EOS 60D

Zbuloni anën tuaj krijuese me EOS 60D. Shprehuni duke prodhuar fotografi ose Filma me HD të Plotë mahnitës, duke përdorur ekranin LCD me shumë kënde dhe karakteristika të përparuara krijuese.

EOS 60D

Përfitimet

  • Sensori CMOS 18 MP APS-C
  • Karakteristika të përparuara krijuese
  • LCD Clear View 7,7 cm (3,0”) 3:2
  • Filma me HD të Plotë
  • DIGIC 4
  • ISO 100-6400, H:12800
  • Rregjistrimi me 5,3 kns për deri në 58 JPEGs
  • Sistemi AF me 9 pika të tipit kryq
  • Matja iFCL me Sensorin me Shtresë të Dyfishtë me 63 zona

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 60D

Sensori CMOS 18 MP


Ideal për ata që duan të krijojnë printime të mëdha, me madhësi posterash – ose të presin imazhet pa humbur asnjë prej hollësive të nevojshme për printim – sensori 18MP CMOS i EOS 60D është i shkëlqyer në dritë të paktë dhe prodhon imazhe me zhurmë pabesueshmërisht të vogël.

Karakteristika të përparuara krijuese


Përdorni imagjinatën tuaj për të përmirësuar fotografitë tuaja me një sferë filtrash krijues, të tillë si efekti i aparatit lodër ose fokusi i butë. Këta filtra mund të përdoren për imazhet RAW dhe JPEG, duke ju dhënë kontroll krijues pasi është bërë fotografia. Basic+ ju lejon të përdorni një mjedis krijues kur bëni fotografi në modalitetet Bazë, duke ju dhënë kontroll krijues pa njohuri të gjëra fotografike

LCD Clear View 7,7 cm (3,0”) 3:2 me shumë kënde

Kryeni kontrolle të hollësishëm të imazheve dhe videos ose nxirrni fotografi unike ose në kënde të çuditshëm me një ekran LCD Clear View 7,7 cm (3,0”) 3:2, që paraqet një qartësi të rritur mjaft të lartë prej 1.040.000 pikash. Kaloni në modalitetin Live View dhe përdorni hyrjen vizive në kohë reale për të ndihmuar në rregjistrimin e këndit më të mirë

Rregjistrim i filmit në HD të Plotë


EOS 60D kombinon rregjistrim të jashtëzakonshëm të fotove me mundësinë për të filmuar video Full HD (1080p). Për të përmbushur krijueshmërinë tuaj, EOS 60D paraqet kontrollin e plotë manual dhe nivele të përzgjedhshëm të kuadrove. Gjithashtu mund të rregjistroni filma me shpejtësi të lartë me 50/60 kns në 720P kur veprimi është me të vërtetë i shpejtë. Një lidhje HDMI lejon rishikimin me Definicion të Lartë të xhirimeve dhe imazheve në çdo HDTV. Në TV e pajisur me HDMI shikimi mund të kontrollohet duke përdorur telekomandën.

DIGIC 4


Procesori DIGIC 4 i Canon punon me sensorin CMOS për të dhënë përpunim imazhi me 14-bite për shkallëzime të lëmuara dhe ngjyra me pamje natyrale. DIGIC 4 gjithashtu fuqizon Zvogëlimin e Zhurmës të përparuar kur rregjistrohet me shpejtësi më të larta ISO, plus kohën e ndezjes më pak se një sekondë dhe rishikim të imazhit pothuajse i menjëhershëm pas rregjistrimit.

ISO e lartë për dritë të paktë


Kur nivelet e dritës ulen, EOS 60D ofron një sferë ISO deri në 6400 – që shkon deri në 12800 për ato mjedise ku përdorimi i blicit është i padëshirueshëm.

Sistem marrje iFCL


Një sensor i matjes me shtresë të dyfishtë me 63 zona analizon informacionin e Fokusit, Ngjyrës dhe Shkëlqimit, duke dhënë matje të saktë dhe konsistente.

Ekrani i Kontrollit të Shpejtë


I përdorueshëm duke përdorur një buton të përkushtuar ai siguron mundësinë e përdorimit të thjeshtë të funksioneve të përdorura zakonisht, duke siguruar se jeni gati për të bërë rregjistrimin ndërsa ndodh.

Krijoni një sistem të rregjistrimit po aq unik sa edhe ju.


EOS 60D është i pajtueshëm me sferën e plotë të lentave EF dhe EF-S të Canon dhe serinë EX të Speedlites.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 60D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Large clear view of your scene

Pamje e madhe dhe e qartë të skenës suaj

Ensures correctly exposured images in all lighting conditions

Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Continous shooting

Fotografimi i Vazhdueshëm

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Moveable screen for creative framing

Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

Large bright screen for clear viewing

Një ekran i madh për pamje të qarta

Apply creative effects to your iamges

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

Choose the right aspect ratio for your photo

Zgjidhni aspektin real për foton tuaj

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Level your camera for straight horizons

Niveli i aparatit tuaj për horizonte drejt

Edit and process  RAW images in camera

Redakto dhe procesin e imazhet RAW më parë në aparat fotografik

Control Speedlites from your camera remotely

Kontrolli Speedlites nga aparati juaj nga larg