me deri në 20 kuadro në sekondë*, ose video kinematografike 12 bit 8K RAW duke përdorur të gjithë gjerësinë e sensorit të kamerës. Fotografi i aksionit sportiv dhe ambasadori i Canon, Martin Bissig, ju jep katër teknika për të kapour aksionin dramatik ndërsa jeni në shtëpi.

Fotografi i sporteve, aventurës dhe komercial, Samo Vidic, nxitet nga dëshira për të arritur dhe për të krijuar pamje që kapërcejnë çdo imagjinatë.

Mësoni për eksperiencën e tij me Canon R6.

Ambasadorja e Canon, Ulla Lohmann, u mahnit nga rezolucioni 45 megapiksel i Canon EOS R5. "Detajet që të jep kjo kamerë janë të jashtëzakonshme".

Zbuloni më shumë rreth eksperiencës së saj në këtë artikull.

 MERRNI DERI NË 24.500 Lekë CASHBACK
PASI TË KENI REGJISTRUAR KAMERËN OSE LENTEN TUAJ TË RE NGA SISTEMI EOS R.

Zgjidhni kamerën që i përshtatet më së miri nevojave dhe stilit tuaj, kënaquni me cilësinë e jashtëzakonshme të lenteve RF dhe bëhuni pjesë e gjeneratës së re.

Oferta është e vlefshme deri më 31.12.2021.

Zbatohen rregulla dhe kushtet promocionale.

Lista e produkteve

ARTIKUJT PROMOCIONALË

KTHIMI I PARAVE

EOS R5

25.400 Lekë

EOS R6

15.300 Lekë

EOS R

10.200 Lekë

EOS RP

6.100 Lekë

RF 50mm f/1.2 L USM

15.300 Lekë

RF 85mm f/1.2L USM

15.300 Lekë

RF 85mm f/1.2L USM DS

20.350 Lekë

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

15.300 Lekë

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

15.300 Lekë

RF 28-70mm f/2 L USM

20.350 Lekë

RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM

2.500 Lekë

RF 24-105mm f/4 L IS USM

7.100 Lekë

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

6.100 Lekë

RF 70-200 f/4 L IS

10.200 Lekë

RF 70-200 f/2.8L IS USM

15.300 Lekë

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

2.500 Lekë

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

18.300 Lekë

RF 85mm f/2 IS STM

3.500 Lekë

RF 600mm f/11 IS STM

3.500 Lekë

RF 800mm f/11 IS STM

4.600 Lekë

Extender RF 1.4x

3.500 Lekë

Extender RF 2x

4.600 Lekë