Video kamerë

Canon LEGRIA HF G30

Specifikimet

Specifikimet

 • HD të plotë
 • Lentë video HD
 • Lentë me kënd të gjërë
 • Zmadhim optik 20 herë
 • Poza të qëndrueshme në çdo situatë
 • Qitje qëndrueshme në lëvizje
 • Rregjistrimi në dritë të paktë
 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC
 • Wi-Fi remote e thjeshtë
 • Hapja rrethore me 8 thika
 • 28Mbps AVCHD regjistrimi
 • 35 Mbps MP4 regjistrimi
 • Shëndoshë të përsosur për skenën
 • Audio profesionale
 • Organic LED me ekran me prekje 8,8 cm
 • Vende për dy karta SDXC
 • Instant AF

Specifikimet në detaje

Sistem Video

 • Formatet e rregjistrimit

  AVCHD/MP4


  Rregjistrimi në të njëjtën kohë është i mundur

 • Mjeti i Rregjistrimit

  Karta të kujtesës SDXC/SDHC/SD (2 vende);


  Rregjistrimi në të dyja vendet i mundshëm


  Rregjistrimi stafetë i mundshëm

 • Koha Maksimale e Rregjistrimit*

  Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


  Kartë 64GB SDXC: 24orë 30min²³(jo e përfshirë)

Sensor

 • Lloji

  CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/2.84

 • Piksel të përgjithshëm

  3.09 megapiksel

 • Piksel Efektivë: Film

  2.91 megapiksel

 • Piksel Efektivë: Fotografi

  2,07 megapiksel (16:9)

 • Filtër

  Filtër model Bayer

Lentë

 • Zmadhimi i Përparuar

  JO

 • Zmadhimi Optik

  20x

 • Zmadhimi Digital

  400x

 • Gjatësia vatrore

  3.67 - 73.4mm

 • Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

  26.8 - 576mm (35mm ekuivalent pa Dynamic IS/28.8-576mm me Dynamic IS)

 • Apertura maksimale

  f1.8 to f2.8 (Aperturë Rrethore me 8 Tehe)

 • Distanca minimale e fokusimit

  10 mm

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Stabilizues Optik Imazhi


  Intelligent IS me metodën e përparuar dinamike

 • Diametri i filtrit

  58 mm

 • Shtesë e Gjerë

  PO (opsional WA-H58)

Përpunues imazhi

 • Përpunues imazhi

  DIGIC DV 4

 • Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

  PO

Ekrani

 • Madhësia e ekranit

  8,8cm (3,5") ekran me prekje LED organik, shikim 100%

 • Piksel

  1.23 milion pika

 • Ekran me prekje

  PO - Panel LED Organik i llojit kapacitiv

 • Rregullim me dorë

  Shkëlqimi

Funksioni Wi-Fi

 • Funksioni Wi-Fi

  PO: Telekomandë Wi-Fi dhe funksione ndarjeje (suporton 5Ghz¹ DHE 2,4Ghz)

Ndihmë për GPS

 • Ndihmë për GPS

  Po: me marrës opsional GP-E2

Modaliteti i Foshnjës

 • Modaliteti i Foshnjës

  JO

Ruajtje e jashtme HDD

 • Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

  JO

Treguesi i kuadrit

 • Madhësia e ekranit

  0,61cm (0,24"), shikimi 100%

 • Piksel

  1.56 milion pika

Ndriçim minimal

 • Luks. Minimal

  1 luks

 • Modaliteti natën

  Dritë e Paktë (0,1 luks)

 • Rregullimi i kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

  PO

Fokusi

 • Automatik/Me Dorë

  PO / PO

 • Kontroll

  AUTO: AF Përparësia e Fytyrës AF/AF Vetëm Fytyra/AF e Menjëhershme/AF Mesatare/AF TV


  MANUAL: Unaza e lentes, Ekran LED me prekje, Fokusi i Paracaktuar

 • Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

  PO (Zmadhim, Dobësim)

Karakteristika krijuese

 • Karakteristika krijuese

  Filtra me Pamje të Kinemasë

Modaliteti AE

 • I Zgjuar Automatik

  PO (38 skena)

 • Programi AE

  AUTO;


  Modaliteti M: P, Tv, Av, M (ekspozimi manual), SCN (Portret, Sportë, Dëborë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e Paktë, në Qendër, Fishekzjarrë);


  Modaliteti i kinemasë: P, Tv, Av, M

 • Zebra

  PO

Kompensimi i Dritës së Pasme

 • Kompensimi i Dritës së Pasme

  PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i së bardhës

 • Lloji

  FAWB

 • Auto

  PO

 • Vendos/Paravendos

  PO: Kompleti 1, Kompleti 2, Dritë Dite, Hije, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e Ngjyrës

Shpejtësia e shkrehësit

 • Maksimum

  1/2000 e sek.

 • E ngadaltë

  1/2 sek.

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

 • Efektet e Imazhit

  JO

 • Funksionet e Personalizuar

  Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

Kontrolli i personalizuar

 • Kontrolli i personalizuar

  PO : fushë kontrolli plus 5 butona të caktueshëm

Imazh i Palëvizshëm

 • Madhësia e rregjistrimit të imazhit

  1920 x 1080 (jo në modalitetin e Kinemasë)

 • Modaliteti i fotografimit të vazhdueshëm

  JO

 • Kapje me Ekspozim Automatik

  JO

 • Rregjistrim i Menjëhershëm i Fotografisë

  PO

 • Funksion i Zgjedhjes së Kornizës AF

  JO

 • Histogrami

  JO

 • Butoni i Fotografisë

  Ekran me prekje LED

 • Shpërthimi i Fotografisë

  JO

Kohëmatësi automatik

 • Kohëmatësi automatik

  JO

RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

 • RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

  PO/JO

Modaliteti i rregjistrimit

 • Modaliteti i rregjistrimit

  Katër metoda regjistrimi me cilësi AVCHD¹


  50P: 1920 x 1080, 28Mbps²


  50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps²


  50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps²


  50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps


  Pesë metoda regjistrimi me cilësi MP4


  50p: 1920 x 1080, 35Mbps²


  25p: 1920 x 1080, 24Mbps²


  25p: 1920 x 1080, 17Mbps²


  25p: 1280 x 720, 4Mbps;²


  25p: 640x360, 3Mbps

 • Modaliteti i rregjistrimit progresiv

  PO (25p)

 • Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

  Vetëm metodë MP4 (2x Shpejt/ 0,5 Ngadalë)

 • Ngjyra x.v.

  JO

 • Video e Çastit

  PO gjatë regjistrimit

 • Para REC

  PO me butonin e caktuar

 • Filmim i Dyfishtë

  JO

 • Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

  JO

Kërkim

 • Imazh i palëvizshëm

  JO

 • Data

  JO

Karta e Kujtesës

 • Karta Multi Media

  JO

 • Kartë Digitale e Sigurtë

  SD / SDHC / SDXC

 • Rregjistrim Filmi

  PO

 • Transferim i Brendshëm i të Dhënave

  FILM: Po (karta A në B)


  PALËVIZUR: Po (karta A në B)

Audio

 • Sistem

  Dolby Digital 2 kan (AC-3, 2 kan)


  tingulli rrethues 5,1 (përmes mikrofonit Opsional SM-V1)

 • Zgjedhje e Audios së Pamjes

  PO

 • Mikrofoni i Zmadhimit

  PO (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

 • Rregj. Me Dorë Kontrolli i nivelit

  PO

Fundor

 • Kufje

  PO

 • Mikrofon

  PO

 • USB

  PO (Mini-B, Hi-Speed USB - Vetëm Dalje )

 • DV

  JO

 • Printimi i Drejtpërdrejtë

  JO

 • Hyrje Analoge

  JO

 • AV

  PO (vetëm dalje)

 • Element

  PO (vetëm dalje)

 • HDMI

  PO (HDMI™ Mini Konektor Vetëm Dalje)

LANC

 • Ngarkues i integruar

  PO

Fillim i shpejtë

 • Fillim i shpejtë

  JO

Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

 • Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

  PO ( këpucë e ftohtë dhe mini Aksesor Këpuce e Avancuar)

Kompleti i lidhjes me kompjuterin

 • Disk Zgjidhjesh Rrjeti DV

  JO

 • Program kompjuterik i zbatimit

  PO

 • Kabllo USB

  PO

Internet

 • Vendosje e Thjeshtë në Internet

  PO

 • Konvertoni në MP4

  PO

 • Konvertimi HD -> SD

  JO

Kontrolluesi i komunikimit me valë

 • Kontrolluesi i komunikimit me valë

  PO

Paketa e baterisë

 • Lloji

  Lithium-Jon

 • Sistem Inteligjent i Baterive

  PO

 • Bateria e përfshirë në komplet

  BP-820

 • Koha maksimale e rregjistrimit (me baterinë e përfshirë)

  3 orë 10 min

 • Bateri që zgjat shumë

  BP-828

 • Kohë më e Gjatë e Rregjistrimit**

  4 orë 55 min¹

Përmasat

 • Gj x L x Th

  115 x 84 x 231mm (me kapak lenteje)

 • Pesha

  900g (me kapak lenteje dhe bateri)

*Metoda e regjistrimit me më pak Mbps

** Ndriçim normal LCD dhe BP opsionale me jetëgjatësi të gjatë

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

 1. ¹ Rekomandohet karta SDHC e Klasit 6 ose më i lartë për regjistrim 50P, rekomandohet karta SDHC e Klasit 4 ose më i lartë për metodat 4Mbps/17Mbps, kartë SDHC e Klasit 2 ose më i lartë


  ² Metoda e regjistrimit me më pak Mbps


  ³ Rregjistrimi për më shumë se 12 orë rreth nuk është i mundshëm

 2. ¹ Banda 5GHz nuk mbështetet në Katar dhe Indonezi

 3. ¹ Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjitha modalitetet e rregjistrimit


  ¹ Rekomandohet karta SDHC e Klasit 6 ose më i lartë për regjistrim 50P, rekomandohet karta SDHC e Klasit 4 ose më i lartë për metodat 4Mbps/17Mbps, rekomandohet karta SDHC e Klasit 2 ose më i lartë për metodat e tjera të regjistrimit, Karta e memorjes nuk përfshihet

 4. ** Ndriçim normal LCD dhe BP opsionale me jetëgjatësi të gjatë