Kamera DSLR

Canon EOS C100 Mark II

Specifikimet

Specifikimet

 • Filma me HD të Plotë

 • Dual Pixel CMOS AF

 • Optimizon pozat e njerëzve

 • Ndani filmat tuaj me valë

 • 28Mbps AVCHD regjistrimi

 • 35 Mbps MP4 regjistrimi

 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

 • LED Organik 8.8cm

 • Vende për dy karta SDXC

Specifikimet në detaje

Kamera

 • Sensor imazhi

 • Sensor

  Tipi Super 35mm CMOS

 • Sistem

  Filtri RGB i ngjyrës parësore (seria Bayer)

 • Pikselat totale për sensor

  9,84 megapiksel

 • Pikselat efektive për sensor

  8.29 megapiksel rreth (3840 x 2160)

 • Ndriçim minimal

  59.94Hz Mode 0.3 Lux


  [Lente F1.2, 24 dB, Metodë PF29.27, shpejtësi shkrehësi 1/30]


  50Hz Mode 0.25 Lux


  [Lente F1.2, 24 dB, PF25, shpejtësi shkrehësi 1/25]

 • Ndjeshmëria

  59.94Hz Mode F9


  [1920x1080/59.94i, ISO640 (0dB), 2000 Lux, 89.9% refleksion]


  50Hz Mode: F10


  [1920x1080/50.00i, ISO640 (0dB), 2000 Lux, 89.9% refleksion]

 • Raporti S/N

  59.94Hz Mode 54dB (Tipik)


  [1920x1080/PF29.97, Ndjeshmëri e bazës Log Canon ISO 850 (Gama dinamike 800%)]


  50Hz Mode: 54dB (Tipike)


  [1920x1080/PF25, Ndjeshmëri e bazës Log Canon ISO 850 (Gama dinamike 800%)]

 • Sfera dinamike

  Gjatë rregjistrimit normal: 300%


  Me Gamë Canon Log: 800%. Me rregullim Wide Dynamic Range (Wide DR):800%


  (ISO 850 ose mbi/marrja 2,5 dB ose më shumë)

 • Rezolucioni horizontal

  Në varësi të lentes të përdorur

 • Lentë

 • Vendosja e Lentës

  Montim Canon EF, përfshirë lentet EF-S dhe EF Cinema

 • Gjatësia vatrore

  E barabartë me 1.53x të gjatësisë fokale të lenteve EF; Lente Cinema Zoom për gjatësi fokale

 • Korrigjimi periferik i ndriçimit

  PO (varet nga lentat e përdorura)

 • Filtri ND

  4 filtra xhami në trupin e kamerës: E qartë; 2 ndalesa; 4 ndalesa; 6 ndalesa. Përdoret me anë të diskut në trup

 • Kontrolli i fokusit

  (A)Manual përmes unazës të fokusit të lentes; (B) AF NJË SHKREPJE DHE (C) AF i vazhdueshëm gjithashtu në dispozicion


  Sistem AF: Dual Pixel CMOS AF²


  Sistem i zbulimit të sinjalit video TTL (zbulim kontrasti) kur zgjidhet fytyra AF¹


  ZBULIM FYTYRE AF: Opsion Prioritet Fytyre ose Vetëm AF

 • Kontroll Iris

  Me anë të trupit, kapje, telekomandë ose kontrollit Push Auto Iris. Kontroll i vazhdueshëm Auto Iris i disponueshëm me lentet EF-S STM të zgjedhura¹


  Ndalesa 1/2, ndalesa 1/3 ose kontrolli I IMET


  E mundshme të ruhet numri konstant i F-së gjatë zmadhimit

 • Sistemi i stabilizimit të imazhit

  Varet nga lenta e përdorura

 • Përpunues imazhi

 • Lloji

  DIGIC DV 4

Regjistrimi

 • Mjetet e ruajtjes video

  Kara SD/SDHC/SDXC (2 fole kartash)

 • Koha e regjistrimit

  Kartë SD 64GB: deri në 5 orë,5 minuta. (1920 x 1080 @28Mbps VBR)

 • Formati i skedarit të regjistrimit

  AVCHD/MP4. Regjistrim në format dysh i disponueshëm

 • Formati i regjistrimit

  AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264


  28/ 24 /17 Mbps 1920 X 1080; 7 Mbps (1440 x 1080). ALL VBR/4:2:0 SAMPLING


  MP4: AVC/H.264


  35/24/17 Mbps 1920 X 1080. 4Mbps 1280 X 720,3Mbps 640 X 360. ALL VBR/4:2:0 SAMPLING

 • Norma e kuadrove të regjistrimit

  AVCHD: 59.94 Hz(NTSC) MODE. 28Mbps: 59.94P. 24/17/7Mbps: 59.94i/PF29.97/23.98P


  50.00 Hz mode (PAL) MODE. 28Mbps:50.00P. 24/17/7Mbps:50.00i/PF25


  MP4: 59.94 Hz(NTSC) MODE. 35Mbps:59.94P. 29.97P/23.98P: 24/17/7/4/3 Mbps


  50.00 Hz mode (PAL) MODE. 35Mbps: 50.00P. 24/17/7/4/3 Mbps:25.00P

 • Lëvizje E ngadaltë/E shpejtë

  Po (Vetëm metoda MP4 HD. Lëvizje e shpejtë 2.5x, lëvizje e ngadaltë 0.5x)

 • Regjistrim në interval

  JO

 • Metodë Regjistrimi e Vazhdueshme

  PO. (Kërkon softuer të pajtueshëm Modifikim Jo Linear për të shfrytëzuar këtë veçori)

 • Para regjistrim (regjistrim në kujtesë të përkohshme)

  PO (3 sekonda)

 • Rregjistrimi stafetë

  PO

 • Rregjistrimi me fole dyshe (i njëkohshëm)

  PO. AVCHD + AVCHD/AVCHD + MP4/MP4 + MP4

 • Konvertimi HD->SD

  PO. Inversion imazhi horizontal ose vertikal, ose të dyja.

 • Transferim i Brendshëm i të Dhënave

  MOVIE: Po (Kartë SD në kartë SD)

 • Mjetet e ruajtjes së fotove

  KARTA SD/SDHC/SDXC Rekomandohen kartat e klasit 10 për pajtueshmëri të plotë funksionesh

 • Cilësia e pozës

  Gjatë regjistrimit video: 1920 x 1080/1280 x 720/640 x 360. Në varësi të metodës të regjistrimit video të zgjedhur. Metoda e luajtjes: 1920 x 1080

Sistem

 • LCD

 • Madhësia

  LED Organik (OLED)8.8 cm shikim 100%

 • Pika

  1.23 milion (afërsisht)

 • Përshtatjet e cilësisë së imazhit

  Ndriçim, Kontrast, Ngjyrë, Mprehtësi, Luminancë, Balancë Ngjyrash

 • I rregullueshëm

  Lart/poshtë/majtas/djathtas sipas konfigurimit të kamerës

 • Monitori i formës së valës

  PO

 • Ndihmues fokusimi

  Ngritje


  Zmadhim (25 pika të përzgjedhshme, metodë Fokus Manual)


  Monitor Ane (përdorim i shfaqjes në formë valë)

 • Ngritje

  Ngritje 1, Ngritje 2 (Ngjyra, Përforcimi, Frekuenca e personalizueshme për secilën)

 • Zebra

  Niveli 1; Niveli 2; Të dyja


  Dalje me HD-SDI ose HDMI E PËRZGJEDHSHME

 • Shënuesit

  Ndezur/Fikur (Raporti i pamjes, Shënuesi i pamjes, Fusha e zonës së sigurisë, Zona e sigurisë, Rrjeta, Horizontal, Qendër)

 • EVF

 • Madhësia

  1.15CM

 • Pika

  1.23 milion (afërsisht) fushë pamjeje 99.8%

 • Përshtatjet e cilësisë së imazhit

  Ndriçim, Kontrast, Ngjyrë, Mprehtësi, Ndriçim të pasmë

 • I rregullueshëm

  PO

 • Lenta korrigjimi

  Dioptrat + 2,0 deri në -5,5

 • Hyrjet/Daljet

 • Hyrje audio

  Input XLR me energji fantom 48V (x2) në dorezë, xhek input mikrofoni 3.5mm në trupin e kamerës.

 • Dalja e kufjes

  Fishë stereo 3,5 mm

 • Dalja e monitorit video

  JO

 • HDMI

  PO (Lloji A, vetëm dalje)

 • IEEE 1394 (Firewire)

  JO

 • USB

  PO (Mini-B, USB 2.0 Hi-Speed, Vetëm Output)

 • Dalje HD/SD-SDI

  JO

 • Kod kohor

  PO (Superimponuar në sinjalin HDMI Output, i përzgjedhshëm)

 • Genlock

  JO

 • Synch

  JO

 • Dalje Component

  JO

 • Terminal AV

  PO (vetëm dalje)

 • Hyrje DC

  PO

 • Terminal i kontrollit në largësi

  Mini xhek 2.5mm I pajtueshëm me RC-V100

 • Terminali i kontrollit me valë

  JO

 • Shirita me ngjyra

  EBU/SMPTE, (Metodë 50.00Hz) SMPTE/ARIB (Metodë 59.94Hz)

 • Të ndryshme

 • Llambë shenje

  PO

 • Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

  Po (kontakt i ftohtë, 2 vende: sipër trupit, para dorezës)

 • Çelësi i personalizimit

  PO.


  17 butona të caktueshme; zgjedhje mes afërsisht 52 funksionesh.


  Funksione levën e kapjes anësore të caktueshme në butona alternative.

Funksione pozimi

 • Ekspozimi

 • Parametër Ekspozimi dhe matje

  Manual: Ekspozimi përcaktohet nga cilësimi i shkrehësit, cilësimi i irisit, cilësimi ISO/marrjes dhe cilësimi i filtrit ND


  Opsione metërzimi Push Auto Iris/Continuous AI:


  (i) Standard (Metërzim me peshë qendrore)


  (ii) Dritë spoti


  (iii) Ndriçim nga pas (kompensim)

 • Kompensimi i ekspozimit

  PO. Funksion i Kalimit AE. +/-2, +/-1.75, +/-1.5, +/-1.25, +/-1.0, +/-0.75, +/-0.5, +/-0.25, +/-0

 • Metoda Ekspozim Automatik*

  PO. Auto Iris i Vazhdueshëm (Lente Canon me 'motor shkallëzimi' (STM)

 • Iris me shtytje automatike

  Po (Lente EF dhe EF-S. Nuk është i disponueshëm me Lentet EF Cinema

 • Bllokimi i Ekspozimit

  JO

 • Cilësim Kontrolli automatik i përforcimit

  JO

 • Ndjeshmëria ISO

  Shfaqje 1-ndalesë: 320, 400, 800, [850], 1600, 3200, 6400, 12800, 20000.


  Gamë e shtrirë ON: 320, 400, 800, [850], 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, 51200, 80000,102400


  Shfaqje 1/3ta ndalesë: 320, 400, 500, 640, 800, [850], 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800, 16000, 20000; Gamë e shtrirë ON 25600, 32000, 40000, 51200, 64000, 80000, 102,400

 • Cilësimi i përforcimit

  NORMAL: -6dB, -3dB, 0dB, 3dB, 6dB, 9dB, 12dB, 15dB, 18dB, 21dB, 24dB, 27dB, 30dB;


  Gamë e shtrirë ON: 33dB, 36dB, 39dB, 42dB, 44dB


  FINE: -6 dB deri 24 dB (rritje 0.5 dB).

 • Shpejtësia e shkrehësit

 • Regjimet e kontrollit

  Fikur; Shpejtësi; Kënd; Skanimi i qartë (CS); Shkrehësi i ngadaltë (SLS)

 • Shpejtësia e shkrehësit

  1/3 deri në 1/2000 në varësi nga norma e kuadrove dhe Modaliteti i kontrollit të shkrehësit

 • Këndi i shkrehësit

  11,25º deri në 360º në varësi të shpejtësisë së kuadrove

 • Shkrehës i ngadaltë (SLS)

  1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 në varësi të normës të kuadrove dhe metodës të frekuencës të kamerës

 • Skanim i pastër

  Metoda 59.94Hz: 59.94i: 59.94 -250.51Hz/PF 29.97: 29.97Hz - 250.51Hz/23.98P: 23.98Hz -250.51Hz


  Metoda 50.00Hz: 50.00i: 50Hz-250.51Hz/ PF25.00: 25Hz - 250.51Hz

 • Figurë e përshtatur

 • Konfigurimet e ruajtura

  9, përfshirë 3 paravendosje (KINEMA, Gamë e Gjerë Dinamike (Wide DR) dhe EOS Std)

 • Mjeti i ruajtjes

  Kartë memorieje SD/SDHC (të gjitha të dhënat e personalizimit dhe metadata), deri në 20 figura të personalizuara për kartë

 • Gama

  9 profile

 • Gama e rregjistrimit të Canon

  PO

 • Bazamenti kryesor

  -50 deri në +50

 • Kryesor i zi

  -50 deri në +50 për secilën nga R,G,B

 • Gama e zezë

  Nivel, Sferë dhe Pikë e rregullueshme

 • Ngopje e ulët

  -50 deri në +50 rregullon ngopjen e ngjyrës në zonat me shkëlqim të dobët

 • Pjerrësi

  Rregullohet përmes karakteristikës së ekspozimit, fillimi, pjerrësia, ngopja

 • Mprehtësia

  Rregullim për Nivel, Shpeshtësia e Hollësisë H., Marrja e mostrave, Ekuilibri i hollësisë HV, Kufiri, Zgjidh, Apertura e Bërrylit dhe Mprehtësia e Varur nga Niveli

 • Reduktimi i zhurmës

  Fikur, Ndezur (1 deri në 12)

 • Detaji i veshjes

  Fikur, Pak, Mes, Lartë / Ngjyrimi, Kroma, Shkëlqimi, Zona, Niv Y

 • Reduktimi zgjedhës i zhurmës

  Fikur, Pak, Mes, Lartë / Ngjyrimi, Kroma, Shkëlqimi, Zona, Niv Y

 • Matrica e ngjyrave

  Faza, Marrja dhe rregullimi RGB, në përputhje me përzgjedhjen e gamës

 • Balancimi i së bardhës

  -50 to +50 R Gain, B Gain

 • Korrigjim ngjyre

  Zgjedhje zone / rishikim i zonës i dy zonave

 • Niveli i konfigurimit

  -50 deri në +50 Aktiv/Joaktiv

 • Ekstrakt 100% IRE

  E kufizon daljen në 100% mbas rregullimit të konfigurimit

 • Specifikime të Wi-Fi dhe GPS

 • Wi-Fi

  IEEE 802.11 b/g/n (2.4GHz)/IEEE 802.11 a/n (5GHz. Nuk është i disponueshëm në të gjithë territoret)


  Autentifikimi: Hapur, WPA-PSK/WPA2-PSK. Sistemi i Enkriptimit: WEP-64, WEP-128, TKIP, AES


  Maks. Shpejtësia e Transmetimit: 150Mbps (2.4/5GHz, IEEE802.11n)

 • Informacion GPS (Aksesor Opsional)

  Gjerësi/Gjatësi/Lartësi, Koha Universale e Koordinuar (KUK)

 • Balancimi i të bardhës

 • Auto

  PO

 • I paravendosur

  Drita e ditës (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervalet 2000K-15000K, 100K), Grupi A, Grupi B

 • Zhvendosja e balancimit të së bardhës

  PO. -9 deri në +9 (vetëm Dritë e ditës dhe Tungsten)

 • Balancimi i të zezës

 • Rregullimi i balancimit të së zezës

  PO

 • Kod kohor

 • Sistem numërimi

  Regen, RecRun, FreeRun, Hold (Rënie kornize e disponueshme për disa norma kornizash), vetëm NDF në 24P

 • Cilësimi i vlerës fillestare

  “00:00:00:00”, Vendosja/Rivendosja e zgjedhshme

 • Audio

 • Regjistrimi

  AVCHD: PCM Lineare (16-bit 2ch (48 kHz) kur zgjidhet 28 ose 24 Mbps LPCM


  Dolby Digital kur zgjidhet 28/24/17/7 Mbps 2 KANALE


  MP4: MPEG-4 AAC-LC (16 bit/48 KHz) Bit rate: 35 - 17 Mbps 256kbps, më pak se 4Mbps: 128kbps

 • Kontroll

  Kufizuesit e pavarur dhe cilësimet automatike/manuale

 • Zbutja e mikrofonit

  PO, për ato me mikrofon (në njësinë e dorezës) dhe xhek 3,5mm MIC

 • Matësi i nivelit të mikrofonit

  PO

 • Furnizohen

  Softuer Utiliteti për Importimine të Dhënave, Njësi Dorezë me mikrofon, Mbështetje Gishti, Kapje, Pllakë adaptore për bazën e tripodit, Rrip supi SS-1200, Kapak EVF, Karikues baterie CG-940, Paketë baterie BP-955, Adaptor Energjie Kompakt CA941(jashtë SHBA).Bazë Tripodi TB-1, Kupë syri

 • Opsional

  Bateritë: BP-955, BP-950G/970G/975, Adaptor Energjie Kompakt CA-935 (Vetëm funksion karikimi), Adaptor Tripodi TA-100, Mbajtëse Shkrepjeje SBR-1000, Marrës GPS GP-E2, Telekomandë RC-V100

 • Bateria

 • Konsumi i energjisë

  Maks. afërsisht 10W

 • Koha e vazhdueshme e regjistrimit

  Pajisur BP-955: Deri në 275 minuta


  Opsional BP-975: Deri në 405 minuta

 • Përmasat

  147 x 174 x 169mm: Trupi dhe mbështetësja e gishtit


  188 x 189 x 219mm: Trupi, kapja anësore dhe kupa e syrit


  188 x 280 x 334mm: Trupi, kapja, doreza sipër, kupa e syrit

 • Doreza e shkëputshme

  PO

 • Pesha (vetëm kamera)

  1125g

 • Pesha (me të gjitha pajisjet)

  1950g

 • Intervali i temperaturës së punës

  -5ºC deri në +45ºC, 60% lagështi relative

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim

 1. ¹ Funksioni i disponueshëm me lentet e mëposhtme: EF-S 18 -135mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM


  ² AF nuk është i disponueshëm me lentet Canon dhe lentet e tjera me Fokus Manual

 2. ¹ Funksioni i disponueshëm me lentet e mëposhtme: EF-S 18 -135mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

 3. ¹ Funksioni i disponueshëm me lentet e mëposhtme: EF-S 18 -135mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM


  ² AF nuk është i disponueshëm me lentet Canon dhe lentet e tjera me Fokus Manual

 4. ¹ Funksioni i disponueshëm me lentet e mëposhtme: EF-S 18 -135mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM