Specifikime produkti

Connect Station CS100

Klauzolat

Memoria

Kapaciteti i brendshëm i diskut të ngurtë

Approx. 1 TB¹

Lidhshmëria

Përputhja me standardin Wi-Fi

IEEE 802.11b/g/n

Diapazoni i transmetimit

Deri në 15 m

Siguria

WEP

WPA-PSK (AES, TKIP)

WPA2-PSK (AES, TKIP)

Mundësia e lidhjes me NFC

Po

Ethernet me tel

10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T

Lidhje USB

Hi-Speed USB (USB2.0)

Lidhja HDMI

Tipi A, në përputhje me CEC

Foletë e kartave të memories

Foleja e kartës së memories CF (tipi I ose II i kartës CF)

Foleja e kartës së memories SD (SD, SDHC, SDXC)

Formatet e mbështetura të skedarëve

Fotografitë

JPEG (në përputhje me EXIF) / RAW (vetëm Canon .CR2)

Filma

mp4, mov, AVCHD

Printimi

Printerët me Wi-Fi të mbështetur

Printerët e përputhshëm me PictBridge nëpërmjet rrjetit LAN pa tel

Modalitetet e lidhjes

Infrastruktura

Struktura e printimit

E pakufizuar / e kufizuar

Pa datë / me datë

Telekomanda CS-RC1

Bateri

Dy bateri AAA/LR03

Dimensionet (Gj x Th x L)

Approx. 41,3 x 15,1 x 125,5 mm

Pesha

Approx. 42 g (duke përjashtuar bateritë)

Furnizimi me rrymë

Fuqia nominale

100 - 240 V AC (50/60 Hz)

Gama e temperaturës së funksionimit dhe lagështia

0°C - 40°C / 32°F - 104°F, 85% ose më pak

Dimensionet (Gj x Th x L)

Approx. 112 x 29 x 45 mm

Pesha

Approx. 185 g (duke përjashtuar kordonin elektrik)

Speficikimet fizike

Përmasat:

Approx. 155,6 (Gj) x 51,1 (L) x 155,6 (Th) mm

Pesha:

Approx. 570 g

Shkalla e temperaturës së përdorimit dhe lagështia:

0°C - 40°C / 32°F - 104°F, 85% ose më pak

Konsumi i energjisë

Gjatë funksionimit: afro 10 W

Në Pritje: Rreth 9,5 W

Gjuhët e mbështetura

Anglisht, frëngjisht, italisht, gjermanisht, spanjisht, portugalisht, japonisht, kinezishte e thjeshtuar, rusisht, koreanisht, kinezishte tradicionale
[1] Shifra është e përafërt pasi sistemi përdor një përqindje të vogël të kapacitetit të disponueshëm.  1. Mbajini të ndara më vete pajisjet me aftësinë e NFC-së dhe kartat e pagesave pa kontakt.
  2. Ky funksion është i projektuar për kamerat dhe videokamerat Canon që kanë një funksion NFC që mbështet Connect Station.
  3. Imazhet e ruajtura në një dosje në përputhje me strukturën e dosjeve DCIM ose AVCHD importohen. Në përputhje me kamerat dhe videokamerat Canon të hedhura në treg në vitin 2010 dhe më vonë.
  4. Disa veçori kërkojnë një llogari të image.canon. image.canon nuk mund të suportohet në disa shtete ose zona. Ju lutem vizitoni www.canon-europe.com/cig për më shumë informacione.
  5. I lidhur me PTP (Protokolli i transferimit të fotografive). Në përputhje me kamerat dhe videokamerat Canon të hedhura në treg në vitin 2010 dhe më vonë.
  6. Printeri i përputhshëm me PictBridge (rrjeti LAN pa tel).

Google dhe logoja e Google janë marka tregtare të regjistruara të Google Inc.


Kur përdorni Connect Station CS100 në një mjedis rrjeti, caktoni parametrat e duhur të sigurisë për pajisjet e rrjetit, duke përfshirë pikat e aksesit dhe ruterët.


Të gjitha specifikimet e mësipërme bazohen në standardet e testimit të Canon.

Specifikimet e produktit dhe pamja e jashtme mund të ndryshojnë pa një njoftim paraprak.