Canon Stereo Microphone DM-E100
Specifikimet

Specifikimet kryesore

Modelim me kondensator stereo elektreti

Rrymë në fole (ofruar nga kamera)

Mbërthyese me kapëse aktive, me unazë fiksimi

Mbrojtëse ere
e tipi me push

Diapazoni i frekuencës zanore 100 Hz deri në 10 kHz

Stereo njëdrejtimëshe 120-gradëshe

Kompakte dhe me peshë të lehtë

Lidhje foleje zëri 3,5 mm

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Canon Stereo Microphone DM-E100

Tipi i mikrofonit

Mikrofon stereo i tipit kondensator elektreti

Kapja e zërit sipas drejtimit

Njëdrejtimësh 120° (stereo)

Ndjeshmëria

-40 dB ±4 dB (1 kHz, 0 d B=1 V/Pa)

Diapazoni i frekuencës

100-10000 Hz

Rezistenca e daljes

2 kΩ (kiloomë) e poshtë

Raporti i sinjalit me zhurmën

66 dB e lart

Bateria

Asnjë

Burimi i Energjisë

Rrymë në fole (ofruar nga kamera1)
Diapazoni i tensionit të burimit të rrymës: 1,2–5 V

Gjatësia e kordonit

Rreth 260 ±30 mm

Kontakti për lidhje

Minifole stereo (diametër 3,5 mm)

Mënyra e montimit

Mbërthyese me kapëse aktive, me unazë fiksimi

Mbrojtësja e erës

Përfshirë

Diapazoni i temperaturës operative

0–40°C (32–104°F)

Lagështia operative

0–85%

Dimensionet (Gj x Th x L)

Rreth 30,5 (gjer.) × 66,5 (lart.) × 88,2 (thell.) mm2

Pesha

Rreth 64 g 2

Të gjitha të dhënat e mësipërme bazohen në standardet e testimit të "Canon".

Specifikimet e produktit dhe pamja e jashtme mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.

  1. Kamerat e përputhshme: EOS 200D, EOS 250D, EOS 800D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 90D, EOS M50, EOS M6 Mark II, PowerShot G7 X Mark III (nga data 24.10.2019)
  2. Duke përjashtuar kordonin