Video kamerë

Canon LEGRIA HF G40

Specifikimet

Specifikimet

 • Hapja rrethore me 8 thika

 • HD të plotë

 • Kapni detajet e theksuara dhe ato në hije

 • Lentë me kënd të gjërë

 • Zmadhim optik 20 herë

 • IS Inteligjent Optik

 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

 • Wi-Fi remote e thjeshtë

Specifikimet në detaje

Sistemi i videos

 • Formatet e regjistrimit

  MP4 / AVCHD

 • Media e regjistrimit

  SDXC / SDHC / SD (2 fole)


  Regjistrimi në dy fole


  Regjistrimi me vonesë

 • Koha maksimale e regjistrimit

  Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


  Kartë 64GB SDXC: 24orë 30min²³(jo e përfshirë)

Sensor

 • Lloji

  CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/2.84

 • Piksel Gjithsej

  3,09MP (2208x1398)

 • Piksel Efektivë: Film

  2,91MP (2136x1362)

 • Piksel Efektivë: Fotografi

  2,07 megapiksel (16:9)

 • Filtër

  Filtri i Ngjyrës Kryesore RGB

Advanced Zoom

 • Zmadhimi Optik

  20x

 • Zmadhimi Digital

  400x

 • Gjatësia Vatrore

  3.67 - 73.4mm

 • Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

  26,8 - 576 (pa Stabilizimin (IS) dinamik të imazhit)


  28,8 - 576 (me Stabilizimin (IS) dinamik të imazhit)

 • Apertura maksimale

  f1.8 - f2.8

 • Tipi i hapjes së diafragmës

  Diafragma rrethore me 8 fletë

 • Distanca minimale e fokusimit

  10 mm

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Stabilizuesi optik i imazhit, Stabilizuesi inteligjent i imazhit

 • Diametri i filtrit

  58 mm

 • Aksesori i telekonvertuesit

  TL-H58 opsional

 • Aksesori i lidhjes së gjerë

  WD-H58 opsional (nuk përfshihet)

 • Lidhja e gjerë i përfshirë

  Jo

 • Kapak Lenteje

  Kapaku i përfshirë, si dhe kapaku i integruar në mbrojtësen e lentes

Përpunues imazhi

 • Përpunues imazhi

  DIGIC DV 4

 • Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

  Po

Ekrani

 • Madhësia e ekranit

  3,5" (8,77cm), pamja 100%

 • Kënd i Ndryshueshëm

  Po

 • Piksel

  I barasvlershëm me 1,23m pika

 • Ekran me prekje

  Po - Panel LED organik i llojit kapacitiv

 • Gjurmim i Prekjes

  Po

 • Fokus Prekjeje

  Po

 • Ekspozim Prekjeje

  Po

 • Rregullim me dorë

  Ekuilibri i ngjyrës, ndriçimi standard/i lartë

Funksioni Wi-Fi

 • Brezat e lidhjes pa tela

  2,4GHz / 5GHz¹

NFC

 • Komandim & Shfaqje në Distancë

  Po

 • Ngarkues Filmi

  Po

 • Rileximi me anë të shfletuesit

  Po

 • Server Media

  Po

 • Shërbim Interneti

  Po

Ndihmë për GPS

 • Ndihmë për GPS

  Po (me aksesorin GP-E2, nuk përfshihet)

Hapësira ruajtëse e jashtme HDD

 • Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

  Jo

Treguesi i kuadrit

 • Madhësia e Ekranit

  0,24" (0,61cm), pamja 100%

 • Piksel

  I barasvlershëm me 1,56m pika

Ndriçimi minimal

 • Luks. Minimal

  1 luks

 • Modaliteti natën

  Dritë e Paktë (0,1 luks)

 • Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

  Po

Fokusi

 • Automatik/Me Dorë

  Po/Po

 • Kontroll

  Auto: AF (Fokusi automatik) i përparësisë së fytyrës/AF - vetëm fytyra/ AF e çastit/ AF mesatare/ AF televizive


  Manual: Unaza e lentes, Ekrani LCD me prekje, Fokusi i paracaktuar

 • Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

  Kulmi, zmadhimi

Karakteristika krijuese

 • Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

  me shpejtësi 1/2

 • Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

  2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 1200x

Fast Motion Conversion

 • Video e Çastit

  Po, zgjedhje midis 2, 4 ose 8 sekonda

 • Dekorime me Prekje

  Jo

 • Krijuesi i Historisë

  Jo

 • Filtra me Pamje të Kinemasë

  Po, Kinema standard, I gjallë, Ëndërr, Freski, Sepia, Filma të vjetër, Kujtime

Modaliteti AE

 • I Zgjuar Automatik

  Po

 • Programi AE

  Modaliteti manual: P, Tv, Av, M


  Skenat - (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim, Natë, Dritë e ulët, Në qendër, Fishekzjarrë);


  Modaliteti i kinemasë: P, Tv, Av, M

 • Zebra

  Po

Kompensimi i Dritës së Pasme

 • Kompensimi i Dritës së Pasme

  PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i të bardhës

 • Lloji

  FAWB

 • Auto

  Po

 • Vendos/Paravendos

  Caktimi 1, Caktimi 2, Ditë, Hije, Me re, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e ngjyrave

 • Gama e Përshtatjes Automatike

  2 800 000 deri në 8 000 000

Shpejtësia e shkrehësit

 • Maksimum

  1/2000 sek.

 • E ngadaltë

  1/6 sek.

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

 • Efektet e Imazhit

  Standard, DR i gjerë, Përparësia e theksimit

 • Funksionet e Personalizuar

  Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

Kontrolli i personalizuar

 • Kontrolli i personalizuar

  Rrotëza me 5 butona e më shumë

Imazh i Palëvizshëm

 • Kap Madhësinë e Imazhit

  1920x1080 (jo në modalitetin e kinemasë)

 • Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

  Po

 • Butoni i Fotografisë

  Ekran me prekje LED

Regj. Rish./Rregj. Kërkim

 • Regj. Rish.

  Po

Modaliteti i regjistrimit

 • Formati i Regjistrimit

  MP4 dhe AVCHD

 • Modaliteti i regjistrimit

  AVCHD¹²


  1920x1080 50p 28Mbps


  1920x1080 50i/25p 24Mbps 17Mbps


  1440x1080 50i/25p 5Mbps


  MP4¹²


  1920x1080 50p 35Mbps


  1920x1080 25p 24Mbps, 17Mbps


  1280x720 25p 4Mbps


  640x360 25p 3Mbps

 • Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

  50p, 25p

 • Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

  Po

 • Me shumë drejtime, në të kundërt

  Po

 • Video e Çastit

  Po gjatë regjistrimit)

 • Para REC

  Po

 • Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

  Joaktiv/EBU/SMPTE

 • Mbështetja për kodin kohor

  Ekzekutimi në regj./Ekzekutimi i lirë

Karta e Kujtesës

 • Kartë Digitale e Sigurtë

  SD / SDHC / SDXC

 • Regjistrim Filmi

  Po

 • Transferim i Brendshëm i të Dhënave

  Po, karta A në B

Audio

 • Tipi i mikrofonit

  Mikrofoni kondensues Electret stereo

 • Sistem

  Dolby Digital 2 kanale (AC-3 2 kanale) tingulli rrethor 5.1 kanale (me mikrofonin opsional SM-V1)

 • Zgjedhje e Audios së Pamjes

  Po

 • Mikrofoni i Zmadhimit

  Po (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

 • Rregj. Me Dorë Kontrolli i Nivelit

  Po

 • Rregullimet e audios

  Të integruara: Ekrani i erës së mikrofonit, Zbutja e mikrofonit, reagimi i frekuencës së mikrofonit, drejtimi


  Fisha e hyrjes: Zbutja e mikrofonit, Prerja e ulët e mikrofonit

 • Miksimi i audios

  Mikrofoni i brendshëm me hyrjen e jashtme

Fundor

 • Kufje

  Po

 • Mikrofon

  Po

 • USB

  Po (Mini-B, USB 2,0 Hi-Speed)

 • AV

  Po (vetëm dalje)

 • Element

  Jo

 • HDMI

  Po (minilidhësi HDMI™: v1.3, vetëm dalja, mbështetet CEC)

 • Karikues i Integruar

  Po

 • Karta e Kujtesës

  Po

 • DC hyje

  Po

 • Montim Tripodi

  Po

Këmbalec i Pajisjeve Shtesë

 • Këmbalec i Pajisjeve Shtesë

  Po (kapëse aksesor dhe minikapëse aksesor e përparuar)

Kompleti i lidhjes me PC

 • Programi kompjuterik i Aplikacionit

  Po

 • Kabllo USB

  Po

Telekomanda në largësi

 • Telekomanda në largësi

  Po

Paketa e baterisë

 • Lloji

  Lithium-Jon

 • Sistem Inteligjent i Baterive

  Po

 • Bateria e përfshirë në paketë

  BP-820

 • Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)

  3orë

 • Jetë e Gjatë e Baterisë

  BP-828

 • Koha më e gjatë e regjistrimit

  4 orë 35 min¹

Përmasat

 • Gj x L x Th

  115 x 84 x 231mm (me kapak lenteje)

 • Pesha

  900g (me kapak lenteje dhe bateri)

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

 1. ¹ Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart


  ² Metoda e regjistrimit me më pak Mbps


  ³ Rregjistrimi për më shumë se 12 orë rreth nuk është i mundshëm

 2. ¹ Banda 5GHz nuk mbështetet në Katar dhe Indonezi

 3. ¹ Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjitha modalitetet e rregjistrimit


  ² Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart për modalitetet e tjera të regjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë

 4. ** Ndriçim normal LCD dhe BP opsionale me jetëgjatësi të gjatë