Canon imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

Printeri më i mirë i formatit të madh për printime fotografike dhe artistike - me prodhimin në 24 inç dhe një qëndrueshmëri të pakrahasueshme.

Kërkoni informacione

Realizoni printime fotografike dhe artistike të pabesueshme

imagePROGRAF PRO-2000 nga Canon: produktivitet i fuqishëm dhe printime të shkëlqyera. Sistemi i bojës LUCIA PRO me 12 ngjyra së bashku garanton ngjyra më të pasura dhe të zeza më të thella, ndërsa koka e printimit 1,28” do të thotë printime të shpejta pa rrezikuar në cilësi.

Shikoni specifikimet e plota

Download Brochure (PDF)

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 12 ngjyra

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Gjerësia e medias

letra e rulit - 203,2-610 mm

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,5"

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Çmime

Produktet përkatëse