Deklaratë për klientët dhe partnerët në lidhje me koronavirusin

Në këto rrethana të jashtëzakonshme ruajtja e mirëqenies së punonjësve, klientëve dhe furnitorëve tanë është përparësia jonë numër një dhe kërkon përshtatjen e mënyrës sonë të punës në disa aspekte. Ne po bëjmë gjithçka që mundemi për t'i paraprirë, për t'u përgatitur dhe për të pakësuar çfarëdo ndërprerjeje të mundshme të punës. Ju falënderojmë paraprakisht për mirëkuptimin dhe përkrahjen.