Kamera DSLR

Canon EOS C100 Mark II

Për videografët e pavarur

Përfitimet

 • Super sensori CMOS 8,3MP 35mm; HD të Plotë

 • Dual Pixel CMOS AF Zbulim Fytyre AF*

 • ISO 102,400; zhurmë e ulët

 • Regjistrim në Format Dysh AVCHD/MP4 deri në 1080/60p

 • Ekran OLED; EVF e përmirësuar

 • Wi-Fi e integruar dhe opsione telekomande

 • Dalje HDMI

 • Montim i lentes EF

 • Audio profesionale

 • Ndihmë SHPC e videos

Veçoritë e detajuara

 • Provoni cilësinë për të realizuar vizionin tuaj

  Një sensor 8.3MP Super 35mm CMOS, i ndërtuar dhe prodhuar nga Canon në mënyrë specifike për kapje videosh, ofron imazhe mahnitëse Full HD. I kombinuar me sistem të ri për përpunimin e videove - duke përdorur teknologjinë e krijuar për kamerën EOS C500 Digital Cinema - ai ofron imazhe mahnitëse me rezolucion të lartë me ndjeshmëri të lartë (deri në ISO 102,400), zhurmë të ulët, produkte shkrehësi me më pak lëkundje dhe thellësi fushe të cekët të bukur Canon Log Gamma ofron 12 ndalesa lartësie (gamë dinamike 800%) për fleksibilitet maksimal post-prodhimi, ndërsa opsioni Wide DR ndihmon në xhiro më të shpejtë duke ofruar regjistrim me gamë dinamike të gjerë pa nevojën për gradimin e ngjyrave.

 • Autofokus i teknologjisë të fundit për më shumë kontroll

  EOS C100 Mark II inkorporon Dual Pixel CMOS AF të Canon duke ofruar kontroll mahnitës me përpjekje minimale. AF i Vazhdueshëm ndjek dhe fokuson automatikisht subjektet në qendër të ekranit, duke i bërë pozat e aksioneve më të lehta për t'u kapur. AF me një pozë me më shumë saktësi e bën fokusimin po kështu të lehtë.Zbulimi i Fytyrës AF – i cili i përgjigjet fytyrës të një subjekti – është gjithashtu i disponueshëm, duke i bërë intervistat dhe pjesët në kamera të thjeshta për kameramanët individualë.

 • Zgjidhni parametrat për t'iu përshtatur prodhimit tuaj

  Shkrepni pa kufizime për të arritur çdo synim prodhimi. Regjistroni qoftë skeda AVCHD ose MP4 në dy karta memorieje SD deri në 1080/60P, me përforcim dhe regjistrim njëkohësisht, plus kapje lëvizjeje e ngadaltë dhe e shpejtë duke përdorur MP4 për më shumë impakt kreativ. Madje mund të kapni regjistrime AVCHD në HD ndërsa regjistroni skeda MP4 në rezolucion SD, për një fleksibilitet dhe shpejtësi maksimale pune.

 • E lehtë për t'u mbajtur, pa vështirësi për t'u përdorur

  EOS C100 Mark II rrit shkathtësinë tuaj si kameraman ambicioz. Është i lehtë dhe mund të paketohet dhe merret me vete lehtë, me trup të fortë rezistent ndaj spërkatjeve për t'i bërë ballë elementëve. Në përdorim, është po ashtu i thjeshtë për bërje filmash. Një panel ekrani OLED 3.5” 1.23 milion piksela, plus EVF e lëvizshme ju jep kontroll të plotë në çdo shkrepje. Funksionet e tjera automatike përfshijnë Push Auto Iris dhe Auto White Balance, ndërsa kontrolli i plotë manual është në dispozicion për përdoruesit ekspertë. Funksionet e Ndihmësit të Fuqishëm të Fokusit e bëjnë fokusimin manual edhe më të lehtë.

 • Ndarje më e lehtë, kontroll më i madh

  Wi-Fi e integruar mundëson transferim FTP të skedave për ndarje të lehtë të tyre, dhe kontroll në distancë me bazë shfletuesi. Opsionet e kontrollit shtohen më tej duke përdorur Telekomandën RC-C100 të Canon, duke ju dhënë lirinë të shkrepni nga vende që më parë ishin të paarritshme.

 • Mundësi regjistrimi të jashtëm

  Dalja HDMI e lejon EOS C100 Mark II që të adresojë kërkesat e cilësisë për prodhimet më ekzakte, duke mundësuar regjistrim me normë bit të lartë në pajisje të jashtme. Kodi kohor i ngulitur mund të nxirret së bashku me skedat video dhe audio.

 • Më shumë kreativitet me lentet EF të shkëmbyeshme

  Zgjeroni opsionet tuaja kreative me anë të një game të gjerë me lenta të shkëmbyeshme. Montimi EF është i pajtueshëm me lentat 4K EF Cinema plus më shumë se 80 lente EF përfshirë opsione specialiste të tilla si Macro dhe Fish Eye. 3 filtra ND të integruar me kontroll manual rritin shkathtësinë e shkrepjes.

 • Kapni zërin për të plotësuar regjistrimin tuaj

  Mos humbisni asnjë zë me aftësitë audio të ndërtuara për t'i dhënë regjistrimit tuaj një kulm profesional. Opsionet e regjistrimit përfshijnë LPCM ose Dolby AC3. Doreza e sipërme përfshin dy hyrje XLR dhe mikrofon stereo. Trupi i kamerës është i pajisur me një mikrofon të integruar për regjistrim të vazhdueshëm kur përdorni konfigurimin më të vogël të mundshëm.

 • Ndihma për SHPC

  EOS C100 Mark II kualifikohet për mbështetje falas nga Shërbimet Profesionale Canon (CPS) me akses ekskluziv për një sërë dobish. Shiko http://cpn.canon-europe.com/content/services.do për më shumë detaje.*Zbulimi i Fytyrës AF i disponueshëm me lentet e pajtueshme Canon

Specifikimet

 • Filma me HD të Plotë

 • Dual Pixel CMOS AF

 • Optimizon pozat e njerëzve

 • Ndani filmat tuaj me valë

 • 28Mbps AVCHD regjistrimi

 • 35 Mbps MP4 regjistrimi

 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

 • LED Organik 8.8cm

 • Vende për dy karta SDXC