STUDIMI I RASTIT

Impressa fiton admirim me elasticitetin e ri

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Biznes i gjithanshëm

Kompania e shërbimit të printimit komercial Impressa ofron materiale promocionale, industriale dhe për zyrat, duke përfshirë edhe broshurat dhe materialet e Pikave të shitjes në dyqane. Prodhimi i këtyre materialeve shpesh ka kërkesa të shumëllojshme, variacione të shumta për sa i përket vëllimit dhe kërkesa për realizime të shpejta.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Përmbushja e kërkesës në shitje

Përveçse krijonin shumë shpërdorime gjatë printimit, makinat e shtypit me ofset të Impressa ishin të ngadalta dhe të kushtueshme për printimet me vëllime të vogla. Përveç kësaj, klientët e shitjeve qëndronin në pritje që printimet të thaheshin - diçka jo ideale në sferën e shitjeve gjithmonë në lëvizje të shpejtë.

Kompania kishte nevojë për një zgjidhje të re të printimeve dixhitale që mund ta realizonte këtë sfidë duke përpunuar vëllime printimi me madhësi të ndryshme, me shpejtësi dhe me çmimin e duhur.KUR KËRKONIM PËR PRINTERË TË FORMATIT TË GJERË, KISHIM NJË PËRSHTYPJE SHUMË TË MIRË PËR CANON.

Tom Cambré, Drejtori i Teknologjisë në kompaninë Impressa

Një zgjidhje e plotë për printimin dixhital

Pas një konsultimi dhe rekomandimi nga Canon, Impressa investoi në një printer ColorWave 700. Nuk u desh shumë kohë që zgjidhja e re e printimit dixhital të linte një përshtypje pozitive, duke përballuar me shpejtësi dhe me efikasitet printime me cilësi të lartë të çdo madhësie, me ngjyra dhe bardhezi.

Sigurimi i printimeve sipas kërkesës, të shpejta, elastike dhe efektive në kosto revolucionarizoi portofolin e shërbimeve të kompanisë. Pas vetëm gjashtë muajsh, Impressa bleu një pajisje të dytë nga Canon për një zhvillim të plotë të aftësive të printimit të biznesit të saj.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Më shumë punë, më pak shpërdorime

Printimi me më shumë zgjuarsi me printerin ColorWave 700 do të thotë se ngarkesa e punës së kompanisë është rritur me 15-20%. Impressa e ka arritur po ashtu kthimin e përllogaritur nga investimi në vetëm tre muaj.

Me teknologjinë që punon vetë, zgjidhja e re dixhitale e printimit ka minimizuar presionin ndaj personelit dhe ka ndihmuar në zvogëlimin e ndjeshëm të niveleve të shpërdorimeve - një përfitim i rëndësishëm për një biznes që e ka pasion kujdesin për mjedisin.

Me frymëzimin për të marrë në konsideratë aktivitete të reja emocionuese, Impressa ka filluar të bëjë testime me letrat e murit, që tani është një mundësi reale për të ardhmen.

Canon ColorWave 700 printing poster


NDIKIMI POZITIV QË PAJISJA E PARË KISHTE NË BIZNESIN TONË NA NXITI TË BLINIM NJË COLORWAVE TË DYTË.

Shkruar nga Tom Cambré


Zbuloni se si shërbimet tona të printimit profesional mund ta zhvillojnë biznesin tuaj.

Flisni me ekipin tonë