Canon CanoScan LiDE 90 Specifikimet

Tipi

Desktop Colour Flatbed Scanner

Elementi skanimit

CIS

Burimi i dritës

3-ngjyra (RGB) LED

Rezolucioni optik

2400x4800dpi¹

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200dpi

Interface

USB2.0 Hi-Speed

Gradimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje -> 48/24 bit dalje

Gradimi i skanimit (gri)

16 bit hyrje -> 8 bit dalje

DENSITETI OPTIK

Madhësia maksimale e dokumentet

A4 / Letter [216 x 297 mm]

Butona skanimi EZ

4 butona (PDF, COPY, PHOTO, E-MAIL)

Shpejtësia e pri-shikimit

Afërsisht 9 sek¹²

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

2.7 msek./rresht (300 dpi), 18.9 msek/rresht (2400dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (gri)

2.7 msek./rresht (300 dpi), 6.3 msek/rresht (2400dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (bardhë e zi)

2.7 msek./rresht (300 dpi), 6.3 msek/rresht (2400dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, ngjyra)

Afërsisht 14 sek

PROGRAMI I PËRFSHIRË

Furnizimi me energji

Furnizohet nëpërmjet portës USB

Konsumi i energjisë

2.5 W maks (punë);


1.0 W (gatishmëri)

Dimensionet

250 x 364 x 40 mm

Pesha

Afërsisht 1.6 kg

Temperatura e operimit

5ºC deri në 35 ºC

Gama e operimit (lagështira)

10% deri në 90% RH (20% deri në 80% RH për skanim filmi), pa formim kondensimi

Kërkesat për sistemin e operimit

Windows 2000/XP/Vista


Mac OS X v 10.2.8~v 10.4

Artikujt e përfshirë

Softueri që përfshihet: ScanGear, MP Navigator EX, Solution Menu, OmniPage SE, ArcSoft PhotoStudio, Presto! PageManager (vetëm PC)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

CanoScan dhe ScanGear janë marka të regjistruara të Canon Inc. Microsoft, Windows, dhe logoja e Windows janë marka,

ose marka të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjiatruara të kompanive të tyre përkatëse.

Specifikimi CEL 1.0

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni optik është një masë e rezolucionit mostër me harduer maksimal, bazuar në standardin ISO 14473

¹ Shpejtësia më e madhe te USB 2.0 Hi-Speed në Windows PC. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet


Koha e parapërpunimit nuk përfshihet

¹ Scan speed indicates the time measured between pressing the scan button of the scanner driver and the on-screen status display turns off. Scan speed may vary depending on system configuration, interface, software, scan mode settings and document size

¹ Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur midis shtypjes së butonit të skanimit të drajverit të skanerit dhe statusit të ekranit kur fiket. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë nga konfigurimi i sistemit, ndërfaqja, softueri, cilësimet e regjimit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit

¹ Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur midis shtypjes së butonit të skanimit të drajverit të skanerit dhe statusit të ekranit kur fiket. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë nga konfigurimi i sistemit, ndërfaqja, softueri, cilësimet e regjimit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit