Video kamerë

Canon LEGRIA HF G25

Specifikimet

Specifikimet

 • HD të plotë

 • Lentë video HD

 • Rregjistrimi në dritë të paktë

 • Lentë me kënd të gjërë

 • Poza të qëndrueshme në çdo situatë

 • Shëndoshë të përsosur për skenën

 • Qitje qëndrueshme në lëvizje

 • Audio profesionale

 • Kujtesë 32GB e integruar + vendi për SDXC

 • Vende për dy karta SDXC

 • Ekran LCD 8,8cm i gjërë

 • Ekran me Prekje

 • Iris me 8 thika

 • Instant AF

Specifikimet në detaje

Sistem Video

 • Formatet e rregjistrimit

  AVCHD

 • Mjeti i Rregjistrimit

  Kujtesa flash e integruar 32GB;


  Karta të kujtesës SDXC/SDHC/SD (2 vende);


  Rregjistrimi në të dyja vendet i mundshëm


  Rregjistrimi stafetë i mundshëm

 • Koha Maksimale e Rregjistrimit*

  Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


  Kujtesa e brendshme: 12orë 15min¹,²


  Karta 64GB SDXC: 24orë 30min¹,² (jo e përfshirë)

Sensor

 • Lloji

  CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/3

 • Piksel të përgjithshëm

  2,37 megapiksel

 • Piksel Efektivë: Film

  2,07 megapiksel

 • Piksel Efektivë: Fotografi

  2,07 megapiksel (16:9)

 • Filtër

  Filtër model Bayer

Lentë

 • Zmadhimi i Përparuar

  JO

 • Zmadhimi Optik

  10 x

 • Zmadhimi Digital

  40 herë/200 herë

 • Gjatësia vatrore

  4,25 - 42,5mm

 • Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

  30,4 - 304mm

 • Apertura maksimale

  f1,8 deri në f2,8

 • Distanca minimale e fokusimit

  20 mm

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Stabilizuesi Optik i Imazhit


  IS inteligjent

 • Diametri i filtrit

  58 mm

 • Shtesë e Gjerë

  PO (WD-H58W opsional)

Përpunues imazhi

 • Përpunues imazhi

  DIGIC DV III

 • Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

  PO

LCD

 • Madhësia e ekranit

  Ekran LCD me prekje 8,8cm (3,5"), shikimi 100%

 • Piksel

  922.000 pika

 • LCD me ekran me prekje

  PO

 • Rregullim me dorë

  Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

Funksioni Wi-Fi

 • Funksioni Wi-Fi

  JO

Modaliteti i Foshnjës

 • Modaliteti i Foshnjës

  JO

Ruajtje e jashtme HDD

 • Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

  JO

Treguesi i kuadrit

 • Madhësia e ekranit

  0,61cm (0,24"), shikimi 100%

 • Piksel

  260.000 pika

Ndriçim minimal

 • Luks. Minimal

  1 luks

 • Modaliteti natën

  Dritë e Paktë (0,1 luks)

 • Rregullimi i kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

  PO

Fokusi

 • Automatik/Me Dorë

  PO / PO

 • Kontroll

  AUTO: AF Përparësia e Fytyrës AF/AF Vetëm Fytyra/AF e Menjëhershme/AF Mesatare/AF TV


  MANUAL: Unaza e lentes, Ekran LCD me prekje, Fokusi i Paracaktuar

 • Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

  PO (Zmadhim, Ngritje, Monitor Anësor)

Karakteristika krijuese

 • Karakteristika krijuese

  Filtra me Pamje të Kinemasë


  Krijuesi i Historisë


  Dekorimi me prekje

Modaliteti AE

 • I Zgjuar Automatik

  PO (38 skena)

 • Programi AE

  AUTO;


  Modaliteti M: P, Tv, Av, M (ekspozimi manual), SCN (Portret, Sportë, Dëborë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e Paktë, në Qendër, Fishekzjarrë);


  Modaliteti i kinemasë: P, Tv, Av, M

 • Zebra

  PO

Kompensimi i Dritës së Pasme

 • Kompensimi i Dritës së Pasme

  PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i së bardhës

 • Lloji

  TTL

 • Auto

  PO

 • Vendos/Paravendos

  PO: Kompleti 1, Kompleti 2, Dritë Dite, Hije, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e Ngjyrës

Shpejtësia e shkrehësit

 • Maksimum

  1/2000 e sek.

 • E ngadaltë

  1/2 sek.

Efekti Digital

 • Zbehja

  Zbehje Automatike, Shuarje

 • Efekt

  JO

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

 • Efektet e Imazhit

  JO

 • Funksionet e Personalizuar

  Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

Kontrolli i personalizuar

 • Kontrolli i personalizuar

  PO (plus Diskun e Kontrollit)

Imazh i Palëvizshëm

 • Madhësia e rregjistrimit të imazhit

  1920 x 1080 (jo në modalitetin e Kinemasë)

 • Modaliteti i fotografimit të vazhdueshëm

  PO (vetëm gjatë rishikimit)

 • Kapje me Ekspozim Automatik

  JO

 • Rregjistrim i Menjëhershëm i Fotografisë

  PO

 • Funksion i Zgjedhjes së Kornizës AF

  JO

 • Histogrami

  JO

 • Butoni i Fotografisë

  LCD me ekran me prekje

 • Shpërthimi i Fotografisë

  PO

Kohëmatësi automatik

 • Kohëmatësi automatik

  10 sek


  2 sek me telekomandë

RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

 • RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

  PO/JO

Modaliteti i rregjistrimit

 • Modaliteti LP

  Pesë modalitetet të cilësisë së rregjistrimit.¹


  MXP: 1920x1080, 24 Mbps; ²


  FXP: 1920x1080, 17 Mbps; ²


  XP+: 1440x1080, 12 Mbps;


  SP: 1440x1080, 7 Mbps;


  LP: 1440x1080, 5 Mbps

 • Modaliteti i rregjistrimit progresiv

  PO (25p)

 • Ngjyra x.v.

  JO

 • Video e Çastit

  PO

 • Para REC

  PO me butonin e caktuar

 • Filmim i Dyfishtë

  PO

Para REC

 • Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

  JO

Kërkim

 • Still image

  JO

 • Date

  PO (zgjedhja e datës, kalendari, renditja, Kalimi 3D)

Karta e Kujtesës

 • Karta Multi Media

  JO

 • Kartë Digitale e Sigurtë

  SD / SDHC / SDXC

 • Rregjistrim Filmi

  PO

 • Transferim i Brendshëm i të Dhënave

  MOVIE: Po (kujtesa e brendshme në kartën A, karta A në B)


  FOTOGRAFI: Po (kujtesa e brendshme në kartën A, karta A në B)

Audio

 • Sistem

  Dolby Digital 2 kan (AC-3, 2 kan)


  tingulli rrethues 5,1 (përmes mikrofonit Opsional SM-V1)

 • Zgjedhje e Audios së Pamjes

  PO

 • Mikrofoni i Zmadhimit

  PO (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

 • Rregj. Me Dorë Kontrolli i nivelit

  PO

Fundor

 • Kufje

  PO

 • Mikrofon

  PO

 • USB

  PO (Mini-AB, USB 2,0 Shpejtësi e lartë)

 • DV

  JO

 • Printimi i Drejtpërdrejtë

  JO

 • Hyrje Analoge

  JO

 • AV

  PO (vetëm dalje)

 • S-video

  JO

 • Element

  PO (vetëm dalje)

 • HDMI

  PO (HDMI™ Mini Lidhës: v1,3, CEC i mbështetur)

 • LANC

  PO

 • Ngarkues i integruar

  PO

Fillim i shpejtë

 • Fillim i shpejtë

  PO (Mini Këmbalec i Përparuar i Pajisjeve Shtesë)

Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

 • Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

  JO

Drita e videos e inkorporuar

 • Drita e videos e inkorporuar

  JO

BLIC i Integruar

 • BLIC i Integruar

  JO

Kompleti i lidhjes me kompjuterin

 • Disk Zgjidhjesh Rrjeti DV

  JO

 • Program kompjuterik i zbatimit

  PO

 • Kabllo USB

  PO

Internet

 • Vendosje e Thjeshtë në Internet

  PO

 • Konvertoni në MP4

  JO

 • Konvertimi HD -> SD

  PO

Kontrolluesi i komunikimit me valë

 • Kontrolluesi i komunikimit me valë

  PO

Paketa e baterisë

 • Lloji

  Lithium-Jon

 • Sistem Inteligjent i Baterive

  PO

 • Bateria e përfshirë në komplet

  BP-808

 • Koha maksimale e rregjistrimit (me baterinë e përfshirë)

  1 orë 55 minuta

 • Bateri që zgjat shumë

  BP-827

 • Kohë më e Gjatë e Rregjistrimit**

  6 orë 05 minuta

Përmasat

 • Gj x L x Th

  95 x 82 x 210mm (me mbulesën e lentes)

 • Pesha

  565g (me mbulesën e lentes)

(*): modaliteti i rregjistrimit LP

** Shkëlqim normal i LCD dhe BP opsional me jetë të gjatë

 1. ¹ Një kartë SDHC e Klasit 4 ose më e lartë kërkohet për rregjistrimin 1920x1080, një kartë SDHC e Klasit 2 ose më e lartë rekomandohet për modalitetet e tjerë të rregjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë


  ² Koha maksimale e rregjistrimit për MP4 është 30 min dhe madhësia maksimale e skedarit është 4GB, kur një nga këto kushte përmbushet, rregjistrimi do të ndalojë automatikisht


  ³ Rregjistrimi për më shumë se 12 orë rreth nuk është i mundshëm

 2. ¹ Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjitha modalitetet e rregjistrimit


  ¹ Një kartë SDHC e Klasit 4 ose më e lartë kërkohet për rregjistrimin 1920x1080, një kartë SDHC e Klasit 2 ose më e lartë rekomandohet për modalitetet e tjerë të rregjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë