Plug-and-play technology for faster, simpler working

Zgjidhje të gatshme për dokumente

Teknologjia lidhni-dhe-luani për të punuar më shpejt dhe më thjesht.

Pajisjet komplekse mund të paraqesin vështirësi në instalim dhe konfigurim - sidomos kur nuk keni personel ose ekspertizë për teknologjinë e informacionit në zyrën tuaj.

Përveçse ngadalëson biznesin tuaj, teknologjia jo efikase për menaxhimin e dokumenteve dhe printimeve mund t'ju shkëpusë nga detyrat kryesore të biznesit tuaj.

Përfitimet nga zgjidhjet tona të gatshme për dokumentet

Benefits Benefits

Lidhni dhe përdorni

Konfigurim minimal për menaxhimin e thjeshtë dhe intuitiv të dokumenteve dhe të printimeve

Benefits Benefits

Rritni produktivitetin

Teknologji e shpejtë dhe e besueshme që ju ndihmon të punoni me më shumë efikasitet

Benefits Benefits

Lidhuni me më shumë lehtësi

Opsionet e ndryshme të lidhjes (celulare, USB, LAN etj.) e thjeshtojnë punën tuaj

Benefits Benefits

Rritni qëndrueshmërinë

Modalitetet e kursimit të energjisë dhe të tonerit e bëjnë zyrën tuaj më miqësore për mjedisin

Zbuloni se si teknologjia jonë lidhni-dhe-përdorni mund ta thjeshtojë biznesin tuaj.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

High performance laser printers that let you print, copy, scan and fax.

i-SENSYS

Printerë laser me rendiment të lartë që ju lejojnë të printoni, të kopjoni, të skanoni dhe të dërgoni fakse. E lehtë në përdorim dhe për mirëmbajtje, kjo gamë përfshin pajisje multifunksionale të gatshme për rrjet që e bëjnë të lehtë të ndani dokumente nga pajisjet tuaja celulare.

imageFORMULA

Ultra kompaktë dhe portativë, skanerët imageFORMULA janë të shpejtë, të lehtë në përdorim dhe idealë për zyrat e vogla dhe në shtëpi, ose kur punoni në lëvizje.
Ultra-compact and portable, imageFORMULA scanners are fast and easy to use.
High-performance devices that deliver professional quality colour printing to small offices.

MAXIFY

Me pajisje me rendiment të lartë që sigurojnë printime me ngjyra me cilësi profesionale për zyrat e vogla, kjo gamë përfshin modelet të-gjitha-në-një që kopjojnë, skanojnë dhe dërgojnë fakse, si dhe opsionet e lidhjes me printimin celular dhe në renë kompjuterike.
Lidheni dhe përdoreni për të punuar më shpejt.