Kinozmadhues kuadërplotë

Canon CN-E20-50mm T2.4 L F / FP Specifikimet

Specifikimet

 • Kuadërplotë

  Mbulimi i lentes

 • 20-50mm

  Gjatësia vatrore

 • T2.4

  Hapje konstante maksimale e diafragmës

 • Mbështetja për metadata objektivi

  Cooke /i Technology™ dhe ZEISS eXtended Data™

 • Rezolucioni 8K

  Mbështetja për HDR

 • 11 fletë iride

  Efekt Bokeh kinematografik

 • Mbërthyese EF / PL

  Të shkëmbyeshmet

 • Rregullim i pasmë i menteshës

  Për fokus mbrapa dhe përpara

Specifikimet në detaje

 • Montimi
  Mbërthyese EF / PL
 • Raporti i zmadhimit
  2.5x
 • Gjatësia vatrore
  20 - 50mm
 • Raporti maksimal i diametrit (numri T)
  T2.4
 • Numri i fletëve të iridës
  11
 • Këndi i pamjes
  Formati i kuadrit 1.9:1
  Përmasat 40.96 x 21.6 mm
  91.4°x 56.7° në 20mm
  44.5°x 24.4° në 50mm

  Formati i kuadrit 1.5:1
  Përmasat 36 x 24mm
  84.0°x 61.9° në 20mm
  39.6°x 27.0° në 50mm

  Formati i kuadrit 1.78:1
  Përmasat 35,7 x 20,1mm
  83.5°x 53.4° në 20mm
  39.3°x 22.7° në 50mm

  Formati i kuadrit 1.9:1
  Përmasat 38,1 x 20,1mm
  87.2°x 53.4° në 20mm
  41.7°x 22.7° në 50mm
 • Distanca minimale e regjistrimit
  2.5x
  0.6m / 2’
 • Rrezja e shkrepjes në pozicionin më të afërt
  1.9:1
  40.96 x 21.6mm
  74.5 x 39.3cm në 20mm
  28.4 x 15.0cm në 50mm

  1.5:1
  36 x 24mm
  65.5 x 43.7cm në 20mm
  24.9 x 16.6cm në 50mm

  1.78:1
  35.7 x 20.1mm
  64.9 x 36.6cm në 20mm
  24.7 x 13.9cm në 50mm

  1.9:1
  38.1 x 20.1mm
  69.3 x 36.6cm në 20mm
  26.4 x 13.9cm në 50mm
 • Komunikim me Cooke / i Technology, duke përfshirë Zeiss Extended Data dhe Canon EF
  Mbështetet
 • Diametri i parmë (mm)
  Φ 114mm
 • Përmasat e jashtme (gjer.×thell.×lar.)
  Afro 131.2 x 133.6 x 241.3mm / afro 131,2 x 133,6 x 233,3mm
 • Pesha (g)
  Afro 3,3 kg