Streamline project development by giving stakeholders fast, easy access to design information

Bashkëpunimi për projektet AEC

Modernizoni zhvillimin e projekteve duke u dhënë aktorëve përkatës një akses te shpejtë dhe të lehtë për projektimin e informacioneve kurdo dhe kudo ku punojnë.

Bashkëpunimi efikas është thelbësor për shpejtësinë dhe suksesin e projekteve komplekse të arkitekturës, inxhinierisë dhe ndërtimit.

Por nëse nuk keni një mënyrë të thjeshtë dhe efektive për ndarjen e planeve të detajuara mes ekipeve të decentralizuara që punojnë në vende të ndryshme?

Përfitimet e zgjidhjeve tona të Bashkëpunimit për projektet AEC

Improve remote sharing Improve remote sharing

Përmirësoni ndarjen në largësi

Lejoni që ekipi juaj t'i shikojë dizajnet në çast, kudo ku ndodhen

Magnifying glass Magnifying glass

Shikoni më qartë planet komplekse

Printimet e një shkalle të madhe dhe të detajuara i ndihmojnë aktorët të kuptojnë dizajnet

share share

Ndani dizajnet në çdo mënyrë që dëshironi

Zgjidhjet tona përshtaten me shumicën e shërbimeve të resë kompjuterike dhe praktikat moderne të dizajnit

save space save space

Lironi hapësirën në zyrë

Printerët me shumë funksione dixhitalizojnë me lehtësi vizatimet e trashëguara në letër

Projektimi i një mënyre më të shpejtë dhe më efikase për të ndarë

We have acquired better quality for the same price, while reducing operating costs
Ne kemi marrë një cilësi më të mirë për të njëjtin çmim, ndërkohë që keni zvogëluar kostot operative.

Services Manager

Ofrues i shërbimeve teknike

Sfida

Dega holandeze e një kompanie ndërkombëtare e shërbimeve teknologjike po kërkonte për një mënyrë më të shpejtë dhe më efektive në kosto për të printuar vizatime teknike të detajuara. Përveç se ishte e ngadaltë dhe e kushtueshme, teknologjia e printimit e kompanisë nuk mund të ofronte cilësinë e imazhit që ata kërkonin, apo të printonte në materiale të qëndrueshme.

The company replaced its inkjet printer with an ColorWave, a high performance digital plotter
The company replaced its inkjet printer with an ColorWave, a high performance digital plotter

Zgjidhja

Kompania e zëvendësoi printerin e saj inkjet me një ColorWave, një ploter dixhital me rendiment të lartë. Me një shpejtësi dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, teknologjia CrystalPoint e vlerësuar me çmime e këtij modeli bën të mundur prodhimin e printimeve me një saktësi të pabesueshme në çdo lloj letre.

Përfitimet

Kompania tani mund të printojë vizatime teknike më të sakta dhe më shpejt, dhe - falë kostove më të ulëta për tonerin dhe letrën me ColorWave - më ekonomike. Teknologjia e re bëri të mundur po ashtu që kompania të prodhojë printime më të qëndrueshme, duke përdorur materiale më të trasha dhe bojëra rezistente ndaj ujit.

The company can now print more accurate technical drawings faster

Zbuloni se si zgjidhjet tona të skanimit, printimit dhe ndarjes ju ndihmojnë të përmirësoni menaxhimin e projekteve të ndërtimit.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

TX3000-MFP-T36

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Pajisja shumëfunksionale e formatit të madh 36 inç që ofron një mori mundësish të zgjeruar dhe të përparuara për printimet e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve.

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Një pajisje MFP e formatit të madh e nivelit më të lartë që sjell inxhinierinë novatore për të siguruar një rendiment të mrekullueshëm për printimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve.
TX4000-MFP-T36
Shpejtoni zhvillimin e projekteve duke i ndarë dizajnet më shpejt dhe me më shumë efikasitet.