i-SENSYS MF247dw
Specifikimet

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim, skanim dhe faks

Tiparet kryesorë

icon

Printim automatik nga të dyja anët

icon

Furnizues automatik dokumentesh

icon

Kopjimi

icon

Printim PCL

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Skano në email dhe dosje

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

FAKS Super G3

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

icon

Panel me prekje

icon

Lidhje USB

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)
Në dy anë: deri në 15 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,0 sekonda ose më pak

Printimi dyanësh

Automatik

Gjuhët e printerit

UFRII-LT, PCL 5e1, PCL6

Gërmat

45 fonte PCL

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9,0 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopjim nga të dy anët

1-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja në memorie, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 20 ipm (300x300 dpi)
Në një anë me ngjyra: 15 ipm (300x300 dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanim në Email

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme2

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG3

Faks

Shpejtësia e modemit

33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe4))

Modaliteti i marrjes

Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

Normal: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
Fotografi: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 256 faqe5

Numrat e shpejtë

Deri në 104 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 103 numra të shpejtë / maks. 50 destinacione në një grup

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 114 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Faks dyanësh

Po (transmetimi dhe marrja)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
ADF me 35 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 210 mm Maks. 216 x 356 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216 x 356 mm.

ADF:
A4, A5, B5, ligjore, letër, madhësi të personalizuara (Gje x Gja): min. 105 x 148 mm maks. 216 x 356 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R26 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2/ Server® 2003 / Vista
Mac OS X versioni 10.6 e sipër
Linux7

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Skanimi:
Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS)
DHCP, Auto IP
DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6), HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tel):
Filtrim i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti SSID,
Mjeti i statusit të tonerit,

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

500 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 15 000 faqe në muaj8

Kujtesa

512 MB

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje LCD B&Z me 6 rreshta

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

390 mm x 371 mm x 360 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

629 mm x 796 mm x 730 mm

Pesha

Rreth 12.2 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Burimi i Energjisë

Maximumi: Afro 1150 W
Në gatishmëri: Afro 5,7 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,3 W9
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,8 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit10:
Aktiv: 52 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit:
Aktiv: 66 dB se më pak në printim bardhë e zi
Në pritje: 43 dB ose më pak

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2400 faqe11)12

TEL 6 KIT (Kufje telefoni)

 1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
 2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
 3. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
 4. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 5. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 6. Skanimi në rrjet nuk mbështetet
 7. Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.
 8. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 9. Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 2,1W
 10. Testuar sipas ISO 7779 dhe deklaruar sipas ISO 9296
 11. Bazuar në ISO/IEC 19752
 12. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (900 faqe)