Canon imagePROGRAF PRO-4000

imagePROGRAF PRO-4000

Printeri më i mirë i formatit të madh për printime fotografike dhe artistike - me prodhimin në 44 inç dhe një qëndrueshmëri të pakrahasueshme.

Kërkoni informacione

Ideal për printimin me cilësi të lartë në formate të mëdha

Printeri imagePROGRAF PR0-4000 i Canon siguron printime me një cilësi mahnitëse në media deri në 44", sistemi i bojës LUCIA PRO me 12 ngjyra dhe koka e printimit 1,28" sigurojnë ngjyra të gjalla, të zeza të thella, shpejtësi të larta të printimit dhe një cilësi të mrekullueshme.

Shikoni specifikimet e plota

Download Brochure (PDF)

Canon imagePROGRAF PRO-4000

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 12 ngjyra

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Gjerësia e medias

letra e rulit - 203,2-1.118 mm

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,5"

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-4000

Çmime

Produktet e lidhura