Canon LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Krijuar për të përkuar me pasionin krijues të entuziastëve të videove, LEGRIA HF G25 paraqet një lente me kënd të gjërë, kontrolle manuale të shumta dhe audio të jashtëzakonshme për filma mahnitës HD.

LEGRIA HF G25

Përfitimet

 • Lentë video HD Canon
 • Sensori HD CMOS Pro i Përparuar
 • Kontrolli i plotë manual
 • IS inteligjent optik
 • Zgjedhje e Audios së Pamjes
 • Ekran LDC me prekje 8,8cm
 • AF i Menjëhershëm; Zbulimi i Fytyrës
 • Mbulesa mbrojtëse e lentës
 • Kujtesa e brendshme 32GB
 • 2 vende SDXC

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LEGRIA HF G25

Lentë me kënd të gjerë 30,4mm


Teknologjia e lenteve të videos HD me rendiment të lartë e Canon jep një lente të shkëlqyer 30,4mm, F1.8 me një zmadhim të butë, optik 10 herë dhe një iris me 8 thika për efekte të largimit nga fokusi me pamje natyrale.

Sensori HD CMOS Pro i Përparuar


Sensori i përparuar HD CMOS PRO ju jep rendiment të shkëlqyer në dritë të paktë dhe një sferë të gjerë dinamike. Sensori i krijuar dhe prodhuar fillimisht nga Canon për videokamerat profesionale të tij ka përmirësuar më tej transmetimin e dritës duke dhënë një rritje prej 20% më shumë të ndjeshmerisë në dritë të paktë.

Kontrolli i plotë manual


Një unazë manuale e lentës lejon kontrollin intuitiv të fokusit. Kontrolli i plotë manual i ekspozimit, aperturës, shpejtësisë dhe marrjes së shkrehësit është i mundshëm përmes ekranit LCD me prekje. Një tast dhe disk manual i personalizueshëm ju jep kontrollin e plotë të krijueshmërisë tuaj.

Stablizilimi Intelligent Optik i Imazhit


IS inteligjent është zgjidhja e përsosur për të luftuar tronditjen e kamerës. Ai zbulon automatikisht skenën dhe zgjedh saktësisht cilësimet e duhura të Stablizuesit optik të imazhit nga 4 modalitete për të balancuar lëvizjen dhe për të parandaluar turbullimin. Siguron video të mprehta, të hollësishme në secilën situatë duke ju lënë të lirë të përqëndroheni në rregjistrimin.

Zgjedhje e Audios së Pamjes


Eshtë e thjeshtë të bëni që filmat tuaj të tingëllojnë aq mirë sa edhe duken me Zgjedhjen e Audios për Skenën dhe një mikrofon të integruar të zmadhimit me ndjeshmëri të lartë. Thjesht zgjidhni nga 5 modalitetet të skenës dhe cilësimet e audios optimizohen automatikisht për t'iu përputhur skenës që po rregjistroni. Mikrofonat opsionalë 5,1 rrethues dhe me valë të Canon janë gjithashtu të disponueshëm.

Ekran me prekje me rezolucion të lartë 8,8cm


Një ekran LCD me prekje me rezolucion të lartë 920 mijë pika, 8,8cm është optimizuar për rregjistrimin në HD dhe siguron mbulim 100% të skenës. Një gjetës i pamjes me ngjyrë, i tërheqshëm u shtohet opsioneve tuaja për kuadrimin e rregjistrimit.

AF i Menjëhershëm; Zbulimi i Fytyrës


AF i Menjëhershëm siguron fokusimin e shpejtë dhe të saktë për cilësi mjaft të mprehtë HD. Zbulimi i Fytyrës optimizon automatikisht cilësimet e videokamerës për rregjistrime të fokusuara dhe të ekspozuara në mënyrë të përsosur të njerëzve.

Mbulesë mbrojtëse e lentës me pengesë


Një mbulesë e madhe e lentës që fik shkëlqimin e padëshiruar nga burimet e jashtme të dritës përfshihet si standard. Përfshin një pengesë të lentës që hapet shpejt që mbron automatikisht pa nevojën për një mbulesë të veçantë të lentës. Kështu që do të jeni gjithnjë gati të rregjistroni.

Kujtesa 32GB plus 2 vende për SDXC


Videoja AVCHD me HD të Plotë rregjistrohet me deri në 24mbps në kujtesë flash të integruar 32GB - për rregjistrim mbi 12 orë. Vendet e dyfishta të kartës SDXC dhe Rregjistrimit stafetë sigurojnë kapacitet të mjaftueshëm për projektet e filmave më ambiciozë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LEGRIA HF G25, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD

HD të plotë

HD Video Lens

Lentë video HD

Superb low-light shooting

Rregjistrimi në dritë të paktë

Wide Angle Lens

Lentë me kënd të gjërë

Steady shots in every situation

Poza të qëndrueshme në çdo situatë

Perfect audio to match the scene

Shëndoshë të përsosur për skenën

Steady shooting on the move

Qitje qëndrueshme në lëvizje

Professional Audio

Audio profesionale

32GB built-in memory + SDXC slot

Kujtesë 32GB e integruar + vendi për SDXC

Dual SDXC card slots

Vende për dy karta SDXC

8.8cm Wide LCD Screen

Ekran LCD 8,8cm i gjërë

Touch Screen

Ekran me Prekje

8-Bladed Iris

Iris me 8 thika

Instant Auto Focus

Instant AF

 • Canon LEGRIA HF G25
 • Mbulesë e lentës me pengesë të integruar të lentës
 • Ushqyesi kompakt i energjisë CA-570

 • Kontrolluesi i komunikimit me valë WL D89

 • Kabllo USB IFC-300PCU/S

 • Paketa e baterisë BP-808

 • Stylus Pen

 • Kabllo Stereo Video STV-250N

 • Kabllo HDMI me shpejtësi të lartë HTC-100/S

 • Takëmi i manualit të përdoruesit + program kompjuterik