Create beautiful plans, maps and drawings faster and more economically

Printimi CAD/GIS brenda kompanisë

Krijoni plane, harta dhe vizatime të bukura, më shpejt dhe më ekonomike, për të përmirësuar mënyrën se si i ndani informacionet vizuale.

Printimet e detajuara të formatit të madh shpesh janë mënyra më e mirë për të komunikuar për dizajne komplekse CAD dhe hartat GIS.

Por, pa mjetet e duhura, është e vështirë të prodhoni printime të sakta dhe me cilësi të lartë në një mënyrë të lehtë, të qëndrueshme dhe që përputhet pa probleme në fluksin tuaj të punës.

Përfitimet e teknologjisë sonë të printimit CAD/GIS

Improve remote sharing Improve remote sharing

Ndani dizajnet me më shumë efikasitet

Jepuni aktorëve përkatës akses 24/7 te vizatimet, kudo ku janë

Scissors Scissors

Zvogëloni kohën dhe kostot e prodhimit

Printoni vëllime të ulëta dhe printime unike në mënyrë më të shpejtë dhe më ekonomike

gear gear

Gjeni zgjidhjen më të mirë për ju

Mjetet tona punojnë me praktikat më moderne të dizajnit, duke përfshirë BIM

ruler pencil ruler pencil

Shikoni më qartë vizatimet

Printimet e detajuara i ndihmojnë aktorët të kuptojnë dizajnet komplekse

Një vizion i ri për rritjen

We reinforced our reputation for quality and efficiency, and grew our market share by 10%
Ne forcuam reputacionin tonë për cilësi dhe efikasitet, si dhe e rritëm praninë tonë në treg në 10%.

Dan Batek

Teknologjia dhe Financa, KAHLE

Sfida

Një kompani gjermane e reprografisë me një gamë të gjerë klientësh të fushës së dizajnit dhe ndërtimit, kompania Kahle dëshironte ta transformonte biznesin e saj për të përmbushur nevojat në rritje për vizatime me ngjyra CAD. Procesi i saj i ngadaltë i prodhimit dhe flukset jo efikase të punës e bënin të vështirë që ajo të pranonte më shumë punë, apo që të vazhdonte të ishte fitimprurëse në një treg jashtëzakonisht konkurrues.

We replaced the company' smaller legacy printers with two Canon Océ ColorWave 900 devices
We replaced the company' smaller legacy printers with two Canon Océ ColorWave 900 devices

Zgjidhja

Ne i zëvendësuam printerët më të vegjël e të vjetër të kompanisë me dy pajisje Canon Océ ColorWave 900 për të zvogëluar kohën dhe koston e prodhimit të vizatimeve CAD me ngjyra dhe me cilësi të lartë, duke zvogëluar po ashtu hapësirën e nevojshme për aktivitetin e printimit.

Përfitimet

Zgjidhja jonë bëri të mundur që Kahle t'u ofronte klientëve të saj kohë dorëzimi 30% më të shpejta dhe një model çmimesh më konkurrues. Kjo solli një rritje me 50% për vëllimin mujor të printimeve të kompanisë dhe e ndihmoi atë të fitonte porosinë më të madhe të printimit në historinë e saj 36-vjeçare.

Our solution enabled Kahle to offer its customers 30% faster delivery times

Shpejtojeni biznesin tuaj duke përmirësuar mënyrën se si printoni dhe ndani vizatimet CAD dhe GIS.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Powerful multi-function devices that offer fast large format printing

Océ PlotWave

Pajisje të fuqishme me shumë funksione që ofrojnë printime të shpejta të formatit të madh, lidhje të sigurta në renë kompjuterike dhe përdorimin me panelin me prekje, gama Océ PlotWave është zgjidhja e përsosur për prodhimin e dokumenteve dhe vizatimeve teknike me cilësi të lartë.

Océ ColorWave

Printerë të shpejtë dhe elastikë me ngjyra shumë të përshtatshëm për aplikimet e arteve grafike të formatit të gjerë, gama Océ ColorWave prodhon printime me cilësi të lartë, të thata në çast dhe rezistente ndaj ujit në materiale multimediale të veshura, të paveshura dhe të personalizuara.
Fast and flexible colour printers ideally suited to wide format graphic arts applications
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF

Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë të printerëve të formatit të gjerë me rendiment të lartë që siguron spektrin e ngjyrave dhe saktësinë e nevojshme për ambiente të artit grafik me kërkesa të larta.

Océ Publisher Select

Modernizoni flukset e punës në prodhim me një softuer të shpejtë dhe të përshtatshëm për përdoruesin që ju lejon të krijoni, të konfirmoni dhe të printoni me lehtësi grupe dokumentesh teknike të formateve të mëdha.
Streamline production workflows with fast, user-friendly software that allows you to easily create
Përmirësoni mënyrën se si ndani dizajnet me mjetet tona të printimit CAD/GIS të nivelit më të lartë.