legria hd video cameras

Gama e jonë e Videokamerave LEGRIA

Gama e videokamerave High Definition të Canon ofron cilësinë më të fundit falë ekspertizës dhe njohurisë së Canon në imazhe.

Shprehni kreativitetin tuaj

Kënaquni me cilësinë profesionale të videove me kontrollin kreativ ekspert duke përdorur LEGRIA HF G40 kompakte, të gjithanshme dhe të thjeshtë.

Specifications

LEGRIA GX10

Tregoni historitë tuaja me cilësi të pabesueshme në 4K me kontrollin krijues të nivelit profesional.

Shikoni detajet

legria hf g40 image quality

Më shumë hapësirë për të treguar historinë tuaj: Mësoni rreth gamës 4K të "Canon"

Mësoni më shumë