Canon LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Shijoni cilësinë e jashtëzakonshme të imazheve dhe kontrollin e një niveli profesional me LEGRIA HF G40. E gjithanshme, e lehtë në përdorim dhe me një optikë të jashtëzakonshme, me një sensor HD CMOS PRO dhe modalitetin e Diapazonit dinamik të gjerë në një trup portativ kompakt.

Canon LEGRIA HF G40

Përfitimet

 • Shprehni krijimtarinë tuaj me video me cilësi profesionale
 • Përdorime të shumta të shkëlqyera në një model portativ
 • E projektuar për regjistrime dhe lidhje të përparuara
 • Shijoni kontrollin e personalizuar me aksesin e shpejtë te funksionet
 • Regjistroni me shpejtësi aksionin me filmime krijuese

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LEGRIA HF G40

Një cilësi profesionale e videove


Regjistroni video 1080p AVCHD me shpejtësi të lartë të bitëve, me shpejtësi të ndryshme të kuadrit në çdo ndriçim falë një game të gjerë të veçorive profesionale dhe kontrolleve manuale. Këto përfshijnë një sensor CMOS PRO të tipit 1/2.84 me ndjeshmëri të lartë, një hapje të madhe të diafragmës me 8 fletë, modalitetet e Diapazonit të gjerë dinamik dhe të Përparësisë së theksimit dhe stabilizimin e fuqishëm optik të imazheve.

Regjistrime të përshtatshme për situata të ndryshme në duar


LEGRIA HF G40 ofron përdorime të ndryshme në një model portativ kompakt. Regjistroni panorama të gjera dhe imazhe të detajuara nga afër me lenten e ndritshme me zmadhim 20x me kënd të gjerë f/1.8 dhe regjistroni njëkohësisht në formatin AVCHD dhe MP4. Një okular me anim dhe me rezolucion të lartë ju lejon ta përdorni në vende të ngushta dhe nga shumë kënde të vështira.

Lidhja e përparuar


Wi-Fi ju lejon të regjistroni në largësi me anë të pajisjes suaj inteligjente me kontrollin e shpejtësisë së obturatorit, të fokusit dhe të ekspozimit. Një gamë e gjerë e lidhjeve të përparuara përfshijnë fishat e mikrofonit dhe të kufjeve, lidhjen HDMI të drejtpërdrejtë dhe daljen AV, një minikapëse të përparuar dhe montimin në trekëmbësh, USB dhe dy fole të kartës SD. Etiketimi gjeografik është po ashtu i disponueshëm nëpërmjet aksesorit opsional.

Kontrolli i shpejtë i personalizuar


Shijoni aksesin e shpejtë te funksionet bazë falë menuve intuitive të ekranit me prekje dhe fokusit automatik me prekje me rinxjerrjen e fokusit. Një unazë e ndërrueshme e zmadhimit/fokusit si dhe butonat dhe rrotëzat e personalizueshme të funksioneve, që ju sjellin më afër shumicën e kontrolleve që përdorni, e shpejtojnë përdorimin e pajisjes, kështu që nuk do të humbisni asnjë shkrepje.

Regjistrime krijuese


Ndërroni mes modalitetit plotësisht automatik, manual dhe të kinemasë, të cilët ju lejojnë të regjistroni me shpejtësi filmime krijuese me filtra kinematografikë që mund të zbatohen gjatë ose pas regjistrimit. Krijoni efekte spektakolare me regjistrimin me lëvizje të ngadalta dhe intervale kohore, si dhe një audio të shkëlqyer. Zgjedhja e shpejtësisë së fokusit e rrit edhe më shumë krijimtarinë tuaj.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LEGRIA HF G40, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

8 Blade Circular Aperture

Hapja rrethore me 8 thika

Full HD

HD të plotë

Wide DR Gamma

Kapni detajet e theksuara dhe ato në hije

Wide Angle Lens

Lentë me kënd të gjërë

20x Optical Zoom

Zmadhim optik 20 herë

Optical Intelligent IS

IS Inteligjent Optik

DIGICDV4

Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

WiFi Cert

Wi-Fi remote e thjeshtë

 • Canon LEGRIA HF G40

 • Adaptor elektrik kompakt CA-570

 • Kontrolluesi i komunikimit me valë WL-D89

 • Paketa e baterisë BP-820

 • Kabllo Stereo Video

 • Mbulesë mbrojtëse e lentes me barrierë

 • Kabllo USB

 • Kablloja HDMI me shpejtësi të lartë

 • Dokumentacionet