Canon PowerShot SX530 HS

Specifikimet

Specifikimet

 • Zmadhim ultra 50 herë me kënd ultra të gjërë
 • Zgjeruar për 100x me cilësi të mëdha
 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë
 • CMOS 16.0 megapiksel
 • Përpunim i fuqishëm DIGIC
 • Gjeni subjektin tuaj me lehtësi në zmadhimin e plotë
 • 6 imazhe unike nga një pozë
 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë
 • Filma 1080p
 • LCD 7,5 cm (3,0")
 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë
 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë
 • Kontroll shtesë
 • Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit
 • Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave
 • Rregjistrimi me shpejtësi të lartë
 • Kontrolli i aperturës dhe shpejtësisë së shkrehësit
 • Rregjistroni menjëherë filma
 • Kontrollojeni kamerën me një smartfon
 • Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

Specifikimet në detaje

SENSORI I FIGURËS

 • Lloji

  CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

 • Pikselët Efektive

  Rreth 16.0M¹

 • Piksel Gjithsej

  Rreth 16.8M

 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës

  Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

 • Lloji

  DIGIC 4+ me teknologji iSAPS

LENTË

 • Gjatësia Vatrore

  4,3 – 215,0 mm (35 mm e barasvlefshme: 24 – 1200 mm)

 • Zmadhimi

  Optik 50 herë


  ZoomPlus 100 herë


  Digital Përafër. 4x (me Tele-Konverter Digital Afërisisht. 1,6x ose 2,0x dhe Zmadhim Sigurie¹).


  E kombinuar Afërsisht 200 herë

 • f maksimale/numri

  f/3,4-f/6,5

 • Ndërtimi

  13 elementë në 10 grupe (3 lente UD dhe 1 lente asferike nga të dyja anët)

 • Stabilizim Imazhi

  Po (lente lloji me zhvendosje), përafër. 2,5-ndalesa¹. Intelligent IS me 5-akse Enhanced Dynamic IS

FOKUSIMI

 • Lloji

  TTL

 • Sistemi AF/ Pikët

  AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

 • Modalitetet AF

  I vetëm, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, Rregjistrimi AF

 • Zgjedhja e Pikës AF

  Madhësia (Normale, E vogël)

 • Bllokimi AF

  Po

 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

  Po

 • Fokusim Manual

  Po

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit

  0 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentës në makro

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

 • Modalitetet e matjes

  Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

 • Bllokimi AE

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit

  Madhësia (Normale, E vogël)

 • Ndjeshmëria ISO

  AUTO, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200


  AUTO ISO: 100 - 1600

SHKREHËSI

 • Shpejtësia

  1 – 1/2000 sek. (paracaktuar nga fabrika)


  15 – 1/2000 sek. (diapazoni gjithsej - ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

 • Lloji

  TTL

 • Cilësimet

  Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Personalizuar

MATRICA E NGJYRAVE

 • Lloji

  sRGB

MONITORI LCD

 • Monitor

  7,5 cm (3,0”) TFT, afro 461.000 pika

 • Mbulimi

  Rreth 100%

 • Shkëlqimi

  I rregullueshëm te një nga pesë nivelet. LCD me shkëlqim të shpejtë

BLICI

 • Modalitetet

  Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

 • Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

  Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 sek.

 • Zvogëlimi i Syrit të Kuq

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3. Zbulim fytyre FE. FE Sigurie, Ekspozim i Mençur i Fleshit

 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

  Po

 • Rregullimi Manual i Energjisë

  3 nivele me blic të brendshëm

 • Distanca e Blicit të Integruar

  50 cm – 5.5 m (Gje) / 1.3 m – 3.0 m (T)

 • Blici i Jashtëm

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

FOTOGRAFIMI

 • Modalitetet

  Automatik i zgjuar (32 skena të zbuluara), Programi AE, Prioriteti i mbyllësit AE, Prioriteti i hapjes AE, Manual, Automatik hibrid, Kontrolli i drejtpërdrejtë i pamjes, Shkrepje krijuese, SCN (Portreti, Mbyllësi i zgjuar (Buzëqeshje, Kohëmatësi automatik me shkelje syri, Kohëmatësi automatik i fytyrës), Shpërthim me shpejtësi të lartë (4,0 MP), Ndriçimi i ulët (4,0 MP), Borë, Fishekzjarrë), Filtrat krijues (Efekti i syrit të peshkut, Efekti i miniaturës, Efekti i kamerës lodër, Monokrom, Super të gjalla, Efekti i posterit), Filmi

 • Modalitetet në film

  Smart Auto (21 skena të zbuluara), Standard, Program AE, Portret, Efekt Miniaturë, Monokrom, Super Vivid, Efekt Posteri, Borë, Fishekzjarre

 • Efektet e Fotografisë

  Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë, Ngjyrë e personalizuar)

 • Modalitetet e shtypjes

  Teke, E vazhdueshme, Kohëmatësi automatik

 • Fotografimi i Vazhdueshëm

  Rreth 1,6 poza/sek.


  Flakërim i shpejtësisë të lartë (4.0MP): Përafër. 10,0 poza/sek. (të gjitha shpejtësitë janë derisa karta e memorjes të jetë plot)¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

 • Madhësia e Imazhit

  4:3 - (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480


  16:9 - (L) 4608 x 2592, (M1) 3264 x 1832, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


  3:2 - (L) 4608 x 3072, (M1) 3264 x 2176, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


  1:1 - (L) 3456 x 3456, (M1) 2448 x 2448, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480


  Ndryshim madhësie në rihapje (M2, S)

 • Ngjeshja

  E shkëlqyeshme, E mirë

 • Filma

  (Full HD) 1920 x 1080, 30 kns


  (HD) 1280 x 720, 30 fps


  (L) 640 x 480, 30 kns


  Efekti Miniaturë (HD, L) 6 kns, 3 kns, 1,5 kns


  Filmi automatik hibrid (HD) 30 kns

 • Gjatësia e Filmit

  (HD të Plotë & HD) Deri në 4 GB ose 29 min. 59 sek.¹


  (L) Deri në 4 GB ose 1 orë²

LLOJET E SKEDARËVE

 • Lloj imazhi i palëvizshëm

  Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

 • Filma

  MP4 [Video: MPEG4-AVC (H.264), Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]

PRINTIM DIREKT

 • Printerët Canon

  Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

 • PictBridge

  Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

 • GPS

  GPS përmes celularit (i lidhur me telefonin e zgjuar të pajtueshëm)

 • Korrigjimi i syrit të kuq

  Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

 • Sensor Inteligjent Orientimi

  Po

 • Histogrami

  Po

 • Zmadhimi i rishikimit

  Rreth 2x – 10x

 • Kohëmatësi Automatik

  Rreth 2 oSE 10 sek., Personalizim

 • Gjuhët e Menysë

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

 • Kompjuter

  Hi-Speed USB (MTP, PTP) Konektor DIXHITAL

 • Tjetër

  Mini Konektor HDMI


  Dalja A/V (PAL/NTSC)

 • Kompjuter/Tjetër

  Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me mbështetje NFC dinamike¹

KARTA E KUJTESËS

 • Lloji

  SD, SDHC, SDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC dhe Macintosh

  Windows 8 / 8.1 / 7 SP1


  Mac OS X 10.8 / 10.9 / 10.10


  Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


  Windows 8 / 8.1 / 7 vetëm SP1


  Mac OS X 10.8.2 ose version i mëvonshëm / 10.9 / 10.10


  Për mjetin e transferimit të imazheve:


  Windows 8 / 8.1 / 7 vetëm SP1


  Mac OS X 10.8.2 ose version i mëvonshëm / 10.9 / 10.10

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Tjetër

  CameraWindow DC


  Utilitet Harte


  Mjeti i transferimit të imazheve

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateri

  Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-6LH (bateria dhe ngarkuesi të dhënë)

 • Jeta e baterisë

  Rreth 210 shkrepje


  Metoda Eco rreth 290 shkrepje


  Rreth 300 min. rishikim

 • Furnizimi me energji A/C

  Opsional, Takëm Përshtatësi AC ACK-DC40

PAJISJET SHTESË

 • Kasat / Rripat

  Kasa e butë DCC-850


  Organizuesi i Aksesorëve të PowerShot

 • Blici

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Takëm përshtatësi AC ACK-DC40, Ngarkuesi i baterisë CB-2LYE

 • Tjetër

  Kablli Canon HDMI HTC-100


  Kabëll AV Canon AVC-DC400ST,


  Kabëll ndërfaqeje IFC-400PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

 • Dimensionet (GjxLxTh)

  120.0 x 81.7 x 91.9 mm

 • Pesha

  Rreth 442 g (duke përfshirë baterinë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 2. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 3. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 4. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 5. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 6. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 7. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

 8. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 9. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 10. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 11. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 12. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 13. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 14. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts