Wi-Fi Adapter W-E1

Canon Wi-Fi Adapter W-E1

Adaptor Wi-Fi me madhësi karte SD për kamerat EOS të pajtueshme me dy slota kartash*

Galeria

Lidhuni

Lidhuni me funksionalitetin Wi-Fi për kamerat EOS të pajtueshme me dy slota kartash*, duke bërë të mundur transferimin e imazheve dhe filmave, shikimin live dhe shkrepjen në distancë.

Shikoni specifikimet e plota

Wi-Fi Adapter W-E1

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet që kanë lidhje

* I pajtueshëm me EOS 7D Mark II, EOS 5DS dhe EOS 5DS R me përditësim firmueri. Duhet EOS Utility që punon në Apple MacOS ose Microsoft Windows ose Camera Connect që punon në Apple iOS ose Android.