Canon CJ20ex5B IASE S

Një lente transmetimi 20x 4K koncepti hibrid, që mbulon një kënd të gjerë 5mm deri në 100mm telefoto.

Canon CJ20ex5B IASE S

Një lente zmadhuese transmetimi 2/3” 4k kompakte me një koncept hibrid fleksibël

Një lente transmetimi 2-në-1 me një rreze të fuqishme zmadhimi 20x dhe kënd të gjerë 5mm. CJ20ex5B IASE S përfiton nga performanca 4K optike e "Canon" me funksionim të avancuar. Është e përshtatshme për një gamë të gjerë përdorimesh transmetimi dhe plotëson linjën e objektivëve të transmetimit 4K të "Canon".

Shikoni specifikimet e plota

cj20ex5b-fsl_800x611-6d35281a-d58b-11ea-8b40-e454e896af2d

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet bazë
Veçoritë kryesore

Cilësi optike 4K e klasit UHDxs

Një lente telefoto, këndgjerë, koncepti hibrid

Diapazon zmadhimi 5.0-100mm (10-200mm me zgjatues optik)

f/1.8 - f/2.95 aperturë maksimale


Zgjatues 2x i integruar

Njësi e optimizuar motori elektronik

Pajtueshmëri me sistemet virtuale përmes enkodimit 16-bitësh

Shikoni specifikimet e plota

rf800mm-f11-is-stm-with-eos-r-front-slant_800x470-hsdjd-shaus8shaj

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për filmime të cilësisë së lartë 4K HDR në lëvizje.

Njësia kryesore e lentes

Njësia e qafores

Kapaku i lentes

Kapaku i pluhurave

Kapak

Manual përdorimi/CD-ROM