Canon EF 28mm f/2.8

Lentja asferike me saktësi të lartë minimizon shtrembërimin dhe shmangiet e tjera për imazhe të qarta dhe me kontrast të lartë

Përfitimet

  • Gjatësi fokale dhe aperturë maksimale: 28 mm 1:2.8

  • Ndërtimi i lenteve: 5 elemente në 5 grupe

  • Këndi diagonal i shikimit: 75°

  • Rregullimi i fokusit: zmadhim linear i plotë me AFD

  • Distanca më e afërt e fokusimit: 0.3m / 1ft

  • Madhësia e filtrit: 52mm

Veçoritë e detajuara

  • Lente me kënd të gjerë tepër e lëvizshme me një raport të mirë të çmimit dhe performancës.Pesha e saj e lehtë prej 185g e bën atë ideale si lenten tuaj standarde me kënd të gjerë.Lentja asferike me saktësi të lartë minimizon shtrembërimin dhe shmangiet e tjera për imazhe të qarta dhe me kontrast të lartë.