Video kamerë

Canon LEGRIA HF R76

Specifikimet

Specifikimet

 • HD të plotë

 • Advanced Zoom

 • IS Inteligjent Optik

 • Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

 • Ndiqni subjektet tuaja në zmadhim të plotë

 • Fotografoni kujtime të çmuar

 • Wi-Fi remote e thjeshtë

 • Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

Specifikimet në detaje

Sistemi i videos

 • Formatet e regjistrimit

  AVCHD/MP4


  Regjistrimi në të njëjtën kohë është i mundur

 • Media e regjistrimit

  Memoria flash e integruar 16GB


  SDXC / SDHC


  Regjistrimi me vonesë

 • Koha maksimale e regjistrimit*

  Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së memories[¹]


  Memoria e brendshme: modaliteti AVCHD, 3 orë[²]


  Modaliteti MP4: 4 orë 20 minuta


  Karta SDXC 64 GB (jo e përfshirë): modaliteti AVCHD, 24 orë 30 min[²]


  Modaliteti MP4, 34 orë 45 minuta

Sensor

 • Lloji

  1/4,85" CMOS

 • Piksel Gjithsej

  3,28 megapiksel

 • Piksel Efektivë: Film

  2,07 megapikselë[¹²]

 • Piksel Efektivë: Fotografi

  2,07 megapiksel (16:9)

 • Filtër

  Filtër model Bayer

Lentë

 • Zmadhimi i Përparuar

  57x

 • Zmadhimi Optik

  32 herë

 • Zmadhimi Digital

  1140x

 • Gjatësia Vatrore

  2,8mm - 89,6mm

 • Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

  32,5 mm - 1853 mm / (38,5 mm-1232 mm: Zmadhimi i përparuar joaktiv)

 • Apertura maksimale

  f1.8 - f4.5

Aperture Type

 • Distanca minimale e fokusimit

  10 mm

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Stabilizuesi optik i imazhit: Stabilizimi inteligjent i imazhit me modalitetin e përparuar dinamik

 • Lidhja e gjerë i përfshirë

  Jo

 • Kapak Lenteje

  E integruar

Përpunues imazhi

 • Përpunues imazhi

  DIGIC DV 4

 • Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

  Po

Ekrani

 • Madhësia e ekranit

  LCD me ekran me prekje 7,5cm (3,0"), shikimi 100%

 • Kënd i Ndryshueshëm

  Po

 • Piksel

  230 000 pika

 • Ekran me prekje

  Po - paneli me prekje i llojit kapacitiv

Touch Tracking

 • Fokus Prekjeje

  Po

 • Rregullim me dorë

  Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

Funksioni Wi-Fi

 • NFC

  Po

 • Kontrolli dhe transmetimi në distancë

  PO (monitoro në/jashtë shtëpisë)¹, mbështet aksesorin opsional Pan Table CT-V1

 • Ngarkues Filmi

  Po¹

 • Rileximi me anë të shfletuesit

  Po¹

 • Server Media

  PO

 • Shërbim Interneti

  PO

Modaliteti i Foshnjës

 • Modaliteti i Foshnjës

  PO - regjistroni deri në 3 fëmijë

Hapësira ruajtëse e jashtme HDD

 • Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

  Po

Ndriçimi minimal

 • Luks. Minimal

  4 luks

 • Modaliteti natën

  Dritë e Paktë (0,4 luks)

 • Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

  Jo

Fokusi

 • Automatik/Me Dorë

  Po/Po

 • Kontroll

  Auto: Fokusi automatik (AF) i zbulimit të fytyrës / AF televizive


  Manual: Ekrani LCD me prekje, Fokusi me prekje

 • Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

  Po (zmadhim)

Karakteristika krijuese

 • Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

  me shpejtësi 1/2

 • Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

  2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 1200x

 • Konvertimi me lëvizje të shpejtë

  Po

Video Snapshot

 • Dekorime me Prekje

  Po

Story Creator

 • Filtra me Pamje të Kinemasë

  Po

Modaliteti AE

 • I Zgjuar Automatik

  Po (38 skena)

 • Programi AE

  Auto


  Modaliteti M: P, Scn (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim, Natë, Dritë e ulët, Në qendër, Fishekzjarrë)


  Modaliteti i kinemasë: P


  Modaliteti i Foshnjës

Kompensimi i Dritës së Pasme

 • Kompensimi i Dritës së Pasme

  Po (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i të bardhës

 • Lloji

  TTL

 • Auto

  Po

 • Vendos/Paravendos

  Drita natyrale, tungsten

Shpejtësia e shkrehësit

 • Maksimum

  1/2000 sek

 • E ngadaltë

  1/2 sek

Efekti Digital

 • Fade

  Zbehje Automatike, Shuarje

 • Effect

  Jo

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

 • Efektet e Imazhit

  Standard, Përparësia e theksimit

Kontrolli i personalizuar

 • Kontrolli i personalizuar

  Po (veprimet e panelit me prekje)

Imazh i Palëvizshëm

 • Kap Madhësinë e Imazhit

  1920x1080 (jo në modalitetin e kinemasë)

 • Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

  Po

 • Butoni i Fotografisë

  LCD me ekran me prekje

Kohëmatësi Automatik

 • Kohëmatësi Automatik

  10 sek

Modaliteti i regjistrimit

 • Formati i Regjistrimit

  MP4 dhe AVCHD

 • Modaliteti i regjistrimit

  Katër modalitete të cilësisë së regjistrimit AVCHD[¹²]


  50P: 1920 x 1080, 28Mbps;


  MXP 50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps;


  FXP 50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps;


  LP 50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps


  Katër modalitete të regjistrimit me cilësi MP4[¹²]


  50p: 1920 x 1080, 35Mbps;²


  25p: 1920 x 1080, 24Mbps;²


  25p: 1920 x 1080, 17Mbps;²


  25p: 1280 x 720, 4Mbps;²

 • Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

  50p, 25p

 • Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

  Po

Multi Directional Inverted

 • Video e Çastit

  Po

 • Para REC

  Po

Still image

 • Data

  Po

Karta e Kujtesës

 • Kartë Digitale e Sigurtë

  SD / SDHC / SDXC

 • Regjistrim Filmi

  Po

 • Transferim i Brendshëm i të Dhënave

  Po, filma dhe fotografi (memoria e brendshme në kartë)

Tipi i mikrofonit

 • Sistem

  Dolby Digital 2 kanale


  AC3 2 kanale

 • Zgjedhje e Audios së Pamjes

  Po

 • Mikrofoni i Zmadhimit

  Jo

 • Manual Rec. Level Control

  Po

Fundor

 • Kufje

  Po

 • Mikrofon

  Jo

 • USB

  Po (Mini-B, Hi-Speed USB - Vetëm Dalje )

 • AV

  Po (vetëm dalje)

 • Element

  Jo

 • HDMI

  PO (Minibashkuesi HDMI™: vetëm dalje)

 • Karikues i Integruar

  Po

 • Montim Tripodi

  Po

Veçoritë inteligjente

 • Ndihma e kuadrimit

  Po

 • Fillim i shpejtë

  Po (me ekranin LCD)

 • Kyçi i skedarëve

  Po

Paketa e baterisë

 • Lloji

  Lithium-Jon

 • Sistem Inteligjent i Baterive

  Po

 • Bateria e përfshirë në paketë

  BP-727

 • Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)*

  2 orë 55 min

Përmasat

 • Gj x L x Th

  53 x 58 x 116

 • Pesha

  240g

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

 1. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

 2. ¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


  ² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

 3. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. Sistemi operativ i mbështetur: iOS 7, iOS 8 iOS 9, Android / 4.0 / 4.1 /4.2/4.3/4.4/5.0/5.1 Funksioni i monitorimit "jashtë shtëpisë" kërkon rrugëzuesin UPnP WLAN dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 4. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit MovieUploader. Sistemi operativ i mbështetur: iOS 6,iOS 7, iOS 8. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 5. ¹ Sistemi operativ i mbështetur: iOS5,iOS6,iOS7,iOS8 Android 2.3/ 3.2/ 4.0/ 4.1/ 4.2. Shfletuesi i Internetit duhet të suportojë HTML5. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 6. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Shpejtësi e ndryshueshme e bitëve e përdorur në të gjitha modalitetet e regjistrimit.

 7. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

 8. ¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


  ² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

 9. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. Sistemi operativ i mbështetur: iOS 7, iOS 8 iOS 9, Android / 4.0 / 4.1 /4.2/4.3/4.4/5.0/5.1 Funksioni i monitorimit "jashtë shtëpisë" kërkon rrugëzuesin UPnP WLAN dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 10. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit MovieUploader. Sistemi operativ i mbështetur: iOS 6,iOS 7, iOS 8. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 11. ¹ Sistemi operativ i mbështetur: iOS5,iOS6,iOS7,iOS8 Android 2.3/ 3.2/ 4.0/ 4.1/ 4.2. Shfletuesi i Internetit duhet të suportojë HTML5. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 12. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Shpejtësi e ndryshueshme e bitëve e përdorur në të gjitha modalitetet e regjistrimit.