Canon LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Videokamera LEGRIA HF G30 shumë e shitur është e pajisur me optikë me të dhëna të larta, sensorë dhe stabilizues plus lidhje Wi-Fi në një trup kompakt, ideal për entuziastët që duan të bashkojnë krijimtarinë e tyre me videot e cilësisë profesionale.

Canon LEGRIA HF G30

Përfitimet

 • Zmadhim 20x, lente me kënd të gjerë 26,8mm; hapje rrethore me 8 tehe
 • Kontrolloni cilësimet nga larg dhe ndani me Wi-Fi
 • Rregjistrim në të njëjtën kohë për AVCHD dhe MP4
 • Sensor Canon HD CMOS PRO, DIGIC DV 4
 • IS inteligjent optik
 • Kontrolli i plotë manual
 • AF i Menjëhershëm; Zbulimi i Fytyrës
 • Ekran me prekje 8.8cm OLED

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LEGRIA HF G30

Zmadhim 20x, lente me kënd të gjerë 26,8mm, hapje me 8-tehe


Lenta e re me kënd të gjerë 26.8mm siguron cilësi më të mirë imazhi se kurrë më parë në një videokamerë kompakte, ndërkohë që zmadhimi optik i ëmbël 20x ju lejon të afroheni më shumë në aksion. Një hapje e re, me 8-tehe rrethore mundëson efektin e bukur 'Bokeh'.

Komandim Wi-Fi


Shijoni lirinë e kontrollimit të LEGRIA HF G30 kur videokamera është e pozicionuar jashtë arritjes. Kontrolloni një numër cilësimesh, përfshirë shpejtësinë e grilës, fokusoni dhe ekspozoni me wireless duke përdorur shfletuesin e internetit të telefonit të mençur ose tabletit tuaj.

Regjistrim me Format-Dysh


Regjistroni njëkohësisht në formate të ndryshme (AVCHD dhe MP4) ose në bitrate të ndryshme, në slotat e kartave SDXC dhe shijoni dobitë e dyfishta të vargjeve të figurave me cilësi profesionale dhe ngarkojini lehtësisht në internet. Kapni lëvizje të shpejta dhe të ngadalta kur shkrepni në formatin MP4.

Sensor HD CMOS PRO, DIGIC DV 4


Me një numër të efektshëm pikselash prej afro 2.91 megapiksel, sensori i ri HD CMOS PRO - i projektuar dhe prodhuar nga Canon për modelet e tij profesionale - sjell figura me cilësi të jashtëzakonshme, edhe në ndriçim të ulët, si edhe gamë të gjerë dinamike dhe riprodhim real i ngjyrave. Procesori i ri i fuqishëm DIGIC DV 4 i imazheve punon me sensorin për të siguruar imazhe me më pak zhurmë dhe më shumë thellësi.

Stablizilimi Intelligent Optik i Imazhit


IS inteligjent lufton dridhjet e kamerës duke zgjedhur automatikisht stabilizimin e duhur optik të imazhit nga 4 metodat për të kundërvepruar mbi lëvizjet dhe parandaluar turbullimin. Modaliteti i përparuar dinamik korrigjon lëvizjet e rrëshqitjes dhe pjerrësisë që mund të ndodhin duke ecur, duke siguruar video të mprehta, të qëndrueshme në secilën situatë.

Kontroll Manual i Plotë


Një unazë manuale e lentës lejon kontrollin intuitiv të fokusit ose zmadhimit. Ekspozimi, hapja, shpejtësia dhe nxjerrja e grilës mund të rregullohen të gjitha në mënyrë të pavarur duke përdorur ekranin me prekje dhe duke personalizuar thirrjen e kontrollit, duke ju lejuar kështu të çlironi aktivitetin tuaj.

AutoFocus i Menjëhershëm, Zbulimi i Fytyrës


AF i menjëhershëm siguron fokusim të shpejtë dhe të saktë për cilësi mjaft të mprehtë HD. Zbulimi i Fytyrës përmirëson automatikisht cilësimet e videokamerës për kapje të fokusuara dhe ekspozuara të njerëzve në mënyrë perfekte.

Ekran me prekje OLED dhe i rrotullueshëm EVF 8,8cm (3,5")


Ekrani organik elektrostatik LED me prekje, me 1.23 milion pika rezolucion, ofron definicion kontrast dhe riprodhim të ngjyrave më superior se LCD-të. Shikuesi i pamjes 0,61cm (0,24") 1,56 milion piksela mund të rrotullohet deri në 45° për t'ju lejuar të kontrolloni më tej sidomos në kushte të ndriçuara

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LEGRIA HF G30, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD

HD të plotë

HD Video Lens

Lentë video HD

Wide Angle Lens

Lentë me kënd të gjërë

20x Optical Zoom

Zmadhim optik 20 herë

Steady shots in every situation

Poza të qëndrueshme në çdo situatë

Steady shooting on the move

Qitje qëndrueshme në lëvizje

Superb low-light shooting

Rregjistrimi në dritë të paktë

DIGICDV4

Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

WiFi Cert

Wi-Fi remote e thjeshtë

8 Blade Circular Aperture

Hapja rrethore me 8 thika

AVCHD

28Mbps AVCHD regjistrimi

MP435MBPS

35 Mbps MP4 regjistrimi

Perfect audio to match the scene

Shëndoshë të përsosur për skenën

Professional Audio

Audio profesionale

OLED

Organic LED me ekran me prekje 8,8 cm

Dual SDXC card slots

Vende për dy karta SDXC

Instant Auto Focus

Instant AF

 • Canon LEGRIA HF G30

 • Mbulesë e lentës me pengesë të integruar të lentës

 • Ushqyesi kompakt i energjisë CA-570

 • Kontrolluesi i komunikimit me valë WL-D89

 • Paketa e baterisë BP-820

 • Kabllo USB

 • Kabllo Stereo Video

 • Kabllo AC

 • Shpejtësi e Lartë HDMI

 • Takëmi i Manualit të Përdoruesit + program kompjuterik