A faster, more flexible approach to packaging.

Paketim

Sigurohuni që biznesi të mos ju mbetet në raft, duke zhvilluar qasje më të shpejta dhe më praktike ndaj paketimit.

Për t'i diferencuar produktet në një treg të mbipopulluar, pronarët e markave duhet të krijojnë modele të jashtëzakonshme paketimi që mund të ndryshohen me shpejtësi.

Teknologjia jonë dixhitale njëson fluksin tuaj të punës dhe i bën më të shpejta dhe me efikasitet kostoje printimet e volumeve të vogla - duke u mundësuar klientëve të testojë dhe perfeksionojnë paketimin e tyre.

Përfitimet e teknologjisë sonë të printimit të paketimeve

Benefits Benefits

Ofroni liri maksimale në disenjim

Krijoni paketime të cilësisë së lartë që mund të personalizohen lehtë

Benefits Benefits

Ndihmoni klientët të perfeksionojnë disenjimet e tyre

Prodhoni volume të vogla dhe prototipa njëprodhimësh në mënyrë ekonomike

Benefits Benefits

Realizoni afate të shkurtra

Zhvilloni flukse të automatizuara pune nga njëri skaj në tjetrin me konfigurim minimal

Benefits Benefits

Përmirësoni ofertat e klientëve tuaj

Ofroni opsione të reja finicioni dhe aplikacione novatore

Mendoni jashtë kornizave

Thinking out of the box.
Falë mbështetjes dhe teknologjisë së Canon, ne jemi në rrugën e duhur për të realizuar objektivat tona tregtare

Atle Andreassen

Themelues i i-Pack

Sfida

Producenti norvegjez i grafikës për POS dhe i paketimeve, i-Pack, po kërkonte të përmirësonte dhe zgjeronte ofertat për klientët duke zgjidhur nevojat e printimit në ambientet e veta. Përveç ngadalësisë dhe shtrenjtësisë, nënkontraktimi nuk i lejonte kompanisë të kontrollojë cilësinë dhe saktësinë e printimeve, dhe as t'i prodhojë prototipat në mënyra më ekonomike

Thinking out of the box.
The solution

Zgjidhja

Pas konsulencës me Canon, kompania i-Pack vendosi se mënyra më e mirë për të arritur planet e saj ambicioze për zhvillim ishte investimi në një printer të sheshtë Arizona. Me shpejtësinë dhe prakticitetin e tij, Arizona rezultoi zgjedhja ideale për të krijuar punime në volume të vogla të cilësisë së lartë dhe që bien në sy.

Përfitimet

Përveç përgjysmimit të kostove të nënkontraktimit, zgjidhja jonë uli edhe kohën e dorëzimit me 30% duke sjellë një 300% rritje në volumet e printuara. Prakticiteti i teknologjisë së re të i-Pack i dha gjithashtu mundësinë të të ofrojë aplikacione të reja emocionuese, si p.sh. printim në dru, plastikë dhe metal.

The benefits

Diferencohuni në një treg konkurrues duke zhvilluar një qasje më krijuese dhe me efikasitet kostoje për prodhimin e paketimeve.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Colorado 1640
Si printeri i parë i prodhimit që përfshin teknologjinë unike UVgel të Canon, printeri Colorado ofron një produktivitet të pakrahasueshëm, me mirëmbajtje minimale dhe një cilësi të jashtëzakonshme të rezultateve në gamën më të gjerë të mundshme të materialeve multimediale.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.
Arizona
Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore në media elastike dhe të forta, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.
imagePRESS
Presa topografike dixhitale me ngjyra që ofrojnë rendiment të lartë dhe cilësi të jashtëzakonshme, seria imagePRESS përfshin një gamë të gjerë modelesh, për bizneset e të gjitha madhësive.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
ProCut
ProCut
Tryeza prerjeje të automatizuar, tejet të sakta që ofrojnë prakticitet dhe produktivitet të jashtëzakonshëm për përdorime grafike - seria ProCut vjen me softuer që njëson fluksin e punës nga procesi përgatitor deri në finicion.
imagePROGRAF
Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë të printerëve të formatit të gjerë e të rendimentit të lartë që siguron spektrin dhe saktësinë e ngjyrave të nevojshme për ambiente të arteve grafike me kërkesa të larta.
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers
Prijini një tregu gjithnjë në evoluim duke investuar në mjetet tona për printimin e paketimeve.