Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Ofertat speciale të Elwe: evoluimi i printimit në pikat e shitjeve

Sfida

E bazuar në Holandë, ofruesi i shërbimeve të printimit Elwe specializohet në prodhimin e ekspozitorëve me cilësi të lartë për pikat e shitjeve (POS) në tregun e pakicës. Krenohet për faktin që ofron klientëve një shërbim të plotë, nga dizajni fillestar dhe procesi i korrigjimit deri në prodhim, ruajtje dhe dërgim, me një gamë të gjerë shërbimesh opsionale paketimi.

Për më shumë se 20 vjet, reputacioni i kompanisë për cilësi, efikasitet dhe shërbim klienti i ka fituar një numër të madh klientësh në tregun e brendshëm, përfshirë zinxhirët e pakicës Albert Hejin dhe Jumbo. Zakonisht, këta klientë porositin me qindra ose madje me mijëra ekspozitorë njëkohësisht, diçka që teknologjia e printimit analog të Elwe ishte plotësisht në gjendje ta përballonte.

"Nuk kishim probleme të merreshim me dhjetë ekspozitorë, ose madje edhe me një mijë. Por për shumë klientë tanë, punët e vogla shpesh ishin pa leverdi."

Prandaj kompania vendosi të kalonte në një sistem printimi dixhital më të shpejtë, më të efektshëm për të mbështetur rritjen e vazhdueshme të biznesit të saj dhe gjithashtu që t'i përgjigjej më shpejt nevojave të klientëve.

Zgjidhja e Canon

Për Canon, zgjidhja ishte e qartë: printeri me shtrat të sheshtë Océ Arizona 660 XT është i shpejtë, i lehtë dhe i gjithanshëm. Dhe po kaq e rëndësishme, teknologjia e imazherisë Océ VariaDot e tij siguron cilësi të jashtëzakonshme imazhi e cila i nevojitej Elwee për ekspozitorët në pikat e shitjeve.

Përfitimet

Siç shpjegon Kirsten Van Brummen, ndikimi i Arizona 660 XT ka qenë dramatik për sa i përket elasticitetit dhe gjithashtu edhe produktivitetit.

"Tani jemi në gjendje të shmangim komprometimin e cilësisë dhe kohën e dërgesës... dhe mund të ofrojmë materiale për pikat e shitjes në volume më të vogla me çmime konkurruese."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Klientët kanë qenë gjithmonë të kënaqur me aftësinë e kompanisë për të ofruar personalizim të lartë për dizajnet në pikat e tyre të shitjes, diçka që do të kishte qenë tepër e shtrenjtë duke përdorur teknologjinë analoge.

Sidoqoftë, ndoshta ndryshimi më i madh është se duke bërë më lirë prodhime të vogla dhe të papërsëritura, Elwe ka qenë në gjendje të tërheqë gjithashtu një gamë të re klientësh, jo vetëm klientë pakice të mëdhenj, por edhe biznese të vogla dhe tregtarë të vetëm. Kirsten Van Brummen vëren se: "Për shkak se mund të ofrojmë materiale për pikat e shitjeve duke filluar me një kopje të vetme, tani kemi shumë klientë të vegjël", duke variuar nga "një klient që prodhon regjistrime udhërrëfyese audio për muzetë" deri në "farmacitë e lagjes".

Ky model i ri printimi POS sipas kërkesës ka ndihmuar Elwe të lirohet nga kufijtë e printimit analog duke i dhënë mundësi të arrijë synimet e saj për rritje të biznesit. Dhe ajo që është e rëndësishme, ndërsa kompania vazhdon të rritet, tani ka një partner që mund ta ndihmojë të arrijë çfarëdo sfide që has, siç përfundon Kirsten Van Brummen:

"Shpesh marrim kërkesa të vështira dhe prandaj pritet shumë nga partnerët tanë. Canon është bërë një partner që na mbështet dhe që vlerëson bashkë me ne gjatë të gjithë kohës."

Zbuloni më shumë

Na kontaktoni

Zbuloni se si mund të ndihmojmë biznesin tuaj të evoluojë

Zbuloni më shumë